Şimdi Ara

Palio 1.3 mjet van nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-turbolu-palio-90641954/detay

Bu araba nasıldır? Sadece işe gidip gelmede kullanmak istiyorum. Genelde tek binilecek. Şimdi bu araba iyi görünüyor ama van tipi sanırım. Ne zararı var böyle olmasının? Bu aracı önerir misiniz?

• Sirket araci olma, cok kilometre yapmis olma, motorunun asiri yipranmis olma ihtimali cok yuksek. Motor konusunda basinizi biraz agritabilir. Ama motor cok yipranmamissa, hafif oldugu icin 75 beygirin hakkini verir, az da yakar Arka koltuk olmadigi icin bol yuke gelir, uzun yola tek basiniza veya bir arkadasinizla ciktiginiz zaman kafaniz rahat olur Konfor ve guvenlik neredeyse sifirdir. Bos oldugu icin arkasini birakma ihtimali fazladir Bu arada mobilde oldugum icin ilana bakamadim, basliga bakarak konusuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yakınımda vardı, Doblo vb. araçlar gibi panel van sınıfında MTV ödüyolar. Ruhsatta hususi kamyonet yazıyor muhtemelen, İstanbul'da iseniz köprü sıkıntısı yaratabilir.

Edit: Ankara'daymışsınız. Kızılay'a giremiyordu heralde bu tarz araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efk0 -- 10 Eylül 2012; 20:55:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk arabam olacağı için az yaksın yeter diyordum. Konfor beklentim yoktu zaten ama güvenlik konusunda can sıkıcı olabilir o zaman bu araç. Ayrıca mesajlarınızla direk bulaşmamaya karar verdim :) teşekkürler.

Evet ankaradayım. Kızılaya girilmiyorsa işime yaramaz pek. Bu arada merak ettim van tipi araçların mtv daha mı yüksek?
    vanlara gelince. daha düşük model de olsa lpg'li palio al derim (illa palio diyorsan)
    vergi ve muayene ile zaten fazlasıyla verirsin o parayı. 155 lira fazla ödeyeceksin vergiyi ve iki yılda 150 lira yerine 300 lira vereceksin muayeneye.
    üstelik uyman gereken hız sınırı da farklı...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.