Şimdi Ara

Panasonic Viera Connect' de Youtube, Netlfix Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üst edit: Bayağı uzun zaman sonra gördüm konuya yazdıklarınızı. Yabancı forumlarda da araştırmalarıma karşı herhangi bir çözüm bulamadığım için çözümü Xiaomi Mi Box alarak buldum. Mi Box' la birlikte neredeyse 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorunum yok



    Dostlar selamlar. 2011 yılında alınan Panasonic Viera TX-P42ST33E model plasma tv sahibiyim. Bilen bilir bu tv'ler dönemin en iyilerindendi halâ pek çok kullanıcısı olduğundan eminim.

    Neyse uzun bir süre sonra bu televizyonu kullanmaya başladım ancak telezyonun smart kısmı olan Viera Connect app store'da eskiden pek çok uygulama bulunurken (facebook, twitter, youtube vb.) artık hiçbir güncel uygulama bulunmuyor. Netflix'i falan geçtim artık youtube bile yok.


    Panasonic Viera Connect' de Youtube, Netlfix Sorunu


    Televizyonun yazılım sürümü 1.323. Yani panasoniğin firmware sitesine göre 2012'de yayınlanan en güncel versiyonu kullanıyorum :/ Yeni yazılım arattığımda da en güncel versiyondasınız gibi bir uyarı veriyor.


    https://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/tv/download/fw/europe/down_eu4.html


    Youtube'dan biraz araştırdığımda hem 2016 yıllarında satılan hem de 2012 yılında satılan panasonic tvlerdeki viera connect arayüzünde youtube, netflix, facebook vb. pek çok güncel uygulamanın yer aldığını görmekteyim. Acaba yıllar içerisinde viera connect mağazasından uygulamalar mı silindi?


    https://m.youtube.com/watch?v=vm3zJYFr5ds&t=163s


    https://www.youtube.com/watch?v=KCJJ2Mnkm3Y&app=desktop


    Tv ethernet üzerinden internete bağlı ancak şu an TV' yi sadece televizyon olarak kullanabiliyorum. Mağazada neredeyse hiçbir uygulama yok. Youtube, Netflix, Spotify gibi uygulamaları bu televizyona nasıl kurarım? Televizyonun unofficial bir yazılımı falan var mıdır acaba? Ya da 2018-2020 modellerine ait panasonic tv yazılımlarını indirip benim tv'ye kursam belki güncel adyüz ve uyhulamalara kavuşurum ama çok mu saçma olur?


    Halâ bu plasma tv'den kullanan çok kişi olduğunu biliyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz bu uygulama işini?


    Yardımcı olursanız çok sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 7 Ekim 2022; 21:6:17 >







  • Konuyu hortlatacağım ama çözüm buldunuz mu?

  • Selamlar çözüm bulabildiniz mi?

  • Ne kadar dogru bilemiyorum ama belli bir yil sonra , Youtube vs anlasmasi lisansi kalkiyor Panasonic 'de..Yurt disi forumda okumustum..
  • Bayağı uzun zaman sonra gördüm konuya yazdıklarınızı. Yabancı forumlarda da araştırmalarıma karşı herhangi bir çözüm bulamadığım için çözümü Xiaomi Mi Box alarak buldum. Mi Box' la birlikte neredeyse 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorunum yok Panasonic Viera Connect' de Youtube, Netlfix Sorunu 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.