Şimdi Ara

Para mı Aşk mı Sağlık mı CEVABIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre Parayı seçerim ; Para olunca aşkta olur , para oluncada sağlığın için harcasın

aşk seçenlerin parası olmaz

sağlık seçsen ne aşk ne de para odun gibi yaşarsın sizlerin cevaplarını alalım

• aşk mı para diye sorulsaydı para derdim ama sağlıkta eklenirse sağlık derim
  • Nick cevap uyumsuzluğu
  • kesinlikle sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

aşk mı para diye sorulsaydı para derdim ama sağlıkta eklenirse sağlık derim

• paranı ne kadar sağlığa harcarsan harca, etki etmeyeceği durumlar var.. sadece aşk yada para da sağlıksız hiçbir işe yaramaz.. o yüzden sadece sağlığın olsun, en azından diğer ikisini kazanmak için birşeyler yapabilirsin. konu kapanabilir teşekkürler sağolun
  • sexs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tamam mı devam mı?
    2 ay önce açıldı
    Önce Tapu Mu Para Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

paranı ne kadar sağlığa harcarsan harca, etki etmeyeceği durumlar var.. sadece aşk yada para da sağlıksız hiçbir işe yaramaz.. o yüzden sadece sağlığın olsun, en azından diğer ikisini kazanmak için birşeyler yapabilirsin. konu kapanabilir teşekkürler sağolun

arkadaşa bravo
    />
  • sağlığın varsa parayı da bulursun karıyı da. aşk mı? Alın size aşk:

http://www.youtube.com/watch?v=mQ69mGiDogs

sağlığın varsa parayı da bir şekilde bulursun zaten.
  • Sağlık
  • Sağliksiz olmayi , herhangi kotu bir hastalik icin endiselenmeyi hayal bile edemezsin hocak . Kessinlikle sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle sağlık
  • sağlık dışında cevap veren ya en fazla grip olmuş, soğuk algınlığı geçirmiştir ya da salaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de sağlık
  • Sağlık > Para > Aşk
  • Para hertürlü.Aşka gerek yok gerekirse parasını verir atlarım Sağlık desen para olduktan sonra doktorlar kapında köle
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.Kiraz

Sağlık > Para > Aşk

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Para hertürlü.Aşka gerek yok gerekirse parasını verir atlarım Sağlık desen para olduktan sonra doktorlar kapında köle

hey man benim kafadansın all right
  • Sağlık önemli değil para olsun kolsuz da yaşarım veya diyaliz makinasına bağlı da sonuçta parasını verip hastanede yatarız.

Şaka lan şaka herşeyin önemlisi tabiiki de sağlık ama işin içine sağlığı katmasaydın Para derdim, bu dünyada aşık olup saçı genç yaşta sırf aşk vurgunu için ağıran çok kişi var huzur istiyorsan kendince rahat bir yaşamın olmalı aşk zaten bir gün meydana gelecektir zorla istenilecek bir seçenek olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Para hertürlü.Aşka gerek yok gerekirse parasını verir atlarım Sağlık desen para olduktan sonra doktorlar kapında köle

hey man benim kafadansın all right

sakıp sabancının oğlunu duymadınız sanırım en güzel örnektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.