Şimdi Ara

Panel frekansı farketmeden akıcı video izlemek!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar buna benzer bir konu görmediğim için kendim açmak zorunda hissettim. Bildiğiniz gibi panel frekansı değişik bir sürü tv var bazılarında bu sayı 50 hertz olduğu için(gerçekte) herhangi bir video izlerken hızlı sahnelerde akıcılıktan uzak ve flulaşma oluyor. Bilgisayarımda kullandığım Splash Pro adlı bir uygulama var. tvye usb bellek ya da harddiskle bağlayıp izleyince dediğim bu sorunlar olabiliyor. Ama bilgisayarı hdmiden bağlayıp da videoyu bu programla açarsanız tvnizin panel frekansı ne kadar düşük olursa olsun videoyu son derece akıcı bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Tabi ki bu sihirli bir uygulama değil biliyorum ama deneyin görün gerçekten işe yarıyor. Birilerine faydam olsun diye bu konuyu açtım. Denemesi bedava arkadaşlar.
    720p ve daha iyi videolarda çok iyi sonuç veriyor. Daha düşük çözünürlüklü videolarda görüntüde titreme olabiliyor. Mkv, avi gibi formatları destekliyor ama her formatı desteklemiyor. Splash Pro'nun 1.8 versiyonunu yüklerseniz daha iyi (tavsiyemdir).
    Programı açınca ayarlardan Motion2 seçeneğini tıklayın ve 2x,3x ya da ne isterseniz onu işaretleyin. Sesi yükseltmek için de audio boost var. Çözünürlüğü düşük dizilerde ses de kötü oluyor haliyle. 5.1 ya da dts gibi ses kodeği olan filmlerde ses yükseltmesi de çok iyi.
     Panel frekansı farketmeden akıcı video izlemek!!!!!!!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.