Şimdi Ara

Palio bagaj amortisörü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bagajımı açıp kaldırdığımda durmuyor ve aşağı düşüyor. Sanırım amortisörlerde sorun var. Değişmesi lazım. Şu ürün nasıl:

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=bagaj%20amortisoru%20palio

Bir de bu üründen iki tane mi sipariş vermeliyiz, yoksa zaten bu bir çiftinin fiyatı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korfezgunesi -- 19 Ocak 2013; 11:51:31 >

tekmi gönderiyor çift mi gönderiyor ben de anlayamadım. hocam buna 20-25 verecğine. parçaçıya gibip belki daha ucuz belki 5-10 pahalı. görerek almak en iyisi bu tür parçalarda. yada bu aynı markanın aynı ürününe biyerde ele alıp inceleyip ardından neresi daha ucuz ise ona göre de sipariş edilebilir.

bende dülşünüyorum bundan. benim palio dada bagaj kapağını sona dayamadın mı hafif hafif aşağı iniyor. beynine delik açabilir adamın

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

şu hepsiburada kaçtane gönderecğini yazmıyor ya uyuz ediyor adamı.
    tekmi gönderiyor çift mi gönderiyor ben de anlayamadım. hocam buna 20-25 verecğine. parçaçıya gibip belki daha ucuz belki 5-10 pahalı. görerek almak en iyisi bu tür parçalarda. yada bu aynı markanın aynı ürününe biyerde ele alıp inceleyip ardından neresi daha ucuz ise ona göre de sipariş edilebilir.

bende dülşünüyorum bundan. benim palio dada bagaj kapağını sona dayamadın mı hafif hafif aşağı iniyor. beynine delik açabilir adamın

Parçacıya git gel zaten yaktığın kadar daha fazlaya dek gelir maddi açıdan :)

• Orjinal amortisörlerin üzerinde kuvvet değeri yazar. Bu değerlerin mümkün olduğunca dışına çıkmayın. Bagajım hop diye açılsın derken menteşeleri koparmaya kadar gidebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/index.php?route=product/product&filter_name=bagaj%20amortis%C3%B6r&product_id=1993

Bir de benim anlamadığım bu bir adet amortisör fiyatı mı yoksa bir çiftinin fiyatı mı?
    hb sitesinden tek-çift anlaşılamadı benim bakış açımla.
    ama bu tür hareketli parçalarda 2sini birden değiştirmen daha sağlıklı olur. parçacıda 20-25 arası bişeydir zatten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.