Şimdi Ara

Parapsikoloji YOKTUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha müslüman olduğum zamanlarda 13-14 yaşlarımda parapsikoloji hakkında bilinebilecek hemen her şeyi biliyordum. Çakralar, meditasyon, pyrokinezi, telekinezi, astral seyahat, durugörü, chi enerjisi, psiball, psiwhell, cinler, şeytanlar, Allah ve daha niceleri. Hepsiyle uzun uzun uğraştım yaklaşık 1 sene yoğun bir şekilde kafa yordum. Her gün meditasyon yapıyorum bu arada bu saçma uğraştan bana kalan tek güzel şey meditasyondur herkese tavsiye ederim ama beyninizle kaşıkları bükemezsiniz

    Neyse hepsi tamamen boş beleş şeylerdir. Facebook'ta chi ustalarını falan eklemiştim bana ders veriyorlardı koca koca adamlar. Bildiğiniz dalga geçiyorlar inanılmaz boş beleş insanlar var. Böyle şeyler inanın boş zaman kaybı. Ben babama sinirlenmiştim onun rüyalarına falan giricektim astral seyahat yolu ile. Sırf bu yüzden çok sıkı uğraşıyordum psiball falan yapıp atıyordum sağa sola. Psi whell çalışıyordum çakra makra açıyorum. 3.Gözümü açıyordum bla bla. Ben yaptım siz yapmayın diye diyorum gerçi şimdi ki ergenler(benden daha ergen olanlar) çok ilgilenmiyor bu tarz şeylerle ama yine de içimi dökeyim dedim.

    Meditasyon gerçekten insanı ruhsal olarak dinlendiriyor hani bazen istersiniz ya her şey dursada şöyle 1-2 saat dinlensem kendime gelsem meditasyon tam olarak bu işi yapıyor. Çoğunuzun uyku problemleri var zaten sürekli yatıp hayal kuranlarınız vardır eminim yaklaşık 8 ay öncesine kadar ben de öyleydim neyse ki düzelttim de konumuz bu değil. Yatıp hayal kurarak yaptığınız şeyin aynısını oturarak yapınca meditasyon oluyor ve inanın sırf yatmak yerine oturmak çok büyük fark yaratıyor. Şöyle bir saat oturmayı başarabilirseniz bir kaç günlüğüne ne demek istediğimi anlarsınız.Söylemek istediklerim bu kadardı.







  • Adama bak, ben 13 yaşımdan beri araştırıyorum 20 yaşıma kadar, defalarca telekinezi yaptım, (psiwheel) mutlaka mantıklı açıklaması vardır ona bir şey demiyorum mesela elimden elektrik falan gidiyordur ben düşününce, ama ben yaptım. İstediğim tarafa döndürdüm o kağıdı zamanında.



    Sonra en son iki tane kaşığı üst üste koydum, birbirlerine tam uyuyorlardı. Sonra bir tanesini alıp bükmeyi denedim bir 20 dakika boyunca odaklanarak. Sonra yapamıyorum dedim bıraktım, ama en son iki kaşığı tekrar üst üste koyduğumda benim bükmeye çalıştığım kaşık çok hafif bükülmüş idi. Bak isterse sebebi yer çekimi oldun ama ben bunu denedim ve gözlemledim.



    Son olarak telekineziyi bilmem ama, biyokinezi kesinlikle gerçektir. Onun mantıklı açıklamasını da bilimsel olarak açıklayabilirim. O göz rengi değiştirme işi falan ben denedim ve ise yaradı. Ve istediğim zaman acı hissetmiyorum biyokinezi ile. Yada migren olduğunda o ağrıyı odaklanarak yok edebiliyorum. Şimdi isterse on bin bilim adamı gelsin bana bunlar yok kanıtlanmadı desin, ben inanmam. Ben yaptım gerisine karışmam. (hatta bi forum sitesinde biyokinezi ile alakalı uzun konu açmıştım)



    Son olarak, durugörü yeteneği var oda parapskolojiye giriyor. O nun kitabını okuduktan sonra, kardeşime parayı alıp iki elinden birinde sağlamasını ve bana sormasını istedim. Sordum ve elimi onun iki elinden birine koyarak paranın hangi elinde olduğunu bilmeye çalıştım. Ve 9 da 9 doğru bildim. Çünkü elimi onun parayı tuttuğu elinin üzerinde tuttuğumda gözümde paranın şekli canlanıyordu. Buda paranın o elinde olduğu anlamına geliyordu. Tesadüf desen, 2 üzeri 9 u hesapla.



    Benim kimseye bir şey kanıtlama derdim yok. Ama tutupta bir şey yapamadığınız veya inanmak istemediğiniz için onu yok etme gibi bi lüksünüz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Allah'ım ne güldüm ya. Tamam kardeş var var
  • Bildiğin "büyü" işte. Şekil şukul isim koyunca bilimsel olacağını sanıyorlar.

    Düşünce ile maddeyi etkilemek söz konusu olamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

    Allah'ım ne güldüm ya. Tamam kardeş var var

    Varsa bi savunmak falan söyle, yoksa sonsuza kadar sus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay ben bu telefonun klavyesi nin ta..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Sonsuza kadar susacağım sanırım. cinlerini yollama banada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.