Şimdi Ara

PANASONİC TX-P42S20E PLAZMA TV PS3 İÇİN ALINIRMI? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
26.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xuadrox

Electroworld de 1500 lira 10 taksit fiyat nasıl acaba arkadaşlar ? Teledunya ps3 hd film dizi için alacağım

s20 den bahsediyosan ben kulllanıyorm teledünya ps3 ve egreat mediaplayer le gayet ii bi panel özellikle sd ve ps3 performansı ndan cok memnunum
    ps3 oyunlar cok akıcı oynanıyo gözle görünen herhangi bi sorun yok oyun oynarken ben tavsiye ederim eğer u serisinden bahsediyosan hemen hemen aynı panel sadece 400 hz 600hz farkı var bilidiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: barber34

quote:

Orijinalden alıntı: hakan1622

arkadaşlar TX-PF46S20 siparişimi verdim salı günü kurulmuş olcak inşallah sağsalim
    benim burdaki herkese bi sorum olacak elimdeki yayın DT bunu kapatıp teledünya alsammı diye düşünüyorum
    sizler ne izliyosunuz ve ne tavsiye edersiniz?saygılar..

siddettle öneriyorum teledünyayı şuan kampanyada var hd cihaz 115 tl ve bunu 12 ayda faturaya bölüyolar normalde 9.5 tl ve bircok hd yayın ve harika görüntü ben evde kullanıyorum ve her kanalı gayet gzl bi şekilde izliyorum evinizde kablo tv hattı varsa bencee başka bişey düşünme bende 42s20e kullanıyorum görüntü cok ii

barber34 kardeş,
    bu tv de teledünya modül ile izleme imkanı varmı? dvb-c özelliği sanırım varmı? deneyebildiniz mi? sadece teledünya kart alıp kullanmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakfreeline

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan1622

arkadaşlar TX-PF46S20 siparişimi verdim salı günü kurulmuş olcak inşallah sağsalim
    benim burdaki herkese bi sorum olacak elimdeki yayın DT bunu kapatıp teledünya alsammı diye düşünüyorum
    sizler ne izliyosunuz ve ne tavsiye edersiniz?saygılar..

siddettle öneriyorum teledünyayı şuan kampanyada var hd cihaz 115 tl ve bunu 12 ayda faturaya bölüyolar normalde 9.5 tl ve bircok hd yayın ve harika görüntü ben evde kullanıyorum ve her kanalı gayet gzl bi şekilde izliyorum evinizde kablo tv hattı varsa bencee başka bişey düşünme bende 42s20e kullanıyorum görüntü cok ii

barber34 kardeş,
    bu tv de teledünya modül ile izleme imkanı varmı? dvb-c özelliği sanırım varmı? deneyebildiniz mi? sadece teledünya kart alıp kullanmak istiyorum.

var dostum var bende onun peşindeyim bayramdan sonra alıcam inş benim evde teledünya hd var kablo yv kabloyu taktım denedim dvb-c kanallarınıı buldu tv bence fazladan kutu parası verme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Electroworld de 1500 lira 10 taksit fiyat nasıl acaba arkadaşlar ? Teledunya ps3 hd film dizi için alacağım

s20 den bahsediyosan ben kulllanıyorm teledünya ps3 ve egreat mediaplayer le gayet ii bi panel özellikle sd ve ps3 performansı ndan cok memnunum
    ps3 oyunlar cok akıcı oynanıyo gözle görünen herhangi bi sorun yok oyun oynarken ben tavsiye ederim eğer u serisinden bahsediyosan hemen hemen aynı panel sadece 400 hz 600hz farkı var bilidiğim kadarıyla

Arkadaşın ve sizin bahsettiğiniz modelhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/PANASONIC/TX-L42U2E-p-40540-c-9.htm bu ise bende bu TV'den almayı düşünüyorum. Kullanım amacımın %80'i PS3 olacak. Input Lag gibi sıkıntılar yaşar mıyım? Benim için PS3 performansı çok önemli. Sıkıntı yaşamak istemiyorum.

• Yok ben p42s20e modelinden bahsediyordum fakat baya oldu yazali 50pk350 aldım mesudum :)
  • bende s20 den bahsediyorum herhangi bi sorunla karşılaşmadım inputlag vs. ma tahminşmce u seriside genel anlamda s serisiyle aynı panel özelikk acısından bildiğim fark sadece alt tarama u serisinde 400 hz s serisi 600hz
  • yaklaşık 3 aydır bu televizyonu kullanıyorum. topluca yorumlarımı yazayım;

1) TV: tv yayını olarak analog kablo tv (sd), ve digital kablo (dvb-c) teledünya (sd ve hd kanallar) var. digital yayınlar harika gözüküyor, hd yayınları anlatmak istemiyorum, dünya kupasını canlı hd seyrettik süper oldu, belgesel kanalları ve eurosport harika görünüyor. analog yayınlar digital yayınlar kadar kaliteli değil (beklendiği gibi) ama bu tv ile ilgili bir problem değil yayından.

2) Teledünya: kesinlikle alın ancak hd kutu alıp evde kirlilik yaratmayın, bunun yerine cihaza conax modül alıp (benimkisi biberli alman markası) teledünya kurulurken verilen kartı içine taktığınızda tv'nin kumandasından bütün işi hallediyorsunuz. dandik modülleri önermiyorlar biberli alman modül aldım 100tl civarı bir fiyatı var hiç sorun yaşamadım.

3) Görüntü olayları: Filmlerde Sinema ve gerçek sinemayı (filme göre) kullanıyorum, tv seyrederken normal modu kullanıyorum. bugüne kadar dinamiği hiç kullanma ihtiyacım olmadı. Geçen oyun oynarken biraz karanlık geldi oyunun içinden gamma ile ayar verdim. dinamiğe getirmeyi akıl edemedim.

4) Burn-in / aspect ratio / ekran koruma: Aspect ratio'yu otomatik yapıyorsunuz alet wide screen olduğunu ekranın altındaki üstündeki karartıdan anlayıp ekrana en uygun şekilde zoom yapıyor. Böylelikle burn tehlikesi de azalıyor veya olmuyor. Ek olarak ekran koruması koyuyorsunuz 2-3 saat kumandaya dokunmazsanız eleman ekranı otomatik olarak kapatıyor. Daha ne olsun?

5) Input lag: Son günlerde Starcraft 2 oynuyorum rahatsız edecek derecede bir gecikme farketmedim.

6) Bilgisayar bağlantısı / refresh rate: HTPC bilgisayarıma HDMI ile 1080P full hd bağlı her tür işimi hallediyorum tüm filmleri atlamasız zıplamasız full hd seyredebliyorum. bağlantı bende de 60hz görünüyordu. bunun sebebi plazmanın 50hz x 12 subfield = 600hz olmasından kaynaklanıyor. kısacası bu plazma 600hz değil ama 12 adet 50 hz alt tarama yapabiliyor dolayısıyla 600hz'e tekabül ediyor. 50hz'in bir sıkıntısı varmı? hiç yok...

7) G20'nin farkları: biraz daha az yansıma yapıyor (karanlıkta fark yok), vga (hdmi varken gereksiz), usb mkv play (htpc / media player varken gereksiz). kısacası aradaki para farkına değmiyor. 500 tl bile fark olsa cebimi ısıtmasını tercih ederim.

sonuç: bu belki alabileceğiniz en iyi televizyon değil ama 1400-1600TL civarında bir paraya harika görüntülü full hd plazma aldığınız düşünülürse paranızın karşılığını iyi verdiğini söyleyebiliriz. alan herkese keyifli seyirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Let

yaklaşık 3 aydır bu televizyonu kullanıyorum. topluca yorumlarımı yazayım;

1) TV: tv yayını olarak analog kablo tv (sd), ve digital kablo (dvb-c) teledünya (sd ve hd kanallar) var. digital yayınlar harika gözüküyor, hd yayınları anlatmak istemiyorum, dünya kupasını canlı hd seyrettik süper oldu, belgesel kanalları ve eurosport harika görünüyor. analog yayınlar digital yayınlar kadar kaliteli değil (beklendiği gibi) ama bu tv ile ilgili bir problem değil yayından.

2) Teledünya: kesinlikle alın ancak hd kutu alıp evde kirlilik yaratmayın, bunun yerine cihaza conax modül alıp (benimkisi biberli alman markası) teledünya kurulurken verilen kartı içine taktığınızda tv'nin kumandasından bütün işi hallediyorsunuz. dandik modülleri önermiyorlar biberli alman modül aldım 100tl civarı bir fiyatı var hiç sorun yaşamadım.

3) Görüntü olayları: Filmlerde Sinema ve gerçek sinemayı (filme göre) kullanıyorum, tv seyrederken normal modu kullanıyorum. bugüne kadar dinamiği hiç kullanma ihtiyacım olmadı. Geçen oyun oynarken biraz karanlık geldi oyunun içinden gamma ile ayar verdim. dinamiğe getirmeyi akıl edemedim.

4) Burn-in / aspect ratio / ekran koruma: Aspect ratio'yu otomatik yapıyorsunuz alet wide screen olduğunu ekranın altındaki üstündeki karartıdan anlayıp ekrana en uygun şekilde zoom yapıyor. Böylelikle burn tehlikesi de azalıyor veya olmuyor. Ek olarak ekran koruması koyuyorsunuz 2-3 saat kumandaya dokunmazsanız eleman ekranı otomatik olarak kapatıyor. Daha ne olsun?

5) Input lag: Son günlerde Starcraft 2 oynuyorum rahatsız edecek derecede bir gecikme farketmedim.

6) Bilgisayar bağlantısı / refresh rate: HTPC bilgisayarıma HDMI ile 1080P full hd bağlı her tür işimi hallediyorum tüm filmleri atlamasız zıplamasız full hd seyredebliyorum. bağlantı bende de 60hz görünüyordu. bunun sebebi plazmanın 50hz x 12 subfield = 600hz olmasından kaynaklanıyor. kısacası bu plazma 600hz değil ama 12 adet 50 hz alt tarama yapabiliyor dolayısıyla 600hz'e tekabül ediyor. 50hz'in bir sıkıntısı varmı? hiç yok...

7) G20'nin farkları: biraz daha az yansıma yapıyor (karanlıkta fark yok), vga (hdmi varken gereksiz), usb mkv play (htpc / media player varken gereksiz). kısacası aradaki para farkına değmiyor. 500 tl bile fark olsa cebimi ısıtmasını tercih ederim.

sonuç: bu belki alabileceğiniz en iyi televizyon değil ama 1400-1600TL civarında bir paraya harika görüntülü full hd plazma aldığınız düşünülürse paranızın karşılığını iyi verdiğini söyleyebiliriz. alan herkese keyifli seyirler.

tebrik ederim bu tv başka türlü anlatılmazdı aynen katılıyorum arkadaşın yazdıklarına

• Tüm yorumlara katılıyorum. Teledünya almadım yalnız. Atlanta hd box + server ile kullanıyorum. Ekstra aylık/yıllık ücret de vermiyorum server a. Tüm kanallar elimin altında
  • Bu Plazmayı Electroworld de aldım. Yarın servis gelip kuracak. Öneri ve tavsiye edebileceğiniz bir şey var m?
  • Gündüz direkt güneş ışığı alıp parlama yapacak yerlere kurulum yapılmaması doğru olur. En önemli unsur bence. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Gündüz direkt güneş ışığı alıp parlama yapacak yerlere kurulum yapılmaması doğru olur. En önemli unsur bence. Hayırlı olsun.

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar,
    Ramazan bayramınız mübarek olsun.
    Hepinize iyi bayramlar
    .
  • İyi bayramlar herkese!!!

Radyo dinlerken ekranda sabit görüntü çıkıyor ve uzun süre bu şekilde kalmasına içim elvermiyor. Acaba görüntüyü tamamen kapatıp sesi kapatmama şansımız var mı?
  • bende g20 modeli var. Ancak menülerinin aynı veya benzer olduğunu düşünerek yardımcı olmaya çalışayım.

kumandadan menü - görüntü - panel ayarından açık veya kapalı olarak seçebiliyorsunuz.

kapalı hale getirince ekran kapanıyor ses gelmeye devam ediyor kumandadan herhangi bir tuşa bastığınızda görüntü tekrar geliyor. Aynı zamanda enerji tasarrufu :)
  • Ah evet güzel oldu bu :) Teşekkür ederim!
  • Bu Tv de SD karttan film izlemek için bu konuya baksın.

http://forum.donanimhaber.com/m_42905507/tm.htm

Dün avatar 1080p filmi sd karta atıp seyrettim görüntü inanılmazdı...:) Şimdilik media player düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Compex -- 11 Eylül 2010; 13:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compex

Bu Tv de SD karttan film izlemek için bu konuya baksın.

http://forum.donanimhaber.com/m_42905507/tm.htm

Dün avatar 1080p filmi sd karta atıp seyrettim görüntü inanılmazdı...:) Şimdilik media player düşünmüyorum...

ciddi mi yahu? olaya bakın tv yi alalı 4-5 ay oldu daha yeni duyuyorum böyle bişey aklıma gelmişti ama formatı desteklemez diye düşündüm
  • arkadaşlar bende yaklaşuık 4 aydır bu televizyondan var, ancak televizyonun digitürk ile seyrederken görüntü beni pek tatmin etmiyor. bazı görüntülerde puslu geliyor ve bu kontrast oranına rağmen parlak ve canlı gelmiyor. İlk 200 saate yakı9n yine burda okudugum gibi ayarları kısarak çalıştırdım(rodaj süresi için). Acaba bu yanlış bir uygulamamıydı? yada aklıma başka gelen birşey digitürkun bu yeni verdiği dcr mi ne isimli uydu alıcıları çok dandik olduğu bu civazı bu uyduyla kullanan arkaşlar varmı aramızda? ve skart kablosunu değiştirsem görüntüde ne kadar fark alırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbii

arkadaşlar bende yaklaşuık 4 aydır bu televizyondan var, ancak televizyonun digitürk ile seyrederken görüntü beni pek tatmin etmiyor. bazı görüntülerde puslu geliyor ve bu kontrast oranına rağmen parlak ve canlı gelmiyor. İlk 200 saate yakı9n yine burda okudugum gibi ayarları kısarak çalıştırdım(rodaj süresi için). Acaba bu yanlış bir uygulamamıydı? yada aklıma başka gelen birşey digitürkun bu yeni verdiği dcr mi ne isimli uydu alıcıları çok dandik olduğu bu civazı bu uyduyla kullanan arkaşlar varmı aramızda? ve skart kablosunu değiştirsem görüntüde ne kadar fark alırım?

farklı bir medya kaynağı ile bluray izlediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.