Bildirim
Palio alıyorum iyimi almışım ????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iii güzel tercih -
Hayırlı olsun ama forumda o araç hakkında çok iyi şeyler duymadım 14 litre gibi yakıt tüketiminden bahseden paliocular vardı
http://oyun.donanimhaber.com/m_24127912/mpage_6/f_/key_//tm.htm#29396425
Bu konuda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam -
quote:
Orijinalden alıntı: GKHN_93
Hayırlı olsun ama forumda o araç hakkında çok iyi şeyler duymadım 14 litre gibi yakıt tüketiminden bahseden paliocular vardı
http://oyun.donanimhaber.com/m_24127912/mpage_6/f_/key_//tm.htm#29396425
Bu konuda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam
Arac 1.6 16v motoru var yakıtı diğerlerine nazaran biraz fazla biliyorum. Bu sorunu LPG taktırarak çözmeyi düşünüyorum.Zaten 94 şahinden sonra çok geleceğini pek sanmam.Kendımı tenekeden inmiş mercedese binmiş hissettim binince :) .Ayrıca servis ve parça bollugu ve ucuzlugu cezbetti beni biraz. Yarın arabaya baktıracağız. Umarım hayırlısı olur.
Birde istanbulda daha ucuz olmasına rağmen adana gibi bir yerde piyasası ve fiyatları tavanda bu aracın cok tutuluyor
-
Hayırlı olsun şimdiden. -
iyidir tabi hayırlı olsun -
Teşekkürler arkadaşlar fiyat yüksek diye surat atan birkac tanıdıgımdan sonra ilaç gibi geldiniz. Strese sokuyorlar adamı -
Hayırlı olsun normal fiyat. -
Hayırlı olsun. -
Fiyat normal hatta iyi denebilir. Ama kullanırken dikkat edin 1,6 paliolar çok seri arabadır ama durması öyle değil maalesef. Eski aracım palio idi oradan biliyorum. Abs varmı bilmiyorum ama bütçe müsaitse lastikleri 195 taban yapmanızda fayda var. -
aracı gayet uygun bir fiyata almışsınız pahalı diyenlere kulak asmayın bedavaya verecek halleri yok sonuçta -
teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız. babam bile pahalı almışsın diye bir ton laf etti. Arabada sökülen parça bile yok ezik bile yok. Bende fiyatın normal oldugu kanaatindeyim. İnşallah yarın bir sorun cıkmazsa aracı alırım. Bende tecrübelerimi paylaşırım burada. -
Bugün aracı gösterdikten sonra orjinal olduğunu öğrenip aldım. 1.6 16v aldıgım için pişman olmadım. Fakat benzini yakmıyor içiyor haberiniz olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: asi_boyz
Bugün aracı gösterdikten sonra orjinal olduğunu öğrenip aldım. 1.6 16v aldıgım için pişman olmadım. Fakat benzini yakmıyor içiyor haberiniz olsun
bu benzin fiyatlarında araç koklasa bile içiyor görünüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: samet
quote:
Bugün aracı gösterdikten sonra orjinal olduğunu öğrenip aldım. 1.6 16v aldıgım için pişman olmadım. Fakat benzini yakmıyor içiyor haberiniz olsun
bu benzin fiyatlarında araç koklasa bile içiyor görünüyor
Kara kara düşünüyorum bu motoru LPG ile kullanmak istemiyorum bu fahiş fiyatlarla nasıl zevk alarak aracımı kullanacagım bilmiyorum. Aracımdan memnunum tek sorun yakıtı .. -
Fiyat uygun bile sayılabilir.
Bu arada 1.4'ler daha çok yakıyor diye biliyorum.1.6 hiç olmazsa fena gider -
quote:
quote:
quote:
Kara kara düşünüyorum bu motoru LPG ile kullanmak istemiyorum bu fahiş fiyatlarla nasıl zevk alarak aracımı kullanacagım bilmiyorum. Aracımdan memnunum tek sorun yakıtı ..
aslında anormal bir yakıtı yok...diğer 1.6 araçlarla hemen hemen aynı yakar... şehir içi 9,5-10 litre şehir dışı 6 litre civarı benzin yakması gerekir sizin ne kadar ölçebildinizmi? benim lpgli mareamda aynı motor var izmir şehir içi 11-11,5 litre şehir dışı 7,5-8 litre lpg tüketimi var...gayet normal değerler 1.6 araç için...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kara kara düşünüyorum bu motoru LPG ile kullanmak istemiyorum bu fahiş fiyatlarla nasıl zevk alarak aracımı kullanacagım bilmiyorum. Aracımdan memnunum tek sorun yakıtı ..
aslında anormal bir yakıtı yok...diğer 1.6 araçlarla hemen hemen aynı yakar... şehir içi 9,5-10 litre şehir dışı 6 litre civarı benzin yakması gerekir sizin ne kadar ölçebildinizmi? benim lpgli mareamda aynı motor var izmir şehir içi 11-11,5 litre şehir dışı 7,5-8 litre lpg tüketimi var...gayet normal değerler 1.6 araç için...
Aracı dün aksam aldım henüz ölçme fırsatım olmadı. En kısa zamanda ölçüp burada paylaşacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X