Şimdi Ara

PANASONİC GS 37 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar panasonicin bu modelini (gs 37)bilen var mı nasıldır.Almayı düşünüyorumda .Lütfen acele

• Selam;
    Gs37, Gs27 baz modeli üzerine bir kaç ek özellik eklenmiş olanıdır. Remote Control var ek olarak bildiğim kadarı ile. Belki Sd kart girişi de olabilir tam bilmiyorum. Ancak çekim özellikleri gs27 ile aynıdır. Gs27 yi kullanıyorum. Üstteki formlarımı okursanız yaşadığım sıkıntılarımı görebilirsiniz. Ancak bu sorunlar kameradan kaynaklı değil anladığım kadarı ile. Kameranın fiyat performansı iyi. Kameradan ne beklediğiniz de önemli tabi. Gece çekimleri yetersiz. Gece çekim yapma derim. 0.8MP lik küçüm sensorlü tek ccd makinadan güzel gece çekimi beklemek te pek doğru olmaz. Bunun dışında gündüz çekimleri gayet başarılı güel sonuçlar veriyor.

zoom oranı çok iyi, çekici kılan özelliklerinden biri idi beni zaten. digital zoom u unut. bence işe yaramaz. max max 50 x i kullanırsın kullanırsan. manuel özellikleri var, istersen kısıtlı olarak ta olsa shutter speed, wb, f gibi değerleri değiştirebiliyorsun. lcd ekranı çok iyi. güneşte vs de parlama yapmıyor, görüntüyü rahat görebiliyorun. çok kullanmadığın elektronik vizor siyah beyaz.

fotoğraf da çekme derim. illa da foto çekeceğim dersen sd kartlı olanından al ki rahat et. benim tavsiyem. dv ye çekilen ftoları ancak video slideshow gibi izleyebiliyorsun. compact küçük rahat bir makina. prof değil. gayet amatör bir makina.

PS : gs27 yi istersen satabilirim? kamera yurtdışından geldi. 1 kaset çekim yapılmadı daha. 1 haftalık kamera yani (650ytl) . mini dv bana göre değil, hdd li bir sistem alacağım sanırım. PM atarsınız uygun olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdzy -- 10 Nisan 2006; 8:46:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.