Şimdi Ara

PARAMI NEREYE YATIRSAM ERİMEZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • dostlar pandemi başından beri 20k kadar para biriktirdim ve altın olarak tutuyorum şu an. motorsiklet almak için biriktiriyorum fakat daha vakti var ama civarımdaki herkes altın düşecek, altını olanlar batacak diyip duruyor. kâr getirmeyecek fakat paranın değerini de kaybetmeyeceğim yatırım tavsiyelerinize açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altın güvenli limandır. Uzun vadede düşse bile geri çıkar. Bende de altın var altın bugün gram 1000 lirayı görse yine bozdurmam. elbet o fiyatı da geçer. Tabi yatırım tavsiyesi degildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20k ile altinda gelir elde edemezsin
    Kripto para piyasasi duzelirse o parayi cok rahat katlayabilirsin ama yatirim tavsiyesi degildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borsa olabilir

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

katlama değil hocam erimese yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

katlama değil hocam erimese yeterli

Altin suan cok yuksek eger aşı gelirse herkes normale donerse ons dusus yasar senin kaybin buyuk olabilir

Ytd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarısını izdemir al, yarısını dogecoin al.

1 yıl sonra bak ne olmuş.

not düşelim

izdemir 2,23 tl doge 0,37 usd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 6 Haziran 2021; 11:29:50 >
  • Türk lirası değer kaybediyor. Altına yatırmalısın bence. Paran erimez üstelik kazandırır.

• A 101 harca harca bitmez

• Vergisi yüksek olan ve zamanla değeri az düşebilecek bir ürün
    Araba derdim ancak paranız çok düşük.

• Altında enflasyona yenilmezsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üstte doge denmiş doge moge alayım deme sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 6 Haziran 2021; 12:36:28 >
  • Hocam emek verip biriktirdiğiniz paralar ile böyle işlere bulaşmamanızı tavsiye ederim.

Altın alın ona bir şey diyemem, ama kripto işine falan sakın girmeyin.

Ya da ben bu parayı çöpe atsam koymaz diyebiliyorsanız girebilirsiniz.

• InspiredTiger kullanıcısına yanıt

yok hocam kripto falan çok bilmediğim işler yaş tahtaya basmam o konuda, ama altın konusunda endişeliyim sadece

• Kriptoya felan girme kimsenin bu işten anladığı yok hep yükselecek zannediyolar şuan ayıda kripto piyasası ve düzeleceğini sanıyor millet her yeşil mumda aha dönüyoruz roket roket 2 saat sonra sert kırmızı mum hooop elonun anası avradına dönüyor muhabbet girme.

Hele hele hodl diye bir saçmalık üretmişler satmadıkça zararda değilsin diye hodl boğada yapılır ayıda değil. En baba ayının dibininde alınır boğa gelene kadar hodl yapılır düşen piyasada hodl yapılmaz. Neyin kafasındalarsa bunlarda.

• Şimdilik aylık vadeye yatır, aylık 250-300 civarı getirir. Aynı paranın olduğu yerde kalmasından iyidir.
    Dolar altın falan uzun süre beklemeni gerektirebilir

• Yasaklar gevşiyor ve düğünler, nikahlar başlıyor. Tahminimce Ekim-Kasım'a kadar altın fiyatı düşmez, artar.

• dolar. hükümet uslu durmuyor bu aralar gene başımızdaki aslan kükremeye başladı.

• Bu zamana kadar altın, benim için nefes alma limanı olmuştur. Kripto paralarda heyecan aramak için girerim. Tabiri caizse kumardır bana göre! Ama altın öyle değil, uzun vade de mutlaka kazandırır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 5 Mart 2022; 23:52:53 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.