Şimdi Ara

Paran Kadar Değer Görüyorsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı insanlar sadece aldığın maaşa değer veriyor. Özellikle akrabalar. Hiç arayıp sormayan adam yerine koymayan akrabalar bile mezun olup iyi maaşlı bir işe girdiğimden beri gerek beni gerek ailemi sık sık arar saygı gösterir oldular.

Deden ninen böyle yaptıktan sonra elin kızları tabii parayı önemser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilimsel olarak kanıtlanmış birşey bu malesefki yaşadığımız hayat böyle paraylada alakası yok.Paran olmasın kıyafetin kaliteli olsun insanlar gene saygı duyar sana.İnsanlar en çok beden diline bakar tipine bakar bununla alakalı birşey.Paran varsa beden dilinde güzelleşir.Şimdi bu Dünyada bir insanın işi ve parası yoksa o insan elinde sonunda çökmeye mahkumdur beden diline yansır kendini özgüvensiz ve hiçbir halta yaramayan olarak düşünürsün bu senin hayatına yansır yansoyoncafa insanlar buna pisikolojik olarak olumsuz tepki gösterir.Bırak çevreni kendi ailen bile saygı göstermez sana.Bilim bunun net kanıtlarını ortaya koymuştur.Pisikoloji ve iletişimle alakalı bir durum doğrudan parayla alakası yok.Başta belirttiğim gibi yapılan araştırmalarda insaların %70 den fazlası beden diline dikkat ettiği ortaya çıkmıştır para bir araçtır sadece parayla kendini güzelleştirirsin hedeflerini gerçekleştirirsin bunları yaptıkca mutlu olursun ve bu senin ruhuna ve beden diline yansır insanlarda seni güçlü olarak görür karşında direk otomatikman.Sadece para olayı yanlış.Parası olupta tipine bakınca adam olmadığını zannedilen birsürü insan var.
  • Ben de geçen berbere gittim kaç para alıyon, kaç para alıyon diye sordu hep. Ben de söylemedim, böyle konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum dedim.

Bir berber müşterisinin aldığı maaşı neden sorar ki? Ona göre mi fiyat belirleyecek acaba?  

Bu insanların doğasında var

Herkes size bunu sorar fark edersiniz etmezsiniz

İstedikleri cevapları alırlarsa

Her yanınız kız erkek sahte insanlarla dolar

Onların derdinin siz degil paranız olduğunu anlayıncaya kadar zevk alırsınız

Anlayıncada dünya başınıza çöker

Zorlamayın tüm insanlar acizdir

Yalakalar bunu anlamanızı biraz geciktirir o kadar

Berbere gelince o da insan

Senden istediği cevabı alsaydı seninle sözde dost olacak burnuna parfum sıkacak arkandan gülecekti... .

Bu manavda olsa böyle kısaca insan olduğundan böyle

İnsan kendini kandırır

Nette bol .

Bakınız filtreli sözde fenomenler

Ve onları ağzı acık izleyen filtresiz insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Şubat 2022; 2:36:59 >

• Mesleğini eline alıp, para da kazanınca değer görmeye başlıyorsunuz, ne yazık ki akrabaların gözünde o zaman birden var oluyorsunuz bu da çıkar ilişkisi yarın öbür gün işleri düşünce sen yapasın diye sana iyi davranmalar insan yerine koymaya başlıyorlar insanın bunca yıl nerdeydiniz diye sorası geliyor bir anda.

• Bilimsel olarak kanıtlanmış birşey bu malesefki yaşadığımız hayat böyle paraylada alakası yok.Paran olmasın kıyafetin kaliteli olsun insanlar gene saygı duyar sana.İnsanlar en çok beden diline bakar tipine bakar bununla alakalı birşey.Paran varsa beden dilinde güzelleşir.Şimdi bu Dünyada bir insanın işi ve parası yoksa o insan elinde sonunda çökmeye mahkumdur beden diline yansır kendini özgüvensiz ve hiçbir halta yaramayan olarak düşünürsün bu senin hayatına yansır yansoyoncafa insanlar buna pisikolojik olarak olumsuz tepki gösterir.Bırak çevreni kendi ailen bile saygı göstermez sana.Bilim bunun net kanıtlarını ortaya koymuştur.Pisikoloji ve iletişimle alakalı bir durum doğrudan parayla alakası yok.Başta belirttiğim gibi yapılan araştırmalarda insaların %70 den fazlası beden diline dikkat ettiği ortaya çıkmıştır para bir araçtır sadece parayla kendini güzelleştirirsin hedeflerini gerçekleştirirsin bunları yaptıkca mutlu olursun ve bu senin ruhuna ve beden diline yansır insanlarda seni güçlü olarak görür karşında direk otomatikman.Sadece para olayı yanlış.Parası olupta tipine bakınca adam olmadığını zannedilen birsürü insan var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu tarz seylerden sikayet eden insanlar acaba kendileri nasillar? Yani kendinizi daga tasa ibadete verip bir sirtinizdaki elbiseyle ic dunyanizi gelistirmek, meditasyon yapmakla mi geciriyorsunuz gunlerinizi? Insanlara degeri yanlizca takva seviyesine gore mi degerlendiriyorsunuz? Kalp gozunuz fln mi acik?

Sen de asagi yukari aynisini yapiyorsun ya da yapacaksin belli ki sadece paran fln yok henuz ve digerlerinin gordugu degeri gorememek derinden yaralamis.

4 ay önce açıldı
    Mercedes ne kadar maaş verir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inonu88 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Biraz dürüst olmak gerek. Misal ben çirkin ve aşırı fakir insanlarla fazla samimiyet kurmuyorum.

örneğin bir şey alıyorsun alıcaksın fikrini sorsan alacağın cevap fix ona o para verilmez çok pahalı.

Yanlış anlamayın sizin yorumu görünce kendimi düşündüm. ben zaten biraz karaktersizim aşırı insan seçiciyimdir burada anonimim diye kendimi rahatça tanımladım 

bence gerçek şu modern insan biraz karaktersiz ve sahtekardır( para anlamında demiyorum )

Benim asil kizdigim nokta kendinin 24 saat yaptigi davranislari baskasi bir kere yapinca kuplere binip elestirmek.

Ornegin konu acsan herkes borc vermeyin borc verilmez diyor. Tamam eyw yuzlerce sikayet eden hep mi magdur hic mi borc alip vermeyen yok o zaman neyden sikayet ediyoruz?

Insanlar kendi yaptigi en buyuk hatalari kabullenmez ama biri en ufak bisey yapsin hemen kin dolar nefret dolar, boyle insanlarla da isim olmaz benim sahsen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her kız bence parayı önemsemiyor. Eskiden kızlarda ekonomik bağımsızlığını kazanan kesim azınlıktı. Bu yüzden kümenin dışında kalanlar yüksek bir hayat kalitesi için parayı önemsiyordu. En azından özellikle olgun kadınların bu konudaki fikirlerinden yaptığım çıkarım bu. Ama artık öyle değil birçok kadın ekonomik anlamda kendine yetebiliyor bu da bence özellikle paranın bir kriter olduğu kadınlarda azalmaya neden olmuştur diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Boş yapmayın ya ev var araba var biraz birikmiste var hani nerde bir tane kız bile yok çok istediğim halde instadan olmuyor reelde ortam yok. Ve seçici değilim hemde ciddiyim direk düğününde yapacam karşıma ilk çıkana.

• Gayette yapar söylediğiniz kadar açık ne net hemde.Berber rezil olmaz siz baskı hisseder fazla para verirsiniz.İki gram saçı 1 saatte keser muhabbete tutar çay çorba ikram eder hizmet gösterirki fazla para verin.

Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Ergensin galiba aydınlanma dönemlerindesin zannedersem
    Abi daha ne diyim bilemedim.kafaya bak iq derecesine bak

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.