Şimdi Ara

Palme VS Simetri Kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde ikisi de var. Palme bana biraz daha konu ilerlemesi bakımından rahat geliyor fakat bir yandan da acaba eksik gedik var mıdır simetri daha mı çok bilgi içerir diye düşünüyorum ikisini de kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

"You got a dream, you gotta protect it. When people can't do something themselves, they're gonna tell you that you can't do it. You want something, go get it.Period."
  • Simetriyi bilmiyorum ama palme hakkinda yorum yapacak olursam konu anlatimi olarak meb kitabina çok yakin ayni zamanda tum detaylari barindiriyor eksik bir kismi yok yani hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Simetriden konuyu tam anlamıyla çalıştım ve şuanda palmeden devam ediyorum.
    Bazı konularda palme çok daha iyi olabiliyor mesela atom ve yapısı periyodik tablo gibi.
    Simetri anlaşılması zor konularda çok çok iyi örneğin elektrokimya,asit ve bazlar,kimyasal hesaplamalar gibi konularda.
    Genel anlamda simetri öne çıkar,ancak palmeninde hakkını yememek lazım.
    Bence şu kalan sürede palme ile ilerlemek mantıklı olur.Zorlandığın ve anlamadığın konular için simetriyi kullanabilirsin.
    4 yıl önce açıldı
    Apotemi fen bilimleri denemesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.