Şimdi Ara

Paralel İthalat Garantileri Hakkında (Tüm Liste) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
48.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok faydalı yazılar yazmışsınız sayın apolloapollo teşekkürler.
  • Rica ederim.Sadece şöyle bir toparladım.
    Bilgiler her ne kadar güncel olsa da malesef bazı sitelerin müşteri hizmetleri bir kişiye farklı diğer kişiye daha farklı bilgiler verebilmekte.Yani tutarsızlık sözkonusu.Bu yazdıklarım bana söylenenler.Size farklı bilgi verilebilir.Dolayısıyla verilen güvenceleri tarafınıza maillemelerini talep etmeniz yerinde olacaktır.Demem o ki;alım yapacaksanız arayıp bir de kendiniz teyit alınız.
  • Sizin yerinizde olsam bu şartlarda ve fiyatlarda asla paralel ithalat ürün almazdım !

    1.Sebebi basit,fiyatlar nerdeyse Resmi Türkiye Distribütörtleri ile aynı !

    2.Arada 200 Liara dahi fark varsa dahi,Resmi Distribütör ürünü alırım,sebebi,servisleri ve garanti kapsamları ile tartışılmaz bariz farklar var !

    3.Ürünü şuan aldınız 1 sene sonra panel arızası ve değişim gerektirecek durumlarda işiniz satıcı ile İthalatçıya kalır,tv varsa değişirler yoksa bir sürü bahane ile süreç uzar,iş yasal takipe gider !

    Bu tür olayları asla Resmi Türkiye Distribütörü ile yaşamazsınız,yani ürün bozuldu adamların Türkiyenin her köşesinde servisleri var,öyle böyle servislerde değiller,Servislere yetki verilmiş bu dahi büyük avantajdır !

    Paralel İthalatçılar kusura bakmasınlar,bu fiyatlarla şahsi fikrim değil ürün almak sitelerine bakmıyorum bile,en son aldığım ürün,Paralel İthalatlarla 225 lira fark vardı,resmi Distribütör ürünü aldım,şahsen para verip ürünün peşinden koşacak kadar zengin değilim vakitte ayırmak istemediğimden aldım !

    Dünyanın her yerinde paralel İthalat ucuzdur Türkiye'De ise enteresan şekilde Resmi Distribütmrlerle aynı fiyatta satılıyorlar !

    Bakalım daha ne fiyatlar göreceğiz !




  • andy1'e katılıyorum 100-200 tl için buna değmez..
    Bende Led aldım malesef parlel ithalatmış sonradan bilgim oldu oda merkez servise seri numarasını yazıp destek istedim ordan fark ettim aradan 5 ay geçti tabi iade şansım kalmamıştı keşke diyorum ilk aldığım hafta merkez servise mail atıp distribütör garantisi varmı diye sorsaydım..
    Tv alan arkadaşlarda benim durumuma düşmesin mağza satıcıları orjinal TRT bandrollü falan deyip insanları kandırıyor.
    Seri numarasını Türkiye distribütörü firmaya mail atsın kafasında soru işareti kalmasın..
  • arada 200-300tl fark olsa tabiki distribütör garantili alırız. fakat c750de durum çok farklı. 46c750yi paralel 2300e bulabilirken distribütör garantili olarak 3000tl civarlarında bulabiliyoruz. misal kendi sitelerinde durum çok daha vahimhttp://www.samsungevi.com/LCD-Tv-samsung-46-lcd-tv-ve-bandrolleri-le-46c750-fullhd-3d-200hz-lcd-televizyon.html

    azura firmasınada iyi diyorlar.
  • O kadar fiyat farkı varsa zaten 2 yıl olan garanti için distribütör garantisi olmasa da olur.
    riske girmeye değer..
    Yeni cihazları getirmekte gecikmeleri bence en önemli paralel ithalat tercih sebebi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denixex

    arada 200-300tl fark olsa tabiki distribütör garantili alırız. fakat c750de durum çok farklı. 46c750yi paralel 2300e bulabilirken distribütör garantili olarak 3000tl civarlarında bulabiliyoruz. misal kendi sitelerinde durum çok daha vahimhttp://www.samsungevi.com/LCD-Tv-samsung-46-lcd-tv-ve-bandrolleri-le-46c750-fullhd-3d-200hz-lcd-televizyon.html

    azura firmasınada iyi diyorlar.

    Hocam bahsettiğin özellikte bir tv alacak olsam inan 500 liraya kadar farkı kabullenirim ama paralel İthalat almam,ucuz ürünler yada standart ürünlerde bir yere kadar kabul edilebilir ama C750 biraz farklı bir ürün,Distribütör bana göre çok önemli bu tür ürünlerde !

    Parelel İthlar aslında aldım bitti olayı değil,bunu bilmemiz gerek,1 sene sonra arıza çıkınca ve ürünü aldığınız firma derseki biz o İthalatçıyla artık çalışmıyoruz,yaptırım şansınız ne olur,kaldıki böyle bir konuda forumda yaşandı !

    Her İthalatçı firma aynımıdır elbetteki hayır hepsinide aynı kefeye koymak elbetteki adaletsizlik olur,işinin arkasında ciddi duran firmalarıda alkışlamak gerekir !

    Amerikada yada farklı Ülkede örnek verirsem Orjinal Resmi Distiribütörü bir ürün 4000-5000 Dolardır yeni büyük panellerden bahsediyorum,oysaki Paralel İthlat satanlarda yarı fiyatına satanları rahatlıkla görebiliriz,elbetteki yurt dışında Paralel İthalat yasalarıda farklıdır,buda başka konu !

    En azından bazı Firmalar,Paralel İthalat ürünleri Uluslar arası garanti kapsamına sokabiliyorlar elbetteki aradaki fiyat farkını verirseniz bu fark 700-1500 eurolar civarıdır,sadece garanti için panel haric :)

    Örnek vermek istiyorum,Resmi Distribütör garantileride aynıdır 2 sene ama bir farkla,mesala 3-5 senelik panelinizin ayağı kırıldı yada kumandası,yada parça değişmesi gerekiyor,burda yine Distribütör firmanın sorumluluğu aynen devam eder,yani firma size ayak yok kumanda yok yada parçası yok deme hakkı bulunmaz !

    Sebebi ise Kanunlarla Üreticinin vaad ettiği yasal süre göz önünde bulundurulur yani 60-100.000 Saat bu süreler içinde Distribütör Firma her türlü servis ve yedek parçayı temin etmek zorundadır,bu dahi önemli bir detay !

    Bu olayıda yaşadım Panasonic 4 senelik panelim arıza yapmıştı (eski Takofax Panasonic Türkiye resmi distriütörü),inanın servis geldi evimden aldı arızayı yaptı ödediğim para 200 lira bir şeydi evime kadarda teslim ettiler,bunlar küçük ama önemli detaylar !




  • koca bimeks bile azuradan ithalat yapıyor. herhalde sağlam bir ithalatçı bu azura firması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denixex

    koca bimeks bile azuradan ithalat yapıyor. herhalde sağlam bir ithalatçı bu azura firması.

    Hocam biraz kaba olucak özür diliyorum,Lütfen şahsına sataşma olarakta kesinlikle anlama !

    Firma olarak sadece cebimdeki parayı tanırım,inan ucuz diye asla mal almam üstelikte konu elektronik cihazsa elimden geldiğince bulaşmamaya çalışırım !

    Dünyanın her yerinde kural aynıdır,asla Resmi Distribütörle Paralel İthalat aynı olmaz,arada farklar vardır !

    Bu sebeblede Dünyanın her yerinde İthalatçı iki kurum arasında fiyat farkları olacaktır !

    İngiltereye gitsen durum farklıdır,Paralel İthalat satana gittiğinde sana ürünün nerden geldiğini söyler,şuanda Hindistandan gelen ürünler ağırlıkta satılıyor geçen senelerde Güney Afrikadan ürün satılırdı,yani paralel İthlat kısaca ürün nerde ucuzsa ordan alınır !

    Kötümdür hayır,risklimidir hayır,kaçak falanda değildir ama iş servis olayına gelince çok ama çok iyi düşünmek gerekir !




  • bimex artık paralel satmıyormuş yani bana verilen bilgi bu yönde elindeki paralel ithalatları bitiriyor samsung türkiye garantli ürünlere dönmüşler zaten panasonic vede toshiba yetkili dsbritör ürünüydü diğerlerindede aynı yöne doğru dönüş olmuş
  • Arkadaşlar,aslında bu topik altında yazan herkes c750 arayışında.Piyasada bu panel kalmadı.Kalanlar çok büyük oranda paralel.İnternette distribütor garantili en ucuz 3150 tl ye buldum.Taksite bağlayınca fiyatlar birden 3400 Tl ye kadar çıkıyor.Yahu 4700 TL ye satan internet sitesi var ya.Adamları saçmalıyorsunuz diye uyarınca fiyatı 3600 Tl ye düşürmüşlerdi şimdilerde yine fiyat aynı.Paralelde Plato garantili 2300 tl ye c750 var.Üstelik peşin fiyatına taksitli.Yani arada tam 1000 TL FARK var.
    Geçen haftalarda distribütör garantili almaya karar verdim diye yazmıştım fakat o sıralar işlerim yoğunluğu nedeni ile alamadım.Bu süre zarfında paralelde fiyat farkı 1000 TL olmuş.Bahsettiğim gibi fiyat farkı %30 larda olması gerek diye yazmıştım.O zamanlar %15 civarları iken bugün %30 olmuş.Dolayısıyla ben yine paralele dümeni kırdım.2 yıl sonra sayın andy1 eğer bahsettiğiniz bir problem olursa yani ayak kırıldı falan tarzı o ayağa siz distribütörden 200 tl vereceksiniz çünkü garantiniz bitmiş olacak ve bende platodan değil distibütör servisinden 200 tl verip alacağım.Bu durumda farkımız ne olacak.Eğer elektronik bir problem yaşarsanız bende sizde yetkili servisten tamir hizmeti alacağım.Sizinde benim de ödeyeceğim fiyat aynı olacak.Ama belki benim avantajım 1000 tl az ödememden dolayı daha rahat servise gideceğim.
    Bilmiyorum belkide çok yanlış düşünüyorum.Göremediğim noktalar olabilir.Uyarırsanız sevinirim.Nihayetinde kimse birşeyi savunmuyor.Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor forumda.Çünkü biz aynı cephedeyiz.Tüketiciyiz:))
    Ayrıca distribütör garantili ürün almayı istemeyecek hiç bir tüketici tanımıyorum ben.Bakın Mersin'de Samsung plazalarda ve AVM lerde bu ürün yok.Dolayısıyla netten alışveriş yapmak durumundayım.Lütfen bir kişi bana 3000 TL den aşağı satış yapan distribütör garantili c750 adresi verebilir mi?
    Son olarak illa psikopatça c750 almayı kafaya koyan bir tüketici düşünün.3300 Tl ye satış yapan nette stok tükenince en azından benim bulduğum yerde 4700tl ye satış yapan siteye mecbur kalacak.Bu adam bu ürünü alırsa paralelden 2 adet alım yapabiliyor.Yani 2 yıl paralel garantili ve garanti bitince bozulursa çöpe atıp aynısından bir tane daha alabiliyor.Bu çakalca satış stratejisi nasıl birşeydir???Hep paralele vuruyoruz ama distribütör satışçılarının fiyat politikasına resmen BAN.
    Netice itibari ile hem fiyattan hem garantiden kazançlı çıkmaya hiç mi tüketicinin hakkı yok bu ülkede????
    (kusura bakmayın artık nasıl dolduysam konuyu bile dağıttım.İdare ediverin lütfen:) )




  • APOLLO haklı bizimde en son teknolojileri uygun fiyata alma hakkımız var..

    Yani haksız kazançla hep birileri zengin oluyor.

    Bizi düşünen yok, garantimiz iki yıl, özel sigorta var, parça desteği var her daim.. masallarıyla vuruyorlar fiyatların dibine

    Amerika da kişi başına düşen milli gelirin yüksekliği ve ordaki insanların teknolojiyi bizden daha ucuza alabilmeleri inanın
    benim kanıma dokunuyor...
  • C750 piyasada kalmadı diyen arkadaşım,müsade ette kalmasın 2010 serisi bir ürün kaldıki üründe muhteşem olanda birşey yok,bu kadar bu panelin abartılmasında kimse kusura bakmasında,art niyet arıyorum !

    Şunun altını çizelim,C750 Dünyanın neresine bakarsanız bakın,lag süresi en fazla olan panellerdendir,C650 serisinin devamıdır kaldıki SD yayınlarda C650 kadarda iyi değildir !

    Bir yerde katılıyorum,Türkiye malesef halen Avrupanın çöplüğü konumunda,nerde ucuz panel varsa birileri getirip Dünyanın hiç bir yerinde satılmayacak fiyatlara satıyorlar !

    Birde diğer durum var,Panasonic genelde pazar alabilmek için ürünlerini inanılmaz fiyatlara Türkiye'ye getirdi ama iş dağıtım sonrasına gelince Panasonic pazar payıda hayal oldu,neden Panasonic diyorum,sebebi Panasonic resmi sitesinde dün okuduğum haberde bu durumun altı net çizilmiş !

    Panasonic yaptığı açıklamada,gerekirse ürünleri firmalar aracılığı ile değil kendi butik mağazalarında satabileceğini belirtmiş,özellikle 65 inc plazmalarıyla 2012'de bu uygulamaya başlayacaklar !

    İşler hiçte sandığımız gibi masum değil malesef,birileri fiyatlarla oynamasını çok iyi biliyor,özellikle bizim gibi Ülkelerde durum dahada vahim !

    Firmalarda ürün kalmamış lafı ise sadece kandırmacadır,yalandan öteside olmaz,olamazda !

    Firmalar halen bekliyor,bana göre tek sebebi seçimler belki birşeyler olur,dahada fazla kar etmek umuduyla bekliyorlar !

    Beklesinler bakalım,Haziran sonrası hep beraber durumu göreceğiz !

    Panel yok yalanlarına ise itibar etmeyin,birilerinin gazına gelipte ürün falan almayın,bu zevk işidir ihtiyaç falan değil,simsarlar bu işleri iyi pazarlar aman dikkat !

    Bu arada panel işi artık farklı boyut kazandı Türkiye olarak 1 sene hatta 2 sene geriden yenilikleri takip ediyoruz bununda altını çizelim !

    Halen piyasalarda LG PJ-PK serileri yada Samsung eski serilerini inanılmaz fiyatlara görüncede üzülmemek elde değil !

    Şahsi fikrimmi şuanda abartılacak 1 tane süper kalite ürün piyasalarda yok !

    Yeni serilermi,seçimden sonra bazı uyanıklar halen beklemede belki kaos ortamı olurda Dolar üzerinden dolar kazanırız sevdasında heycanla bekliyorlar !

    Gaza gelmeyin !




  • Bakın benim amacım polemik yaratmak değil.Sözüm öz.Bu topik altında iyi yada kötü bu c750 yi almaya karar vermiş kişilere sadece enformasyon anlamında yardımcı olmaya çalışıyoruz.Yani kimsenin gazına da gelmiş değiliz.Ben çok net olarak şu soruyu sordum.Bana piyasada 3300 TL altında distribütör garantili c750 varmı lütfen adres verirmisiniz diye yazdım.Herkesin söylemi şu olmuş.300-500 tl için değmez...Yahu arada tam 1000 TL var.Bu ne demek oluyor.Demekki olması gereken oran yani benim için kırılma noktası olan %30 luk fark oranı tutturulmuş. Bu ürüne karar verdim.Ve başka panel düşünmüyorum.Sanırım birkaç arkadaş da özellikle bu paneli istiyor.
    Yazımı iyice okursanız ben kimsenin fikrine çakmıyorum aslında.Benim isyanım bu panel tröstlerine.Ve bu tröstlerin bizim ülkemizde uygulamaya çalıştıkları fiyat politikasına.Her tüketici en ucuza en iyiyi almayı hakeder.Forumu gezdik dolaştık.Önerilmesede f/p olarak en uygun c750 olduğunu albani gibi bir uzman bile söylüyorsa ben bütçeme göre bu paneli daha tartışmam.En uygun neresi varsa oradan alırım.1000 TL daha ucuz ise ve paralel garantisi dibine kadar sorun çıkartırsa da götürür Samsung servisine veririm ve tamir ettiririm.Sanırım bir arızasıda fazladan ödediğim 1000 TL den fazla tutmaz.Kaybım 0 olur.Ama ya 2 yıl boyunca arıza vermezse???Oturur o 1000 TL yide o şerefsiz tröstler yiyeceğine çatır çatır ben yerim:))
    Artık bu konuda paylaşım yapmayacağım.Herkese bol şans diliyorum..
    Andy1 lütfen üstünüze alınmayın.Hiç bir sözüm size hitaben yazılmadı.Sadece O ''c750 piyasada kalmadı diyen arkadaşım''hitabı yerine kısaca ''apolloapollo''demenizi tercih ederdim o kadar:)) Esenlikler.




  • Burda alınacağımız birşey yok :)

    Hepimiz için geçerli ortak sorundan konuşuyoruz,ve sizede katılıyorum,Distribütör firmalar ipin ucunu kaçırdı,iş o hale geldiki kendi kendilerini baltalar durumdalar !

    Hiç bir firmanında şuan fazla sürüm yaptığına asla inanmıyorum buna Paralel İthalatçısından Distribütörüne kadar hepsi dahil !

    Kimse kusura bakmasın,edebsizce saygısızca,halen müşterilerine teşhir ürünü yollayan firmalardan insanlar nefret eder hale geldi !

    Durum o kadar kötüki utanmadan ellerindeki ne kadar teşhir ürünü varsa indirimli ürün diyede satıyorlar !

    Bu benim başıma geldi,servisin edebsizliğini anlatmam mümkün değil,gözüme baka baka Beyfendi açılmamış ürün diyecek kadarda insanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar,inanın ürünü sarmasına dahi izin vermedim kapıdan kovdum !

    Adam bariz açılmış artık panelin koruyucu ne bantı kalmış nede koruma plastiği utanmadan açılmamış diyecek kadarda arsızlar,elbetteki bilmeyen birilerine benim almadığım ürün gitmiştir !

    Açılmış ürün elbetteki satılsın,ama Lütfen teşhir ürünü diyede belirtsinler,teşhir ürünü illaki kötü arızalı ürün anlamına asla gelmez,bunu belirten firmalar var zaten,bunlarıda takdir etmek gerekiyor !

    Firmalar işlerine gelmeyince,kutu yırtık,kutu açılmış,koruma jelatinleri sökülmüş diye geri iade almamasını çok ama çok iyi biliyorlar !

    Ürün pahalılığına gelince,iddia ediyorum 2010 serilerini Temmuzdan sonra kim alacak acaba ?

    2011 serilerinde hepsi nerdeyse resim işlemcilerinden hrtz değerlerine kadar değiştirdiler,bu karalama değildir,Samsung-Panasonic kendileri zaten açıkladılar !

    Bu arada Panasonic aslında aynen bizim gibi piyasalardan inanılmaz şikayetci,en son yaptıkları açıklamada net olarakta belirttiler !

    2012'den itibaren Amerikadan başlayarak kendi panellerini kendileri satacaklar yani,mağazalaraın merhametine işi bırakmamaya kararlılar !

    İlk başlayacakları panelde 65 inc olarak belirtiliyor,bir yerde panasonic Tekelciliği kırmak adına ilk adımları atmaya karar verdi,diğerleride takip edecektir !

    Bütün üreticiler ciddi anlamda krizin en dibindeler,Samsung-panasonic-Sony kısaca bütün üreticiler fiyatlardan şikayetlerini yaptıkları zarar açıklamaları ile belirtiyorlar !

    Amerikada 3000 dolarlık panel bizde 20.000 liralara kadar olmayan panele fiyat biçen firmalarıda görmeye başladık malesefki !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 14 Mayıs 2011; 5:26:24 >




  • Ülkemizde hep yüksek vergiler bahane edilir ya ben tam olarak bilmiyorum bu ürünlerin vergi oranlarını, gümrük paylarını
    acaba vergi dolayısı ile mi bu fiyatlarda ürün satılıyor yoksa firmaların kar marjlarımı astronomik rakamlarda?
    Eğer sebebi firmaların satış politikası ise yetkililer bu haksız kazançlara neden göz yumarlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 42barış83

    Ülkemizde hep yüksek vergiler bahane edilir ya ben tam olarak bilmiyorum bu ürünlerin vergi oranlarını, gümrük paylarını
    acaba vergi dolayısı ile mi bu fiyatlarda ürün satılıyor yoksa firmaların kar marjlarımı astronomik rakamlarda?
    Eğer sebebi firmaların satış politikası ise yetkililer bu haksız kazançlara neden göz yumarlar?


    Hocam bu konulara girme :)

    Aradaki olayları yazarsak durum çok karışır,o kadar olaylar dönüyorki akla hayale gelmez,bu yazımda hiç bir firma yada kuruluşa hitaben değildir,aman kimse üstüne alınmasın !

    İthlat olayında,%18 kdvd,ötv vergileri öder ürünü gümrükten çekersiniz,elbetteki ürünün alındığı yer en büyük etkendir !

    Misal vermek isterim,Yurt dışında firma Samsung 9000 serisi FOB olarak alırsanız ürün birim fiyatı 580 dolarlar civarıdır 55 inc panel için !

    FOB gümrük tabiridir yani İthalatçının verdiği çıplak fiyattır,CIF olarak satılan firmalarda biraz daha farklıdır,genelde bu tür üzerinden İthalat yapılır yani Diyelimki Hindistan ürünü aldınız siz Türkiye2ye gelene kadar hiç bir olaya karışmasınız,bu biraz pahalıya gelebilir ama en avantajlısıdır !

    Şimdi sorunuza gelince,Paneller yani İthal edilecek ürünlerde %99 AUO panellerdir ve inanışlmazda ucuzdurlar,ama İthalatçı bunlara genelde Samsung-Philps-LG diye tanımlar !

    Şimdi buraya tek tek panel fiyatlarını yazarsam İthalatçılar beni vurur :) ,işin şakası elbetteki ama bir gerçek İthalat ürünler ucuzdur !

    Şuanda Hindistan üzerinden alımlar çok popüler ve Samsung 9000 serilerinin tamaına yakınıda bu Ülkeden geliyor,Türkiye'de satan varmı bilmiyorum bu sebeble kimse üstüne alınmasın,ben Avrupa için yazıyorum ve panel birim fiyatı 580 dolardır bunu tek ürün olarakta algılamayın,belli oranda daha doğrusu yüksek parti mallarında geçerli fiyattır !

    Bu ürünüde farklı anlamayın,bu ürünler Orjinal Distribütör firma ürünleri değildir,unutmayalım,İthalatçı Orjinal panel üzerinden isimlendirir,Paralel İthalatçılar bu ürünleri almazlar,bunuda belirteyim !

    Kısaca,bu tür konulara girersek aslında işin içinden çıkılmaz,sonuçta İthalat risk olayıdır,şahsen firmalara sadece saygı duyarım !

    İthlat olayı dedim ya çok farklı,her istediğiniz yerden ürün alabilirsiniz,elbetteki istediğiniz fiyatada satabilirsiniz,sonuçta bu iş Ticarettir !

    İthalata karar verdiğinizde zaten,olay basitleşir,mesela örnek verirsem andy1 ismimle rahatlıkla,Panel üretip Bakanlıktan yasal izinleri aldıktan sonrada satabilirim !



    Resimdeki örnekler gibi,bunlar çıplak paneldir fullhd bu panelin maliyetdide 42 inc yaklaşık 330 Dolar,elbetteki çıplak ürün olarak !

    Diğer türlü marka ithal edecekseniz iş biraz daha farklıdır,mesela Türkiye'deki Orjinal Distribütör ürünlerin telif hakkına uymak zorunluğu var yoksa başınıza iş alırsınız,Devleter Distribütör firma haklarına öncelik tanırlar !

    Kısaca,elbetteki firmalar kar ediyorlar ama işin gerçeğide adam 600 dolara alıp size 1000 dolara istesede satamaz,bunuda unutmayalım !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 16 Mayıs 2011; 0:08:29 >




  • Konuyla alakalı değil ama benim bi sorum olacak

    Acaba bu panelleri yurt dışından internet üzerinden alma şansımız varmı kargoyla gönderim yapılıyor mu?

    Diyelim ki yurt dışından gelebiliyor bizde bu ürünü aldık. Arıza durumunda
    (garanti süresi içinde) aldığımız ülke servisinde ücretsiz (kargo masrafını öderiz) tamiri mümkün oluyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 42barış83

    Konuyla alakalı değil ama benim bi sorum olacak

    Acaba bu panelleri yurt dışından internet üzerinden alma şansımız varmı kargoyla gönderim yapılıyor mu?

    Diyelim ki yurt dışından gelebiliyor bizde bu ürünü aldık. Arıza durumunda
    (garanti süresi içinde) aldığımız ülke servisinde ücretsiz (kargo masrafını öderiz) tamiri mümkün oluyor mu?


    Bireysel olarak alamazsınız yani alırsınızda astarı yüzünden pahalaıya gelir !

    Yurt dışında tanıdığınız varsa rica edin,getirebiliyorlarsa alın,cüzi bir miktar gümrük ödersiniz !

    Yurt dışından ürün alırken,Uluslar arası garantili satılan ürünler var fakat fiyatları normal ürünlere göre 300 ile 700 euro arasında fark olabiliyor,yani panel fiyatına gelir nerdeyse !

    Misal verirsem,tanıdığınız var ve 46 inc bir tv size getirdi gümrükte 150 euro kadar bir masraf çıkar,yani büyük panellerde limit bellidir,panel küçüldükçe düşer !

    Sonuçta tanıdığınız varsa getirtin Türkiyedeki fiyatın yarısına size mal olur !




  • peki arkadaşlar diyoruz ya 3 veya 5 ölü piksel haricinde değişim yapmıyolar peki öyle durumlarda ne oluyor tv yi çöpemi atıyoruz? birde bu ölü piksel çıkma olasılığı bukadar çokmu? ben ürünü aldım(samsung 46c750) evde duruyor henüz kurulum yapılmadı, gözüm korktu valla :) bu arada ürünü incehesap.com dan aldım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.