Şimdi Ara

Para kazanmak için en uygun server'ı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık knight'ı sadece ticari amaçla oynamaya karar verdim.Euko'da pek ticaret ortamı olmadığı için tercihim değildir.Usko'da bir serverda ticaret yapıp reel paraya çevirmek için başlayacağım sizce en uygun server hangisi olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 6 Eylül 2012; 21:40:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gb nin pahalı oldugu serverlardan birinde başla daha çok TL kazanırsın.Heliosta kasabilirsin mesela ama orda piyasa baya durgun benden soylemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Helios

Helios oyuncu bakımından iyi olmasına rağmen pazar anlayışı genelde kıt...
    Herkes sürekli aynı itemleri satmaya çalışıyordu 1 hafta oynadım. sorsan hepsi ticaret yapan adamlar ticari zekaları kendince yüksek.

100k'nın hesabını yapan adamlar genelde pazarda .

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • Boşver hacı hack yersin sonra üzülürsün ticaret charları çok sık hack yiyor bir sürü arkadaşım var senin gibi diyip o işe gönül veren sonra milyarlık itemlere sahip olup hack yiyen. Etrafımda canlı örneği çok yani yinelenmesini istemediğimden sana tavsiyede bulunuyum dedim zaman ve emek sana ait sonuçta karar senin.
  • Helios pazar çok çok fazla sıkıcı gelebilir. Koxp'un yaygın olduğu dönemde çok fazla bebe tutundu oyuna. Çoğunluğun akıl yaşı 10 11. Gb alışı 18 tl olan siteler var. Piyasa çok dengesiz, 5 gb lik iteme 310 320 teklif verirler. Ederi 8 gb olan itemi 12 13 gb den satmaya çalışırlar. Çok çok sabırlıyım asla küfür etmem. Adeta sabır taşıyım diyorsan helios'u tercih edebilirsin.

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Heliosta gb 20 lira diğer serverlerda 3 lira ila 5 lira arası değişiyor.Hack yiyeceğimi düşünmüyorum bugüne kadar hack yemedim,yememde :)

sen bilin reyiz gerçi ticaretten kastın ne bilmiyorum benim o sana anlattığım adamlar en son hack yemeden önce +9 shell set +9 raum gibi uç nokta item yapmış adamlardı. Gözümüz item görsün muhabbet ortamda olsn diyorsan olympia beklerim

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Heliosta gb 20 lira diğer serverlerda 3 lira ila 5 lira arası değişiyor.Hack yiyeceğimi düşünmüyorum bugüne kadar hack yemedim,yememde :)

sen bilin reyiz gerçi ticaretten kastın ne bilmiyorum benim o sana anlattığım adamlar en son hack yemeden önce +9 shell set +9 raum gibi uç nokta item yapmış adamlardı. Gözümüz item görsün muhabbet ortamda olsn diyorsan olympia beklerim

Ben olympiayı 1 sene evvel bıraktım pvp'den farkı yoktu en son :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 7 Eylül 2012; 19:25:50 >

• Xıgenon iyidir pazar konusunda , gb fiyatıda çok oynamıyor fakat xıgenonda pazar yapacaksan 10-15 gblik itemlerle değilde 2-3 setlik itemlerle yapacaksın .

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • rossetta da basla derim jrlere girersin 25m lik item veriyor 1 jrden geçen kırdım ds attı 60m ederi var.

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Helios pazar çok çok fazla sıkıcı gelebilir. Koxp'un yaygın olduğu dönemde çok fazla bebe tutundu oyuna. Çoğunluğun akıl yaşı 10 11. Gb alışı 18 tl olan siteler var. Piyasa çok dengesiz, 5 gb lik iteme 310 320 teklif verirler. Ederi 8 gb olan itemi 12 13 gb den satmaya çalışırlar. Çok çok sabırlıyım asla küfür etmem. Adeta sabır taşıyım diyorsan helios'u tercih edebilirsin.

Aynı olay eukodada var. Ama bu herzaman vardı. Sen 5 gbye satmak istiyorsun diye adamların 3 gb teklif vermesi aptallık değilki. Misal raptor 7 150 m olsun. adam sana sorucak ona sorucak 100 e alıcak tekrar 150 e satabilirse satıcak. 50 mden kar edicek. zaten pazarcının işi budur. Verilen tekliflere bb deyip geçin neden bu kadar takıyorsunuzki ?

zaten itemin ederi okadarsa satılır. Ama pazarda çok adam var aynı itemi 4 5 gün satamayan. Sonra mecbur iniyorlar fiyatta. Bende gülüyorum kendilerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 9 Eylül 2012; 15:36:59 >

• Heliosta pazar çok değişik 950 m den shard +8 aldım 11.5 sattım sonra 10 gbden alabildim.Glass belt yakında pazara düşer ama genelde hacklenenlerin itemleri satılıyor gibi yani çook durgun.Eğer ticaret yapıcaksan uzun vadede öneri;

Kışın item al yazın sat.Ya da şimdi itemin varsa sat okullar açılınca felan pazar durgunlaşır gb fiyatları artar gibime geliyor.

Orijinalden alıntı: Nossti

Heliosta pazar çok değişik 950 m den shard +8 aldım 11.5 sattım sonra 10 gbden alabildim.Glass belt yakında pazara düşer ama genelde hacklenenlerin itemleri satılıyor gibi yani çook durgun.Eğer ticaret yapıcaksan uzun vadede öneri;

Kışın item al yazın sat.Ya da şimdi itemin varsa sat okullar açılınca felan pazar durgunlaşır gb fiyatları artar gibime geliyor.

Bu olayı senelerdir takip ediyorum. Yazın gb fiyatı çok düşük piyasada çok canlı kışın piyasa durgun gb yüksek fiyat. İtemleri, gb leri yazın toplucaksın tüm bir kış sezonu yavaaş yavaaş satıcaksın. Benim arkadaşım evine 3. bilgisayarınıda aldı gem alıp satar, krowaz basar, upgrade yapar günde 4-5 saat ilgilenir, ayda 1 milyar net kazancı var adamın. Birde web sitesi tasarlıyor adam evde maksimum 8 saatlik bilgisayar başında durup ailesine yük olmadan yaşıyor Onun dışında akarada piyasa iyidir iyi ticaret yapabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.