Şimdi Ara

Pandemi Döneminde İyi Ki Grafik Çizim Tableti Almışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 250 TL'ye CBTX Globalden pandemide grafik çizim tableti almıştım 1 tane de anneme almıştım çok kullanmadı yedekte duruyor. Beni deftere not tutmaktan çok ciddi şekilde kurtarıyor.

Şimdi ise baktığımda 1500-2500 TL civarına fiyatı olduğunu görüyorum.

Kalemli laptop veya tablet alabilirdim fakat o kadar gereksiz ki. Kalemli çizim destekli laptopların ekranları bir yerden sonra mikro çizikler ve kırıklardan dokunmatik ekran özelliğini kaybediyor aynı şey tabletlerde de geçerli.

En ucuzu veikk gibi çözümler.

• Huawei tablet 144 Hz diyo. aldım. ulan yemin ederim 60 Hz de çalışıyo. Honor telefonlar da aynı. 120 Hz diyo, alıyosun, 60'da çalışıyo. yani kendi söylemiyo ama kullanım deneyiminde açıkça görünüyo.

tableti yatakta maç youtube, film ve heyecanlı şeyler izlemek için kullanıyom çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Ben o tip şeylerin içindeyim zaten o söylenen değerlerin çoğu şey şişirme. Genelde bu tip markalar LG gibi şirketlerin 60hz LCD panellerini kullanır yazılımla 120 hz olmuş gibi hissedersin ama 60hz'de çalışır veya üreticinin sürücü uyumsuzluğu nedeniyle 60hz'e mahkum kalırsın özellikle Windows makine kullanıyorsan

O nedenle ooo 120-180hz ekranlı tablet veya laptop varsa uzak duruyorum. O hz'in orijinalliği masaüstü kanadında monitörlerde ortaya çıkar.

Bana 60hz yetiyor 120 veya 180hz tamamen boş iş. Oyun içinde gereksiz, film içinde gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Mayıs 2025; 23:18:12 >
  • _zer0_ kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. ofis monitörü bende 3 tane var 4K 60Hz. çok memnunum. millet diyo ki 60 Hz çok düşük. lan ne düşüğü. gerçek 60 Hz alabiliyosan akıyo. Linux ta mesela driver falan nedeniyle sana 60 veriyorum diyo aslında 60 bile vermiyo.

şu ana kadar sadece Galaxy S23 te 60'dan daha akıcı deneyim yaşadım. onun dışında Honor Huawei telefon ve tabletlerde kağıt üzerinde yazılı olan Hz değeri tamamen yalan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.