Şimdi Ara

Paradox Entertainment, HoI IV için Closed Beta Tester seçimine başlıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, yukarıda yazdığım gibi Paradox, closed beta tester seçimine başlıyor!
    Peki nasıl seçilecek?
    Verdiğim linkten girip (referanslıdır lütfen referans lnkimden kayıt olun :( ) paradox'a kaydoluyoruz ve verdiğim linkteki web sayfasında sağdaki soruyu cevaplıyoruz ve size bir link veriyor. O linki paylaşıp en az 20 kişi referans linkinden soruyu cevaplarsa rastgele seçilecek closed beta invite alacak olan 10 kişiden biri olma şansınızı kapın!

İyi şanslar!

http://www.heartsofiron4.com/r/5990ytra5l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 13 Ağustos 2014; 22:08:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Sadece 10 kişiye mi verilecekmiş? Katılmaya değmez o zaman. Binlerce kişide bana asla çıkmaz. 10 kişilik çekiliş bile kazanamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Sadece 10 kişiye mi verilecekmiş? Katılmaya değmez o zaman. Binlerce kişide bana asla çıkmaz. 10 kişilik çekiliş bile kazanamıyorum.

bunu söyleyen binlerce kişi olacağına göre çoğu katılmaz bana çıkmaz dedikleri çin o yüzden ktılmaya değer bence :D onun dışında 10 ref yaparsanız bedavadan gizli dlc kazanırsınız bu kesindir siteyi inceleyin biraz isterseniz :)

• eu4 ile hoi 4 arasında ne gibi farklılıklar olacak ki yeni bir oyun çıkarıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

eu4 ile hoi 4 arasında ne gibi farklılıklar olacak ki yeni bir oyun çıkarıyorlar ?

Hocam ben size sırayla açıklayayım tüm paradox oyunlarını...

Crusader Kings II 920-14** yılları araasında geçiyor.
    Europa Universalis IV 1444-1820 yılları arasında geçiyor..
    Victoria II 189*-I. Dünya Savaşı tarihleri arasında geçiyor.
    Hearts of Iron IV ise 1938'den sonsuza kadar gider.

Peki neden EU IV ile HoI 4 benziyor diy3e sorarsanız, iki oyunda aynı motoru kullanacak (Clausewitz). Çünkü daha başarılı bir grafik motoruydu ve daha az kasma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

quote:

eu4 ile hoi 4 arasında ne gibi farklılıklar olacak ki yeni bir oyun çıkarıyorlar ?

Peki neden EU IV ile HoI 4 benziyor diy3e sorarsanız, iki oyunda aynı motoru kullanacak (Clausewitz). Çünkü daha başarılı bir grafik motoruydu ve daha az kasma var.

Teşekkürler bilgi için.

O zaman hoi 4 oynamanın mantığı yok eu 4 e extended timeline modunu kurduğumuzda da sonsuza kadar gidiyor zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

quote:

Teşekkürler bilgi için.

O zaman hoi 4 oynamanın mantığı yok eu 4 e extended timeline modunu kurduğumuzda da sonsuza kadar gidiyor zaten

hocam eu 4 te ext. timeline kullanırsanız gerçekçilik sıfıra düşer çünkü hoi 4 tamamiyle 2. düya savaşı oyunu. Ayrı teknoloji sistemi, yüzlerce farklı birim ve hepsinde en az 20 modifier. Isterseniz HOI III deneyin dlc'lerle. Farkı çok büyük :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.