Şimdi Ara

Paradox Interactive Prison Architect IP'sini Satın Aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Paradox Interactive, hapishane kurma ve yönetme simülasyonu oyunu Prison Architect'in fikri mülkiyet haklarını geliştiricisi Introversion Software'dan satın aldığını duyurdu.

    Bu satın alma Paradox Interactive'in seriyi devam ettirmesine ve aynı zamanda gelecekte "Architect" markasını kullanarak daha geniş fırsatlar keşfetmesine imkan sağlayacak.
     
    Paradox Interactive CEO'su Ebba Ljungerud satın alma ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Introversion ile 2017'de yaptığımız ortaklıktan beri, Paradox ekibi Prison Architect'in kataloğumuza doğal bir uyum sağlayacağını düşünüyor. Cities: Skylines ve Surviving Mars gibi diğer yönetim strateji oyunlarında yapmış olduklarımızla, Prison Architect'in önemli ölçüdeki oyuncu tabanının oyunu nereye taşıyabileceğimizi görmek için heyecanlanacağına inanıyorum. Architect" IP'sinden yola çıkarak potansiyel yeni oyunlar geliştirmeye istekliyiz ve bu değerli marka ilerlerken iyi hareket edeceğimizin sözünü veriyoruz."
     
    Prison Architect şu anda PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch, Microsoft Windows, Mac OS, Linux, iOS ve Android platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. 








  • olacak olan ranza dlc,demir parmaklık dlc ve zilyon tane dlc
  • İQ değeri en yüksek yapımcı galiba paradox olabilir evet hepimiz hemfikiriz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyuna etki etse ne olur etmese ne olur ama oyunda olsa güzel olur dlc’leri geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.