Bildirim
palio weekend
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bende Palio Var.1.2 Motor.Ben Memnunum Şahsen Sanırım Pek Fark Yoktur Aralarında Weekend İle.1.6 Motorun Yakıtı Biraz Üzebilir Ama Lpg li Alırsanız Veya LPG Takarsanız Çok Önemli Derecede Yakıtı Çözersiniz.
Accent Millenium Kasa O Fiyata Bulnabilir._____________________________ laubalilikten hoşlanmam. ciddiyeti severim, disipline hayranım. -
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
Bende Palio Var.1.2 Motor.Ben Memnunum Şahsen Sanırım Pek Fark Yoktur Aralarında Weekend İle.1.6 Motorun Yakıtı Biraz Üzebilir Ama Lpg li Alırsanız Veya LPG Takarsanız Çok Önemli Derecede Yakıtı Çözersiniz.
Accent Millenium Kasa O Fiyata Bulnabilir.
accent düşünmüyoruz.lpg li kullanacagiz.weekend lerin 1.4 ü de var onlara mi bakalim?1.6 cok yakiyorsa. Sizin arac ne kadar yakiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 1 Mayıs 2012; 0:53:56 >_____________________________ ... -
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
Accent Millenium Kasa O Fiyata Bulnabilir.
accent düşünmüyoruz.lpg li kullanacagiz.weekend lerin 1.4 ü de var onlara mi bakalim?1.6 cok yakiyorsa. Sizin arac ne kadar yakiyor?
LPG İle Kullanacaksanız 1.6 Alın Derim.1.4 Palio larda En Tutulan Motordur Yakıtı Normal Performansı Yeterli.Lpg Olduktan Sonra Onu Sorun Etmeyin.
Bendeki 1.2 Motor.Ben Tasarruflu Kullanmıyorum,Biraz Zorluyorum Motoru Bazen O Yüzden Az Yakıyo Diyemem :) Ama Basmazsan Çokta Yakmaz.Bence Weekend Çok Güzel Seçim Olur Hatta Bizdekini Almadan Önce Şansım Olsaydı Weekend Tercih Ederdim._____________________________ laubalilikten hoşlanmam. ciddiyeti severim, disipline hayranım.
-
kayınçoda weekend war. 1.4 brc tüplü. sorunsuz kullanıyo. _____________________________ -
99 2000 klimali 1.6 temiz paliolar ne kadar eder? Nette 12civarinda fiyatlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 1 Mayıs 2012; 1:19:39 >_____________________________ ... -
Palio weekend bir tanıdıkta vardı. Sorunsuz kullanmıstı bikaç yıl hiç şikayet ettigini duymadım. Mobilyacıydı ufak tefek malzeme de tasımıstı. Çok az yakıyor demişti. -
Eniştem de var bu araç,2 senedir lpg ile kullanıyor.Herhangi bir sorununu duymadım,yakıttan vs. _____________________________ ...Jack_Daniel's......more Jack_ Daniel's......even more Jack_Daniel's and even more Jack_Daniel's... -
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
99 2000 klimali 1.6 temiz paliolar ne kadar eder? Nette 12civarinda fiyatlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 1 Mayıs 2012; 11:39:19 >_____________________________ ... -
Palio Weekend alacaksan 1.6 sı güzel onlar HL ve full olanıdır. 16 valf 103 beygir çok güçlü motor var. Yakıt zaten 1400 16000 hiç birşey farketmez. zaten benzin fiyatı ortada. Lpg taktıracaksın. 1.6 tercih et.
Bende 1.4 Honda city vardı en az yakan benzinli araçlardan biri şehir içi 7.5 kışın 8 bile görüyordum. Kısa mesafe gidiyorum genelde. Şehir dışı 5.5 litre.
Cruze şehir içi otomatik vites 11 litreyi gördüm. Bununda altına pek düşmüyor.
Yani en az yakan benzinli araç şehir içi büyük şehirlerde 7.5 litre Buda 350 krş gelir. Ama hala benim aracın 150 krş yakan diyen 2000 yılından kalma insanlar var.
Arabaya çok para vermek bana artık mantıksız geliyor. Palio Weekeend Araç olarak çok güzel içi geniş parçası ucuz bol konforda var. hem aile hemde kalabalık eşya vs için süper. Tak LPG devam et yoluna._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler