Şimdi Ara

Para Kazandıran Yepyeni Bir Oyun Teknem Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizlerinde bildiği üzere yeni kurulan bu tarz sitelerde para kazanmak daha hızlı olabiliyor yani uygulamanın ilk üyelerinden olmak sizlerin avantajında bir durum yaklaşık 1-2 haftadır oyunu aktif olarak kullanıyorum ve her geçen gün kendini olumlu yönde geliştiren bir oyun diğer oyunlara nazaran daha hızlı gelişme ve kazanma imkanı sağlıyor.

    Sohbet butonu üzerinden diğer üyelere ve adminlere de her an ulaşmak mümkün bunun yanında bol avantajlar sunuyor üyelerine şöyle ki indirimli ürünler satın alabiliyorsunuz bunun yanında hafta bir etkinlik sunuyor ve üretiminizin iki ve üzeri katını bu etkinlik çerçevesinde alabiliyorsunuz.
    Bol bol bonus imkanıda sağlıyor. 1 Saatlik, 2 saatlik, 24 saatlik bonusları mevcut üstelik bu bonusları her saatte veya 2 saatte iki kez bonus kazanma imkanı sağlıyor.

    Sistemde kaç üyenin oluğunu, toplamda ne kadar yatırım yapıldığını ve ne kadar para çekildiğininde takibini yapabilme imkanı sunuyor. Özellikle iletişim konusunda son derece aktif bir oyun adminlerin kurduğu bir whatsapp grubu üzerinden dahi ulaşma şansı var. Aynı zamanda kullanıcı sözleşmesinde bir çok oyunda olmayan sitenin kapanması durumunda ücret iadesi sunan bir oyun yeni olmasına rahmen bir çok oyun sitesine göre oldukça güvenilir.

    Yatırmınızı tabiki katlama imkanı sunuyor fakat yatırımsız da kazandıran bir oyun!
    Oyunda depo bulunmuyor.Bu da aynı zamanda ayrı bir avantaj haline geliyor.


    Sizlere tavsiyem bu oyunun ilk üyelerinden olarak ek bir gelir elde edebilirsiniz. Oyuna ulaşmak için Linke Tıklayabilirsiniz.
    https://teknem.online/kayitol.php?ref=219







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.