Şimdi Ara

Parallels için bilgiye ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 lik yeni macbook proya windows 10 için parallels kurdum kullanıyorum gayet iyi oldu . İyiki bootcam e bulaşmadım diyorum. Bazı sorularım var.
    1-Windows 10 da kullandığım bir uygulamanın kısa yolunu macos masa üstüne atıp oradan çalıştırabiliyormuyuz ve nasıl
    2- Şu anda bende windows 10 daima aktif olarak arka planda çalışıyor Diyelim çalıştırdığım uygulama windows 10 da bulunuyor Bu durumda sanki macos uygulamasıymış gibi bana hiç açılan windows 10 penceresi gibi şeyler göstermeden uygulamayı açabilirmi?

    Aslında anladığım kadarıyla parallels de çok güzel özellikler var keşke kaynak olsa



  • Evet yapabiliyorsun. Sanki macOs uygulaması içi açılıyor. Sanal makine ayarlarına gidip dosya paylaşımı kısmından yapabilirsin.
  • Teşekkürler yaptım Şu ayarları iyi bir gözden geçireyim ben detaylar için
  • Bu parallel olayına bendemi girsem diyorum. Bi taraftanda bootcample windows kurup işim olduğundami windows ile boot edip açsam diyorum ama kararsızım. Parallelde anladığım kadarıyla macOs la makinayı açıp windowsu uygulama gibi başlatıyoruz ve 2 işletim sistemide aynı anda aktif oluyor. Peki kaynakları nasıl paylaşıyorlar. 2016 late mb Pro var. 8GB ram iki işletim sistemini yürütmede sıkıntı çıkarırmı yoksa stabil yola devam mı ederler merak ediyorum.
  • parallels ile kurduğunuz sanal windowsa aynı zamanda bootcamp mış gibi erişebilirsiniz. Bu arada bootcamp toplu alımlarda indirim yapıyorsa burdan birleşip alabiliriz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.