Şimdi Ara

PARAGON (EPIC GAMES NEW IP) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JonVaynen kullanıcısına yanıt
    paragon fanboyu gibi olacak belki ama sensin çöp! su f2p olayını niye bu kadar yanlıs, eksik ve gönlü fakir bir şekilde anlıyorsunuz?

    btw, mitoloji çakması smiteında kolay gelsin..
  • Paragonda yeniyim, beraber oynamak isteyen, bir grubu olan varsa eklerse sevinirim :)

    PSN: OrjinCarnibor
  • Oyunu öğrenmek isteyen var ise canlı yayındayım.https://www.twitch.tv/serothesnake soruları yanıtlayabilirim.
  • Oyunun dengesini çok bozdular yeni haritayla. Ranger herolar kan ağlıyor resmen. Yakın dövüş heroların hem vuruş gücü fazla hem kitle kontrolü. Mesela şuanda greystone karşısında hiç bir ranger hero duramıyor. Neden ? Çünkü hem kaçış skili hem ultisi hem vuruş gücü çok fazla. Hele bi ultisi var evlere şenlik. Full canla yeniden doğ kitle kontrolle herkesi yavaşlat. Sonra gelsin gideon üstünde ulti açsın. Tık gidiyosun. Gideon zaten ayrı bişey. Bir heronun kaçma skili olur da kardeş adamın tek skili 400 vuruyor. Ve bu 4 saniyede bir yapılıyor. Ranger olup bunu kesmek işkence.
    Son olarak ranger heroların kaçış skili yok (Howitzer hariç) bakalım dengelemeler nasıl sağlanıcak. Umarım güzel bişeyi daha fazla bozmadan toparlarlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler beraber oynamak isteyen varsa eklesin aksamlari 2 kişi 8 den 12 ye kadar oynuyoruz.



    kenanbal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptanFarfan C kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin deck hatalıdır ben Sparrow a yaptığım deck te Gideon ın bana ulti atacağına pişman oluyorum. Ayrıca o tarz ultiler den kaçabilmek için Blink Charm veya statis gem kartlarını kullabilirsiniz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 levelken 5 kart puanlık blinkcharm alalımda ağaç mı keselim kardeş

    Şaka bir yana deck buildim sağlamdır hocam üstüme ulti açan gideona 2 veya 3 vuruyorum en fazla :) ben critic kasmayı seviyorum yanına da lifesteal ohh mis gibi valla. Gidip tek başıma orbprime kesip oyun bitirmişliğim çoktur. :D

    Ama işte burda denge sorunu var. Başlar başlamaz rangerdan kaçabilen herolar var ve özellikle baskınlarda ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Kahimeranın baskınından kaçana oyun sonu madalya veriyolar zaten. Adam kule altı gelip kesiyo 4 levelken falan. Zaten yeni haritanın sorunu o. Hep bi diken üstündeyiz. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi canım nerflenmesi gereken bufflanması gereken herolar var :) Ama bence ranger lar arasında en op karakter sparrow . Son yama ile birlikte artık her level attack speed kazanmaya başladı hiç takmasan bile 35 kadar oluyor 15 levelda. Ben de 200 e yakın attack speed critic ve life speed odakla deck yarattigim icin end game de ağlatıyorum milleti :D Tabi support lamazsa takım olan sana oluyor o ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resh_aykut kullanıcısına yanıt
    Bence ranger kralı twinblast. Atak speed lifesteal critic kas git sonra oyun bitir. Yediği reworkten öncede iyiydi şimdi oynanışıda zevkli. Tek sıkıntısı ultisi olmuş eski ulti göz korkutuyodu. Şimdikiyle sanki sinek avlıyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oynamak isteyen (en azından oyunu bir miktar bilen olursa sevinirim) arkadaşlar ekleyebilirler birlikte oynarız ps ıd: shnemree

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bence çok harika ilk oynadığım moba türü oyun. her gece 3 arkadaş sürekli online ız ama oyunun pc ile ps4 oyuncusunu aynı anda oynatıyo olması kötü durum adam hiç boş atmıyor ps4te daha çok beceri istiyor.
  • destinee D kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama bizim tamamen pc oyuncularından oluşan takımları yendiğimiz çok oldu. Biraz taktiğe bakıyor aslında. Kartlar da önemli tabi. Early game de üstünlük sağlıyorlar ama mid ve end game de işler tersine dönebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 6 Mart 2017; 12:57:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gears of war tadında
  • Oyuna 5 ay önce başladım ve aktif olarak oynuyorum,Agora.gg verilerine göre de Platinyum seviyedeyim,elmasa'da 50 Elo puanım kaldı.Oyun Açık Betada her geçen gün geliştiğine şahit oluyorsunuz.İlk gün ile şuan arasında epey bir yol katettiler.Türk oyuncu sayısı çok az hatta 1-2 defa denk geldim desem yanlış olmaz,iyi bir sistem gereksinimi istemesi ve Türkiye'de reklamı olmaması başlıca sebebi.Yeni başlayan arkadaşlara önerim,başlangıçta her koridorda bir kahramanda ustalaşmaları,tabi zamanla tüm kahramanları denemiş olacaksınız bu size moba oyunlarda avantaj sağlar.Her koridor için başlangıçta önereceğim kahramanlar;

    Solo(Sol Koridor) : Greystone
    Mid(Orta Koridor) : Gideon
    Support(Sağ Koridor) : Dekker
    Adc(Sağ Koridor) : Murdock
    Jungle(Orman) : Rampage


    Bu kahramanlar alt liglerde en çok tercih edilen aynı zamanda yetenek bakımından çok zor olmayan kahramanlardır,bunları tercih edebilirsiniz,fakat yine bir önerim ingilizceniz zayıfsa bile yeteneklerin açıklamalarını çevirip iyice anlamanız yeteneklerin tüm özelliklerini anlamanız sizi o karaktere daha hakim kılıyor.Her kahramanda 5.seviye olduktan sonra o koridorun başka karakterine geçmenizi öneririm.Bir kahramanda ne kadar iyi olursanız,o koridora hakim olursunuz.Başlangıçta oyunun önerilen kartlarını kullanabilirsiniz fakat kısa zamanda kart sistemine hakim olup kendi destenizi yapmanız size büyük avantaj sağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 11 Nisan 2017; 21:18:58 >




  • Paragon - Rogue Skins Trailer | PS4

  • oyunj güzelmi indirdim amapek sarmadı 1-2 kez girdim ama derseniz ilerde sarıyo oynarım hatta birlikte oynarız psn: MrOneoguzhanPro
  • nick:extagon. ekleyin oynayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RASYONALIST

    nick:extagon. ekleyin oynayalım.

    Ekledim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 oyuncuları bu oyunun kanser kitlesinin %90'ını oluşturuyor.Oyunun ücretsiz olması, ps4 oyunlarının pahalılığı gibi nedenlerle bu oyuncular oyunun büyük bir bölümünü oluşturuyor.
    İletişim kuramıyorlar.AI gibi takılıyorlar kafalarına göre
    Henüz 2 levelde dive yapıyorlar.
    Lane paylaşamayı bilmiyorlar.Bir maçta 3 hatta 4 kişiyi aynı lane'de görebilirsiniz yada 2 kişinin jungleda lanelere en ufak yardım olmaksızın 10 levele kadar kastığını görebilirsiniz.

    Bu oyunun kesinlikle ps4 ve pc olmak üzere farklı sunuculara ayrılması gerekli.
  • K.J kullanıcısına yanıt
    Kaç tane ps4 oyuncusuyla oynadın merak ettim ve hangi ligte oynuyordun ...
    Ps4 oyunlarının pahalı olmasıyla ps4 oyuncularının bu oyuna olan ilgisi tamamen alakasız. Paragon bir moba oyunu ve bir konsol oyuncusun moba oyunları konusunda bilgisi olmaması da doğal .Ps4 oyuncularını genelleyerek böyle yorum yapman mantıksız olmuş.

    Kendi adıma söyleyecek olursam ; oyunu ilk tanıtım trailerı yayınlandığı gün almaya karar vermiştim. Oyun başlarda ücretsiz de değildi... Moba oyunları ile ilgili fikrim de yoktu tabi ki . Senelerdir playstation oyuncusuyum konsolda moba oyunu görmen çok nadirdir. Daha önce pc mobalarını tek tek denedim açıkçası çok da beğendiğimi söyleyemem. Strateji bakış açısında bu tarz oyunlar oynamak bana göre değil çünkü. Paragon bu konuda bana diğer mobalardan daha çekici gelmişti. Third person shooter hem alışık olduğumuz hem de savaş hissini daha çok veren bir bakış açısı üstelik paragon un animasyonları piyasadaki pek çok oyundan ve moba oyunlarından iyi. Yaklaşık 1 buçuk sene önce oyundaki hangi classların ne iş yaptığını ben de bilmiyordum ama oynaya oynaya , izleye izleye öğendim.

    Bunu ps4 oyuncuların beceriksizliğiyle kıyaslamanın mantığı yok . Zaten platinum ligden itibaren oyuncu kalitesi artıyor o yüzden hangi ligde olduğunu merak ettim. Evet gamepad üzerinden yazmak da mümkün değil oyunun ortasında zaman alıyor fakat defalarca quick communication kullanarak random platform ve random insanlarla maç aldığımızı ve de ps4 oyuncularından oluşan takımımızla full pc oyuncularından oluşan takımlara karşı kaç kere de ezici üstünlük sağladığımızı hatırlıyorum .

    Paragon bir takım oyunu . Bu takım oyununu diğer insanlarla konuşmadan quick com kullanarak da sağlayabilirsin madem crossnetwork play sorun yaratıyorsa.Tamamen dikkatli ve pozitif oynama işi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 9 Ekim 2017; 0:14:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.