Şimdi Ara

Para kazanmak için bir formül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolandırıcılığa girer sanırım ama kesin tutucak bir formül ben kesinlikle uygulamam ama anlatınca sizde göreceksiniz .Bu arada bunu bir matematik dergisinde okudum
    Bakın ilk önce bir e-posta adresi alıyoruz . Daha sonra bir algoritma yaratıyoruz yada herhangi biyerden 10.000 hatta 100.000 e-posta adresi buluyoruz ( nasıl buluruz o kadar e-posta demeyin ufak bir araştırmayla bulunmayacak bişey değil,yada bazı programlarla).Daha sonra elimize iddaa programını alıyoruz ve bir maç seçiyoruz bu maçın oranları birbirine yakın olucak mesela 2.00 2.200 3.00 gibi olucak 1 0 2 oranları . Daha sonra e-postaların 3de birine ev sahibi kazanır 3de birine berabere kalıcak 3de birine ise deplasman takımı kazanıcak diye mesaj göndereceğiz .İlk hafta e-postaların 3de biri maçı tutturmuş olucak 100.000 e-posta bulduysak 33.333 kişiye doğru tahmin gidicek bu işlemi 2. hafta , 1. hafta kazanan e-postalara tekrar uygulayacağız bu sefer 11.111 kişi kazanmış olucak 3. hafta yine tekrarlayıp yaklaşık 4bin kişiye 3hafta üst üste kazandırmış olucaz . Yaklaşık 7-8 hafta bu işe devam edincede , daha çok maç almak istiyorsanız şuşuşu hesapa 300lira 400 lira yatırın diye mesaj atılacak kazananlara .
    Hayatımda duyduğum en mantıklı yol ama işte sakat , hem burda hem diğer tarafta tepene binerler

• bana 1tl yollayın , size müthiş bir para kazandırma yöntemi anlatcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.