Şimdi Ara

Pamukkale Üniversitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pamukkale İktisatmı Yoksa PMYO mu?
    Çok Kararsızım

• şimdi arkadasım pamukkale de okuyan biri olarak görüşlerimi istersen pamukkale üniversitesi gerek eğitim gerek aktiviteler olarak oldukça doygun bir üniversite Denizli ise harika bir şehir özellikle üniversitenin şehire çok yakın olması ulaşım açısından kolaylık sağlıyor ama bana soracak olursan ben polislik meslek yüksekokuluna gitmeni öneririm çünkü polisler gerçekten güzel para kazanıyorlar mesleğin zorluğuna gelirsek tabi iktisat polislikten daha kolay fakat iş bulman kendini geliştirmenle doğru orantılı tabi karar senin
  • Akademi olsa neyse,PMYO'dan çevik olup çıkacaksın,2 kere şarka gideceksin (yeni gelecek düzenleme ile.Şu an sadece TEM şubeye var 2. mecburi şark) 2 bin civarı maaş için diken üstünde olacaksın.İlk yıllar havan olduğunu sanacaksın ama 3-5 sene sonra stresten kafanda saç kalmayacak,göbek yapacaksın.Kumaş pantolon gömlek giymekten bıkacaksın, ''sınavla yükselir komiser olurum yeaa'' hayallerinin nasıl herkes gibi suya düştüğünü göreceksin.Çocuğun yaşındakilerin azarlamalarına maruz kalacaksın.Gece nöbet tutmaktan mahvolacaksın.Öğretmen,bankacı,reklamcı falan olan arkadaşların her ay ufak tatil kaçamakları yaparken senede 28 gün olan iznini yaza getirtmek için dualar edeceksin,o da bomboş geçecek.Hafta sonu iznin var sanacaksın ama günde 15 saat mesai yapacaksın ve hergünün dolu olacak. (ilk yıllar için geçerli değil)

Onun yerine iktisat oku,kızlarla kaynaş,aktif ve canlı bir çevren olsun.Bitir,dilini geliştir.70 milyonluk bir ülkedesin ve özel sektör inanılmaz gelişiyor.Halamın kızıda İktisat mezunu sanırım Akdenizden,şu an İş Bankasında 2.300 civarı maaş alıyor.Evine 5 dakika mesafede,risksiz,yorucu değil,tertemiz.

Not : Emniyet Amiri çocuğuyum.

Akademi candır ama PMYO'dan uzak dur,sistemin kölesi olup savrulma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fransa 98 -- 29 Ağustos 2012; 19:01:16 >

• Sağolun arkadaşlar zaten polis olursamda zorunlu görev bitince istifamı basacaktım bakalım yorumları olan varsa bekliyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.