Bildirim
para iadesi mi cihaz değişimi mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Para iadesi daha iyi olur. Parayı alıp bi düşünürsünüz belki başka bir şey almak istersiniz. P70 de sorunsuz bi cihaz değil yalnız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insan ancak kendi menfaatini unutursa gönüllere girebilir. -
Aynem hocam para iadesi alin hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "O gun kimseye,hic mi hic zulmedilmez.Size ancak islemekte oldugunuz seylerin karsiligi verilir."Yasin Suresi 54.Ayet
"Insanlar cenneti isteyip cehenemden kacarken,bir yandan da her ikisini de unutmalarindan daha garip birsey bilmiyorum." Hz.Ali(r.a)
Bozuk olunca maya,ne ar tanir nede haya.Mevlana
Alni yere(secde yuzu gormeyenin)degmeyenin,gonlu nura ermez.. -
para iadesi almak daha iyi _____________________________ -
Ne gibi baktigim kadariyla sikinti göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Para iadesi
quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek
Ne gibi baktigim kadariyla sikinti göremedim
Teşhir edilen cihaza bakarak sorun anlaşılmaz. Belki kronik sorunlar sa değildir işi abartmış olmayayım da çoğu kişi aman güncellemeyin diyor. 4.4de sorun ysşayan pek yok gibi. Ama android öne kullandığınıza Göre yenilikçisiniz ve eski sürümde olmak hoşunuza gitmez diye düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insan ancak kendi menfaatini unutursa gönüllere girebilir. -
Yazilim sıkıntı değil custom romile cozulur tefondan tek beklentim uzun kullanim suresi onu yerine getirse yeter
quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek
Yazilim sıkıntı değil custom romile cozulur tefondan tek beklentim uzun kullanim suresi onu yerine getirse yeter
İnşallah uzun ömürlü olur sizin için. Şimdiden hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insan ancak kendi menfaatini unutursa gönüllere girebilir. -
Hocam tabii ki para iadesi al, GM 4G güzel bir telefonmuş Discovery'e kıyasla ama zaten satış fiyatı 700 lira
Her türlü 50 lira kârdasın
_____________________________ Et tu, Brute?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler