Şimdi Ara

Para Kazandıran Cloud Mining Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fleex

    53 gündür hizmet veren cloud mining sitelerinden biridir onu eşsiz kılan özelliğinden bir tanesi mining gücü olarak 100 Gh/s hediye vermesi ve ödemelerinde her hangi bir sorun olmadan devam etmesidir. Tek yapmanız gereken üye olmak ve para kazanmaya başlamak daha fazla kazanmak için referansımdan üye olabilirsiniz eğer daha fazla kazım gücü elde etmek istiyorsanız mining yerine kazım gücüne ağırlık verebilirsiniz

    buradan


    nine-mine

    hediyesi bol siteler gibi 100 Gh/s kazım gücü vermektedir. 4 aydır hizmet veren websitesinin maalesef Gh/s kazım özelliği yoktur bu sebepten normal bir kazıma ağırlık vererek dönüşüm programından kazım gücü satın almamız gerekmekte daha fazla kazanmak için referansımdan üye olabilirsiniz.

    buradan


    rapidminers

    diğer siteler gibi 100 Gh/s kazım gücü vermektedir 2 aydır hizmet veren site tema bakımından vixice benziyor tema benzerliği bakımından bu siteye dikkat etmekte fayda var. bu sitede kazım gücüne yönelik mining yapmakta yani kazanmak istiyorsanız kazım gücüne öncelik verebilirsiniz. daha fazla kazanmak için referansımdan üye olabilirsiniz.

    buradan


    telcominer

    diğer sitelere kıyasla hediyesi az ama ödemesi kesin olan cloud minig sitelerinden. Başlangıç olarak 15 KH/s hediye etmekte tabi ki kazım gücüne odaklı mining yapmadığımız için belli bir süre bekleyin bitcoin dönüştürerek kazım gücü satın alabiliriz. daha fazla kazanmak için referansımdan üye olabilirsiniz.

    buradan


    cryptomining

    ücretsiz olarak size 50 Gh/s vermekte fakat kazandığınızın bi kısmını 20GHS almak için kullanmanız gerek yoksa hediye süresi sınırsız olmaktan çıkıyor ve kazanamıyorsunuz. daha fazla kazanmak için referansımdan üye olabilirsiniz.

    buradan


    faucet

    6 aydır hizmet veren sitelerden biri. kendi kazım birimi var hediye olarak 17.71 FCL kazım birimi hediye ediyor buna ek 10 dolar alıyorsunuz dolarları kazım gruplarına katılmak için kullanıyorsunuz bu sayede daha fazla kazanıyorsunuz. daha fazla kazanmak için referansımdan üye olabilirsiniz.

    buradan







  • merhabalar,

    cloud mining konusunda hasflare'in adı forumda hiç geçmemiş. hem referans olmak hem de tecrübemi paylaşmak için yazımı aşağıya bırakıyorum:

    Yaklaşık 3 haftadır cloud mining yapıyorum. Kiraladığım işlemci gücüne göre her gün BTC olarak ödeme hesabıma yapılıyor. BTC'nin dolar karşısındaki değeri şu aralar 17000 seviyelerinde. Bu seviye değişmezse yatırdığınız parayı 2.5 ayda çıkarıyor ve sonraki aylarda da gelir elde ediyorsunuz. Sorularınız olursa cevap verebilirim. Benim seçme sebebim ise; kripta para piyasasında makul risk seviyesinde çok iyi gelir sunması. Referans linkimle üye olursanız bonus kazanabilirim, siz hiç bir şey kaybetmezsiniz:https://hashflare.io/r/70021C52 Şimdiden bol şans.

    düzeltme: tekrar baktığımda başlık gördüm arkadaşlar. forumda da hashflare'ın konusu epey geçmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan_1990 -- 21 Aralık 2017; 17:53:3 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.