Şimdi Ara

Panasonic P65VT60E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 04.11.2014 Hepsiburada.com faturalıdır, 1 sene 2 ay daha garantisi devam etmektedir.

Günde ortalama 1 saat, sadece yabancı 1080p kaynak ile media playerı kullanılmış olup, denenmek haricinde hiç TV kanalı izlenmemiş, konsol vs. oyun oynanmamıştır.

Son derece temiz, sıfırdan farksız durumdadır. Çocuğum gibi baktım diyebilirim.

Çok isteyerek ve beğenerek alıp kullandım, ihtiyaçtan dolayı satmak durumundayım.

Fatura ve kutusunun içinden çıkan 3D gözlük, touchpad gibi her türlü aksesuar verilecektir.

Kutusunu aşırı büyük boyutları nedeniyle saklayacak bir yer bulamadığım için attım.

Bu yüzden kargo yapmaya uygun değildir. İstanbul Beylikdüzü'nden gözüyle görüp, nakliyesini kendisi yapabilecek bir kişiye satabilirim. Evden sağlam bir şekilde teslim ederim, nakliyesinde olabilecek hiçbir sorun için garanti veremem çünkü metal çerçeveli dev bir televizyon bildiğiniz üzere.

Fiyat olarak 6500 TL düşünüyorum, ufak da olsa bir ikram yaparım, zaten bu çapta bir televizyona yatırım yapacak kişiyle aynı kafada olacağımızdan bir şekilde anlaşırız mutlaka.

Alana hayırlı olsun diyorum şimdiden, hatta bir kaç zaman sonra geri satmak isterse direkt bana gelsin diyebilirim
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Teklif vericem ama fiyatı sıfır ile nerdeyse aynı yazmışsınız :) Sanırım anlaşmamız mümkün olmaz.. 4500 verebilirim
  • Ürünün son durumu nedir?
  • TV duruyor hala, bir çok teklif geldi, en iyisi 5000TL idi. Fakat kafamda istediğim fiyat verilmediği için satmadım henüz.
  • Cok hayati bir ihtiyacin yoksa satmamani tavsiye ederim kardes. Bir daha istesende ayni temizlikte ayni fiyatta ayni sartlarda sahip olamayabilecegini dusun. 50STW60 im var benimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni evlendim, kredim var, bir sürü masraf ihtiyaç arasında bu TV gözüme benim için lüks gelmeye başladı. 65" bu kalitede bir tv kısa vadede tekrar alamayacağımı biliyorum ama olsun bi süre eski 42" panasonic plazma ile idare edeceğim satabilirsem.

Çok da meraklısı var, 4500, 4700, 5000 gibi teklifler geldi ama şuan 5500 altına satmam dolar da bu kadar yükselmişken ki onu bile kesin veririm demiyorum bir düşünürüm.

Abartmak gibi olmasın ama bu televizyonu aldım alalı hiç sinemaya gitmedim, 1080p kaliteli kaynaktan film dizi izleyince, sinema salonlarını görüntüsü kötü ve sönük geliyor insanın gözüne.

Ayrıca salonda saygısızca cep telefonun ışığı en yüksek seviyede kullanan, konuşan, çatur çutur çerez, cips yiyen, insanın keyfini kaçıranlarla da hiç uğraşmamış oluyorum.
  • Pm atıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplandı.

TV hala satılık, aklımda olan fiyatı henüz kimse teklif etmediği için satmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.