Şimdi Ara

Pandemi Sosyal Destek Ön Başvurusu Yapamayanlar (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
5
Favori
72.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eh hanımı anan ve emekli babanla yaşayıp işsiz olduğun halde, o evde tek başına yaşıyor gibi başvurdun diyelim: bakıcaklar senin anan baban hayatta ve onların ikamet adresi de senin oturduğun ev.. Böyle bir durumda red yiyeceksin.
  • Arkadaşlar benım 28'inde kapsam dışına çıktı yazdı.29'unda 1000 tl ödemeniz hazır yazdı.Bu gece 12'den sonra da sosyal yardım bilgisi bulunamamıştır yazıyor.Bu gece 12'den sonra çoğu kişide bu şekilde yazıyormuş(sosyal yardım bilgisi bulunamamıştır)Bunu yaşayan veyahut nedenini bilen var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başvuru gözükmüyor. İşleme alındığını anlasaydık bari ondan da mutlu olurduk kale alındık diye
  • Benim kimlik no ya göre sali günü basvuru yapmam gerekiyordu yapamadim bu hatadan dolayi baska bir gun yapma hakkim varmi bir de ben deneyeyim şansimi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • furkansulek kullanıcısına yanıt
    Cumartesi pazar yapabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam. İnşallah yapalim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Papillon1010 P kullanıcısına yanıt
    benım de aynısı oldu.29 nısana kadar kontrol ettıgımde ödemenız hazır yazıyordu. bugun baktıgımda ıse sosyal yardım bılgısı bulunamamıstır yazıyor.nedenı ne olabılır.144 u arayın dedıler fakat ulasamıyorum bır turlu.
  • yilmazsibel Y kullanıcısına yanıt
    Sistemde yenileme çalışması varmış 160 ı aradım bana bunu söylediler.Ptt ye gidenlere de paranız eve gelir eğer 1000 tl ödemeniz hazır gözüktüyse demişler.Beklemekten başka çaremiz yok.Sistem güncellenince bilgiler geri gelecektir diye düşünüyorum.Sosyal yardım vakfıda ödeme hazır diye gözüktüyse mutlaka adrese geleceğini söyledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç için başvuru yaptığınız sayfada görüntüleniyor durumunuz. Bunu da TC kimlik numaranızın son hanesi ile başvurduğunuz gün ve hafta sonunda görebiliyorsunuz. Diğer hafta içi 4 gün görüntüleyemiyorsunuz. Benim de başvuralı 8 gün hala süreç devam ediyor gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papillon1010 P kullanıcısına yanıt
    umarım bılgıler gerı gelır.ıyı dusunup bekleyecegız evet.
  • Maske aldık diye mi vermiyorlar nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben buna ilk hafta başvurduğumda bana hiçbir soru sormadı. Yoğunluktan dolayı sıraya aldı, çubuk dolunca da otomatik başvuru durumu "devam ediyor" yazısı geldi. Şimdi bakınca da tekrar "tc si şu noyla biten şu gün başvurabilir" gibi bilgilendirme yazısı çıkıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme yazısı e devlete giren herkese çıkıyor. Tc kimlik numaranın son hanesine göre gün atadılar herkese. Gününü kaçırdıysan Cumartesi ve Pazar böyle bir kısıtlama yok.
  • karizmatic1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız bende pandemi bölümünde uygun gözüküyordu yani ibana yapılacak sanırım sizde ne diyordu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık evli,eşi çalışmayan 2 aylık bebeği olan ve 3 yıldır atanamadığı için virüs münasebetine dek garsonluk yaparak hayatını kazanan,evini kuran öğretmenim.İçinde bulunduğum maddi sıkıntı nedeniyle geçen ay kiramı ödeyemedim,dün bebeğimin bezini borç yazdırarak alabildim.bırakın malı mülkü arabayı,şuan karnımızı zor doyuruyoruz.kayınvalidemin biraz desteği oldu,onlarda ancak kendilerini geçindirebiliyorlar,zor zanaat geçinmeye çalışıyorum.hal böyleyken 'muhtaç olmama nedeniyle' reddedilmiş!Daha ne kadar ve nasıl muhtaç olabiliriz soruyorum.eşim sabahtan beri sonuç yok mu diye soruyo,reddedilmiş diyemiyorum!bu nasıl yardım,bu nasıl iştir soruyorum.kredi de çıkmadı.çok sinirli ve üzgünüm kusura bakmayın,nolur kabus olsun bunlar!
  • 23nisan1923 2 kullanıcısına yanıt
    sigortanız var mı? Veya garsonluk yaptığınız yerden sigorta yaptırdıysa işvereniniz. Size ücretsiz izin versin. kısa çalışma ödeneğine başvurun aylık maaş bağlanır. Çocugunuz olmuş doğum masrafları vs karşılanmazdı kesin sigortanız var. İşvereniniz sizin için kısa çalışma ödeneğine başvurması lazım. Veya işten çıkartması gerekiyor işssizlik maaşını alabilmeniz için. Ücretsiz izine çıkartırsa sgk niz omaz çocugunuz hastane masraflar sizi çıkmaza sokar bu arada maalesef. Allah yardımcınız olsun.
  • Ben de baldız adına başvurdum kendileri yapamiyor. Bacanak asgari ücretli bir işte çalışıyor. Iki çocukları var. Ayni hatayı verdi. Kirada oturuyorlar ve durumları iyi değil. Anlamadim sorun ne acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre67z E kullanıcısına yanıt
    başvurmadığım ödenek kalmadı hepsi çeşitli sebepler,yetersizlikler nedeniyle reddediliyo hocam,kaderimiz bu malesef,bütün terslikleri yaşadım.çok sağol hocam ilgi ve alakan için.çare yok ne yazık ki
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.