Şimdi Ara

Panasonic TX-L32E5E alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam son olarak şu modelleri gidip yakından cıplak gözle inceliyecem fakat bu modeller arasından sizin önereceğiniz hangisi olur ??

lg 32" 32ls5600 smart özelliği yok sanırım

philips 32" smart tv 32PFL4007H

samsung 32" smart tv 32ES5500

panasonic 32" smart tv 150 hz yazıyor tx-l32e5e modeller bunlar hangisi ön planda olur yardımcı olurmusunz. iyi calışmalar.
  • Hafta sonu Real den 32E30 aldım. Beklediğimden çok daha iyi çıktı özellikle SD yayınlar...Ben 46G10 kullanıcısıyım. Bunuda kzımın odası için aldım. Tabiki G10 nazaran daha caf caf lı gösteriyor. Ama sonuçta Led... Bu fiyata daha iyisi düşünülemez. 899YL / 8 ay....daha ne olsun :) Hem de kapalı kutu.
  • merhaba;

Dahili uydu alıcısı olan bir televizyona harici bir uydu alıcısı alıp takmak mümkünmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: younglover

hocam son olarak şu modelleri gidip yakından cıplak gözle inceliyecem fakat bu modeller arasından sizin önereceğiniz hangisi olur ??

lg 32" 32ls5600 smart özelliği yok sanırım

philips 32" smart tv 32PFL4007H

samsung 32" smart tv 32ES5500

panasonic 32" smart tv 150 hz yazıyor tx-l32e5e modeller bunlar hangisi ön planda olur yardımcı olurmusunz. iyi calışmalar.

Philips 32PFL5507 modeli bir kaç yerde oldukça uygun gördüm eğer bütçenize uyuyorsa bakabilirsiniz oldukça iyi bir tv'dir.Bende 40' olanını düşünüyorum Panasonic almazsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: younglover

merhaba;

Dahili uydu alıcısı olan bir televizyona harici bir uydu alıcısı alıp takmak mümkünmüdür?

Tabiki de beğenmezsen başka bir uydu alıcı takabilirsin hdmı yada scart girişinden tvnin
  • 32e5e alinir mi su siralar? Kliksada 900 tl, %10 puan veriyor 810 liraya gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.