Bildirim
Para mı Aşk mı Sağlık mı CEVABIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aşk mı para diye sorulsaydı para derdim ama sağlıkta eklenirse sağlık derim -
Nick cevap uyumsuzluğu -
kesinlikle sağlık. -
-
paranı ne kadar sağlığa harcarsan harca, etki etmeyeceği durumlar var.. sadece aşk yada para da sağlıksız hiçbir işe yaramaz.. o yüzden sadece sağlığın olsun, en azından diğer ikisini kazanmak için birşeyler yapabilirsin. konu kapanabilir teşekkürler sağolun -
sexs -
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Lapidus
paranı ne kadar sağlığa harcarsan harca, etki etmeyeceği durumlar var.. sadece aşk yada para da sağlıksız hiçbir işe yaramaz.. o yüzden sadece sağlığın olsun, en azından diğer ikisini kazanmak için birşeyler yapabilirsin. konu kapanabilir teşekkürler sağolun
arkadaşa bravo
/>
-
sağlığın varsa parayı da bulursun karıyı da. aşk mı? Alın size aşk:
http://www.youtube.com/watch?v=mQ69mGiDogs
sağlığın varsa parayı da bir şekilde bulursun zaten. -
Sağlık -
Sağliksiz olmayi , herhangi kotu bir hastalik icin endiselenmeyi hayal bile edemezsin hocak . Kessinlikle sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle sağlık -
sağlık dışında cevap veren ya en fazla grip olmuş, soğuk algınlığı geçirmiştir ya da salaktır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de sağlık -
Sağlık > Para > Aşk -
Para hertürlü.Aşka gerek yok gerekirse parasını verir atlarım Sağlık desen para olduktan sonra doktorlar kapında köle
-
quote:
Orijinalden alıntı: U.Kiraz
Sağlık > Para > Aşk
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicegame!
Para hertürlü.Aşka gerek yok gerekirse parasını verir atlarımSağlık desen para olduktan sonra doktorlar kapında köle
hey man benim kafadansın all right -
Sağlık önemli değil para olsun kolsuz da yaşarım veya diyaliz makinasına bağlı da sonuçta parasını verip hastanede yatarız.
Şaka lan şaka herşeyin önemlisi tabiiki de sağlık ama işin içine sağlığı katmasaydın Para derdim, bu dünyada aşık olup saçı genç yaşta sırf aşk vurgunu için ağıran çok kişi var huzur istiyorsan kendince rahat bir yaşamın olmalı aşk zaten bir gün meydana gelecektir zorla istenilecek bir seçenek olmamalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tıp
quote:
Orijinalden alıntı: Nicegame!
Para hertürlü.Aşka gerek yok gerekirse parasını verir atlarımSağlık desen para olduktan sonra doktorlar kapında köle
hey man benim kafadansın all right
sakıp sabancının oğlunu duymadınız sanırım en güzel örnektir.
Benzer içerikler
- ayağa cam batması tehlikelimi
- yenge hikayeleri
- evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir kadınla evlenmek dinen
- vestel beyaz eşya yorumları
- kredi çekip faize yatırmak cezası
- en ilginç rekorlar
- black friday 2025
- dc açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X