Şimdi Ara

PALİO İÇİNE SU ALIYOR ACİLL YARDIM...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar. arabam çetin kış koşullarına dayanamadı. yoğun şekilde yağan kar ve yağmur sonrası sürücü tarafı ve sol arka tarafın pas pas altında ıslanma farkettim. baştan ayakkabılarla arabaya giren karlar erimiş sandım. pecetelerle kurutmaya calıstım olmadı. arabada hiç bir şekilde su eksiltme yok. su arabanın içine nerden girebilir. çürümeden yardım...

bir ihtimalde sol ön çamurluk davlumbazında kırık falan varsa yolda giderken oradanda içeri su alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederim arkadaslar hafta sonu su havalar duzelsın gecıcem basına. dıreksıyonun alt kısmından asagı takıp eden bı ıslaklık yok kapıların esıklerıde kuru sol camurluk davlumbazı saglam anlayamadım su nerden gelıyor ön panzutu sokucem komple gecen gun aklıma geldı araladım baktım içi kuruydu ama tam sokmeden anlasılmayacak heralde sızce arabanın altında bir sıkıntı olabılır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden aldığını bulamadınız mı arka tarafta bagajın körükleri var benim başıma o şekilde gelmişti onlar dayanıksız ve patlama yapabiliyor bir süre sonra onları bir kontrol edin derim
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.