Şimdi Ara

Para Kazanmayı Öğrenmek (Boş konu değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 4 öğrencisiyim. Babam emekli. Ablam kpss kursuna gidiyor. Zaten ablamin masrafları derken ev kirası, su, elektrik, yol parası vs kıt kanaat geçiniyoruz.Birde benim üniversite olayları cart curt var. 2 tane sorum var. Cevaplarsanız sevinirim.

1)Zaten zor geçiniyoruz.Üniversiteye gidersem temelli batarız. Üniversite yerine işçi maaşı veren bir yere girip en azından aile bütçesine katkı mi yapmalıyım?

2)Şu dönemde calisabilecegim part time bir yer var mıdır? Öneri verirseniz sevinirim. (Denizli de ikametgah ediyorum)

Not:Para istemiyorum kimseden kesinlikle. İş olursa alın terimle kazanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 7 Nisan 2016; 0:16:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

Zaten son sınıfsın boşver bunları dersini çalış. Olmadı baban bir sene idare etsin borç harç ablan atanırsa durumunuz düzelir. 3 kuruş para için bir seneni heba etme.

Haklısın ama ailem kötü durumdayken nasıl çalışabilirim?

Orijinalden alıntı: MeqaS xLR

quote:

Zaten son sınıfsın boşver bunları dersini çalış. Olmadı baban bir sene idare etsin borç harç ablan atanırsa durumunuz düzelir. 3 kuruş para için bir seneni heba etme.

o zaman yemekde yeme
    3 aptal filminden bir kesit

Bende aynı şekilde düşündüm ama kyk almama bile izin vermediler. Geri öderken zorlanırsın, ne gerek var geçiniyoruz işte dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 7 Nisan 2016; 0:37:10 >

Orijinalden alıntı: zQrba

Ailenle konuştun mu? Baban daha çok üzülür böyle bir durumda. Ne kadar güzel, vicdan sahibisin ki aileni düşünüyorsun, böyle bir evladın babası sanmıyorum ki okulu bırakıp çalışmana izin versin.

Bende aynı şekilde düşündüm ama kyk almama bile izin vermediler. Geri öderken zorlanırsın, ne gerek var geçiniyoruz işte dediler.

Ne diyim işte abi insan üzülüyor. Öyle durumdayken okumak. Üzüyor gerçekten

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

quote:

o zaman yemekde yeme
    3 aptal filminden bir kesit

:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para Kazanmak Kolay Mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam tahminimce ygs düşük geldi sizde okumaktan soğudunuz ticarete atılmak istiyorsunuz. bu devirde okumak lazım diyorum ben .ailenize yük olmadan üniversite okuyabilirsiniz

Orijinalden alıntı: Pandoora

hocam tahminimce ygs düşük geldi sizde okumaktan soğudunuz ticarete atılmak istiyorsunuz. bu devirde okumak lazım diyorum ben .ailenize yük olmadan üniversite okuyabilirsiniz

Ygs-5 puanım 325 ve sıralamam 205 bin.
    Okumaktan sogumadim ama ailemi boyle görünce içim ağlıyor gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Civic Sever

Gerçekten Helal Olsun. Anne Baban Çok Şanslı. KYK Falan Düşündünüzmü ?

Yani evette nereye kadar.Tek kyk yeter mi yetmez ya. Umarım denizli olurda en azından hem ailemle olurum hem işte çalışırım.Bir iki sene de dondursam biraz aile ferahlatsam güzel olur gibi. Sizce peki?

quote:

Orijinalden alıntı: Civic Sever

Gerçekten Helal Olsun. Anne Baban Çok Şanslı. KYK Falan Düşündünüzmü ?

Yani evette nereye kadar.Tek kyk yeter mi yetmez ya. Umarım denizli olurda en azından hem ailemle olurum hem işte çalışırım.Bir iki sene de dondursam biraz aile ferahlatsam güzel olur gibi. Sizce peki?

Part Time Çalışıp da Okul Okumak zor olucağını Düşünüyorum. Fakat Günümüzde Öğrencilerin Çoğu Part Time Çalışıyor. Yaşadığınız Şehirde KYK Yardımı Ve Düzgün Bir Part Time İş İle Gayette Geçinebileceğini Düşünüyorum. Kira , Fatura , Yemek Gibi Temel İhtiyac Derdin Yok. Sadece Yol Ve Okuldaki Nadir Kitap Masrafları Dışında. Eğer Yaşadığın Şehirde Tutarsa Üniversite Sadece KYK ile Geçinebileceğini Düşünüyorum.

• Civic Sever C kullanıcısına yanıt
    İnşallah herşey söylediğin gibi olur.
    Gecenin bu vaktinde bana vakit ayırdığın için teşekkür ederim abi/abla.

• Okulu sakın takmamazlık yapma bende lisede kötü şartlarda okudum ama şuan en dandik bölümde okuyorum 2 seneliğe geçiş yaptım dükkanımı açtım arabamı aldım kendim yaşıyorum sende aynı şekil girersin bir işe paşalar gibi hem evine destek çıkarsın hemde hayatını yaşarsın. Bu abilerini dinle yararı olur sana. İş yapamam falan triplerine hiç girme bende ilk başladığımda bu dükkan batar falan diyordum mis gibi geçiniyormuş meğer he durumlar düzelmedi ama idare ediyor en azından. Hiç durma hem eğitim hem iş kovala peşini bırakma kardeşim
  • Vasıfsız işte çalışmana gerek yok. İle öğrenebileceğin bir yere gir kol gücü filan farketmez. Bir zanaat öğren. Bişeyin tamiri olur veya teknisyen olur veya mesela bir ofis işinde belli bir işten anlamak buradan kastım şöyle avukat bürolarında elemanlar devletle ilgili kısmı bilmek durumundalar eğer bu işi öğrenirsen pek çok avukat bürosunda iş yapabilirsin.

Üniversitenin çok manası olmayabilir. Üniversite okuduktan sonra üstte dediklerimi yapmak zorunda kalabilirsin.

Mutlaka ben bu işten anlarım diyebileceğin bir iş bul öğren işi.

Ben bunu puanına göre yazdım. Puanın çok iyi değil. Tamam kötü değil ama iyi bir yere yetmeyebilir. Gereksiz bir üniversite ile vakit kaybetmek iyi değil.

Ama bu okulu bırak anlamında değil. Üniversite ortamı insani geliştirir. Gidilmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNoyan

Okulu sakın takmamazlık yapma bende lisede kötü şartlarda okudum ama şuan en dandik bölümde okuyorum 2 seneliğe geçiş yaptım dükkanımı açtım arabamı aldım kendim yaşıyorum sende aynı şekil girersin bir işe paşalar gibi hem evine destek çıkarsın hemde hayatını yaşarsın. Bu abilerini dinle yararı olur sana. İş yapamam falan triplerine hiç girme bende ilk başladığımda bu dükkan batar falan diyordum mis gibi geçiniyormuş meğer he durumlar düzelmedi ama idare ediyor en azından. Hiç durma hem eğitim hem iş kovala peşini bırakma kardeşim

Yok abi kesinlikle iş yapamam diye bir şeye girmem. Zaten emeğimle kazanmak istiyorum. Tamam abi dediklerini dinleyeceğim. Bu saatte düşünüp yazdığın için teşekkür ederim. Allah bol müşteri versin. Hayırlı kazanc versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim bir sorun olursa pm'den yaz halletmeye çalışırım elimden geldiğince

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Vasıfsız işte çalışmana gerek yok. İle öğrenebileceğin bir yere gir kol gücü filan farketmez. Bir zanaat öğren. Bişeyin tamiri olur veya teknisyen olur veya mesela bir ofis işinde belli bir işten anlamak buradan kastım şöyle avukat bürolarında elemanlar devletle ilgili kısmı bilmek durumundalar eğer bu işi öğrenirsen pek çok avukat bürosunda iş yapabilirsin.

Üniversitenin çok manası olmayabilir. Üniversite okuduktan sonra üstte dediklerimi yapmak zorunda kalabilirsin.

Mutlaka ben bu işten anlarım diyebileceğin bir iş bul öğren işi.

Ben bunu puanına göre yazdım. Puanın çok iyi değil. Tamam kötü değil ama iyi bir yere yetmeyebilir. Gereksiz bir üniversite ile vakit kaybetmek iyi değil.

Ama bu okulu bırak anlamında değil. Üniversite ortamı insani geliştirir. Gidilmeli

Söylediklerini dikkate alacağım. Kayda değer bilgiler var çünkü. Kesinlikle bir yere girip birşeyler öğrenmek lazım. Bakalım artık hayırlısı olur umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNoyan

Eyvallah kardeşim bir sorun olursa pm'den yaz halletmeye çalışırım elimden geldiğince

Çok sağol abi.

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Üniversiteye gitmezsen yüksek ihtimal ömür boyu vasıfsız işlerde çalışırsın. Dünyanı sonu mu? Hayır, değil.

Üniversite bir fırsattır ama hiçbir şeyin de garantisi değildir. Ömür boyu zorluk çekmek mi yoksa bir süre zorluk çekmek mi? Karar sizin.

Üniversiteye git. Okurken de çalışabilirsin, çok zor değil. Ailenin de bir süre zorluk çekmesi gerekiyorsa çeksin, dert etme. Öteki türlü hem sen hem ailen bir ömür boyu vicdan azabı duyabilirsiniz.

Çalışmak ayıp değil, azimli ol elinden geleni yap.

http://www.lescard.com/is-ilanlari/denizli (İŞKUR'da yayınlanan ilanları birebir listeler)
    http://www.eleman.net/ (adı üstünde 'mavi yaka' iş ilanları)
    http://www.elemanonline.com.tr/ (mavi yaka)
    https://www.secretcv.com/ (mavi yaka/beyaz yaka)
    http://www.yenibiris.com/ (mavi yaka/beyaz yaka)
    http://www.kariyer.net/ (çoğunlukla beyaz yaka)

Kolay gelsin.

Haklısın kardeşim çok sağol yazdığın için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.