Şimdi Ara

Palio Albea Siena Diferansiyel sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok forumda birçok konuda palio ve akrabalarında aynı sorun var herkes aynı şikayetlerle konu açmış. ve uzun zamandan beri sorun yaşayan yaok yani arıza çıkarıp yolda falan kalan yok. Demekki bu da FİATı n bir çeşit yüz karası. kronik sorunu ..

Arkadaşlar diferansiyelimde çok boşluk var. İstavroz mili ile dişlileri arasında ve ak dişlileri ile istavrozlar arasında çok boşluk var. Düşük hızlarda vites değiştirmelerde motor sallanıyomuş gibi ve kavrama sırasında veya 1. vitesde hareket halinde iken debriyaja basınca şak dye bir ses geliyor.. Sanki bir şeyin boşluğu alınıyomuş gibi...

Nasıl bi çözüm buluruz bu işe ?

tarfikte çok sinir bozuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1999 Siena 16 16V -- 22 Kasım 2007; 20:28:39 >

aracınız siena 16 16v heralde, aracınız önden çekişli ve difransiyel şanzumanınızla beraberdir. ayar vidası bulunmaz. şanzumanınızın sökülmesi gerekiyor. en yakın yetkili servise veya ustanıza götürün iyi günler
    quote:

Orjinalden alıntı: 1999 Siena 16 16V

Arkadaşlar diferansiyelimde çok boşluk var dişliler ucunda dönüyor yani o kadar boşluk var. Araç viteste iken teker 15 cm boşa dönüyor. Elle liftte baktım. Ancak bi ayar vidası göremedim. Bu konuda bişy bilen varmı ? Kim ayarlar kaça ayarlar, ayar vidası varmı ?
  • bizde 99 model siena 1.4 el var şimdiye kadar problem olmadı , bu arabalar önden çekişli olduğu için arkadaşında deiği gibi şanzımanla difransiyel aynı yerde komple inmesi lazım ondan sonra ise düzen tutacağı meçhul bence satıp modelleyin aracınızı
  • Vites değişimlerinde gelen ses motor kulaklarından kaynaklanıyor olabilir. 178 serisi Fiat'larda (Palio, Siena, vs) görülebilen bir sorun bu. Bence bir kontrol ettirin... (Siena Cup'ta kopardım, oradan biliyorum. )
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.