Şimdi Ara

Para biriktirip evden ayrılmaya karar verdim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 40-50 gün sonra bana 3-4 ay yetecek param olacak. Neden ayrılıyorum ? Ruh hastası bir annem var. Kısaca özetlemek gerekirse. Size hayatı zindan eder. Her yaptığınız şeye konuşur. Her hatanızı 1 hafta boyunca size durmadan hatırlatır. Hata derken şey yani çorap niye orda, battaniye niye yerde falan.

    Yaşım 22 oldu. Sürekli azarlanmaktan bağırılmak zoruma gidiyor. Çocuk değilim ki susayım. Evde huzur denen birşey yok. Babam da sürekli destek oluyor anneme. Daha kötü şartlarda daha huzurlu ve daha mutlu olmaya varım. Bu aileyle daha fazla durmak istemiyorum.

    Bu 40-50 günde okul durumum belirlenecek. Duruma göre ya yurtta kalacam ya da başka biriyle ev arkadaşı olacağım. Tabi paralar da suyunu çekecek, evden ayrıldıktan sonra hemen yarı zamanlı çalışmaya başlamam lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dikkat et evi sonra arar bi pozisyona düşme. İş olayini halledemezsen planlarin patlar. Sana tavsiyem ailene atar yapma onlarla normal konuş çünkü zor durumda kalirsan geri dönüş ve maddi destek alamazsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan maddi destek almıyorum zaten.Hiçbir zamanda almadım. Babamın yanında çalışıyorum oradan maaşımı alıyorum. 2500-3000 lira gibi bir miktarla ayrılıcam en azından bana 2-3 ay yeter. O sürede de hayli hayli iş bulacağımı düşünüyorum.



    Sıkıldım hocam artık. Sürekli baskılanmaktan artık kafa olarak özgür olmak istiyorum yeni eve çıkınca sorunlar bitecek mi hayır. Başka başka sorunlar olacak ama onların benim için çerez olacağını düşünüyorum. En azından verdiğim karara bağlı sorunlar olduğu için çok koymaz bana kendim ettim kendim buldum derim. Açıkçası bir çıkarsam bir daha da eve geri dönmem. Daha önceden de kavgalar oldu arkadaşlarda kaldığım oldu hepte geri aradılar sürekli msj attılar ama bu sefer son artık. Gün sayıyorum. Şuan önümdeki tek engel parasızlık .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500 3000 tl yetmez dostum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam en azından ilk 2-3 ay yetse bana yeter. Zaten ayrı eve çıkınca iş aramaya başlıcam hemen. İş bulup çalışsam oradan aldığım parayla da yaza kadar idare etsem yeter. Yazın full time çalışırım daha fazla kazanırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Issizlik daha da artiyor bak ben suanda vatan pcden is gorusmesinden donuyorum etrafda is kalmicak ona gore hareket et

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam elimden gelen bazı işler var en azından onları yaparım. Düşündüm hocam hepsini düşünüyorum. Her gün ilanlara bakıyorum her ihtimali düşünüyorum. Mesela bir tane iş'e başvuru yaptım bakalım görüşmeye çağıracaklar mı diye kabul ettiler çağırdılar ama şuan başka bir iş'te çalışamam. Babamın yanındayım. Ayrılınca komple hem evden hem de iş'ten ayrılmak istiyorum. Kendime yeni bir hayat kurucam, bunu aileyle tamamen koparak da yapabilirim açık kapı bırakarak da ama hiç huzurum yok evde bir günüm bile kavgasız geçmiyor. Kimseyle konuşmadan direkt uyumaya gidiyorum . Böyle aile mi olur. Aile dediğin benim filmlerden TV'den gördüğüm kadarıyla ve diğer ailelerden duyduğum kadarıyla birbirine destek olan akşamları sohbet edilen sıkıntıların çözüldüğü, herkesin birbirine sevgiyle yaklastigi yerdir . Ben böyle bir ortam hiç görmedim. Ne olursa olsun ayrılıcam ya güzellikle anlaşarak ya da kavgayla farketmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam ne olursa olsun evle aranı bozma bunun evliligi falan da var biliyorsun. İlerde hayatın ne getireceği bilinmez.
  • keşke bende öyle evim ayıabilsem....
    benimde başımda aynı o şekilde anne-baba var ne halden anlar ne başka birşeyden...
    bende kendime ayrı bir düzen hayat kurmayı çok istiyorum...
  • Seni tutan ne hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crx9001

    Seni tutan ne hocam
    kolay mı öyle çekip gitmek iş yok güç yok para yok yok oğlu yok ne yapacan gittiğin yerde ne yiyip ne içecen bunları hiçdüşündün mü ?? dkkat et sonra köprü altlarında yatma ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.