Şimdi Ara

Paladins (Ana Konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
8
Favori
23.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başka keyi olan varsa bana da verebilir mi?
  • Kullanılmamış 2 Keyim varmış , ilk kullanan alır :

    PB1RR5DDB411860224

    PB3RPD6D4CA5B60221
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byalfa

    Kullanılmamış 2 Keyim varmış , ilk kullanan alır :

    PB1RR5DDB411860224

    PB3RPD6D4CA5B60221

    1ini kullanmak icin siteye girdim once oyunu indirme sarti varmis Ve bilgisayari evde biraktim neyse artik saol yine de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam banadr key verirseniz oynayabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kardeşimle oynamayı düşünüyoruz 2 tane key verebilecek var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

    Arkadaşlar kardeşimle oynamayı düşünüyoruz 2 tane key verebilecek var mı ?

    1 adet key arkadaşa yollandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 13 Mayıs 2016; 22:09:55 >
  • Rica etsem bende 1 key alabilirmiyim ve de oynayan arkadaşlar varsa aranıza katılmak isterim.Çok merak ettiğim bir oyun.
  • Hocam elinizde kaldıysa bende alabilir miyim
  • arkadaşlar oyunun sitesine girin orada community bölümünde twitter instagram youtube simgelerine tıklarsanız beta key alabilirsiniz
  • paladinst turk oyuncu bulamıyom oynayan kişide az varsa beni kelesin nikim İskender
  • oynamaya karar verdim ve iki tane key geldi, ancak bir türlü oyuna başlayamadım browsere play geldi tıkladım tekrar id ve şifre istedi aynı acuant id şifreyi tekrarladım hata verdi şimdi de 0.26.1032.2 is downloading- 473 MB ama tık yok bar ilerlemiyor. sorun bendemi yoksa oyundanmı kaynaklanıyor? benim oyun için kullandığım accuant daha önce Tribes diye bir oyun oynamıştım aynı accuantı kullandım sorun bumu yada bu oyun için başka bir accuantmı oluşturmam lazım yardım plz. thx aloot
  • Oyunun launcher ı açtıktan sonra, ayarlar kısmında troubleshoot kısmına gir oradan bir hizmeti yeniden başlat seçeneğini deneyip oyunu oradan indirmesini sağla bittikten sonra normal şekilde giriş yapabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

    Oyunun launcher ı açtıktan sonra, ayarlar kısmında troubleshoot kısmına gir oradan bir hizmeti yeniden başlat seçeneğini deneyip oyunu oradan indirmesini sağla bittikten sonra normal şekilde giriş yapabilirsin.

    dostum sağol uyarmasan malak gibi sittin sene patch yüklemeyi bekleyeceğiz.. bir kaç kez dediğin olayı yineledim sonunda oyun dl yi tamamladı....oyun güzel.. bana team fortress in gelişmiş hali gibi geldi. baştaki seçenek galiba moblara karşı yapılan bir karşılaşma, bendeki tank hastalığı nüksetti Fernando oynadım 3 kez oynadım ve 3 ünüde kazandık.




  • Açıkcası çok fazla oynamadım. Oyunda mob olan bi mod göremedim hiç. Ama ilk attığın oyun bot lara karşıydı alıştırma için. Daha sonra playerlar ile oynadıgım maçlardada Hunter ile machine gun ve roket atarlı goblin karakterini oynadım . Şimdilik beni çekemedi , closed betadan çıksın yeni herolar eklensin. Yeni haritalar görelim. Belki Ladder sistemi , turnuva olayları falan tekrar düşünülebilir. Kaldi ki Overwatch bile deli gibi konuşuldu çıktığı ilk iki hafta. Şimdi twich yayınları bile görülmez oldu. Bu oyunlar genelde bu şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

    Açıkcası çok fazla oynamadım. Oyunda mob olan bi mod göremedim hiç. Ama ilk attığın oyun bot lara karşıydı alıştırma için. Daha sonra playerlar ile oynadıgım maçlardada Hunter ile machine gun ve roket atarlı goblin karakterini oynadım . Şimdilik beni çekemedi , closed betadan çıksın yeni herolar eklensin. Yeni haritalar görelim. Belki Ladder sistemi , turnuva olayları falan tekrar düşünülebilir. Kaldi ki Overwatch bile deli gibi konuşuldu çıktığı ilk iki hafta. Şimdi twich yayınları bile görülmez oldu. Bu oyunlar genelde bu şekilde.

    Paladins in yapımcısı smite ın yapımcısı olan firma. Smite'ın ne seviyelere geldiğine bakarsak paladins 1-2 sene sonra çok güzel olacaktır. overwatch güzel bir oyun ama moba gibi uzun soluklu oynanabilirliği yok zamanla gelişirmi göreceğiz.




  • Overwatch bu ayın 24 ünde açılışını yapıyor. Bu demektir ki bu oyunla ilgili 1-2 ay her yerlerde yayınlarını reklamlarını göreceğiz. Sonuç itibariyle Blizzard var bu işin başında. Bu da tecrübe ve hazır oyuncu kitlesi demek oluyor. Bu taraftan bakıldığında Overwatch 120 tl civarı olan bir oyun olmasına rağmen yeri sağlam. Otomatikman Paladins i bu durumda kıyaslamamız gerekiyor ki şuanda oyun Overwatch ın free bir ikamesi. Sınırlı hero , harita ve mod a sahip. Bu tamamen onların elinde. Oyunu geliştirdikleri taktirde oynamamamız için bir sebep yok.
  • Oynayanlar eklesin bi dh partysi çıkaralım

    nick : spakh
  • Beyler oynayanlar eklesin cidden sarıyor oyun Beta keyi olmayanlar direk twitter veya youtube kanalına abone olurlarsa key geliyor.


    nick : Stuqidores
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PapazKaçtı

    Beyler oynayanlar eklesin cidden sarıyor oyun Beta keyi olmayanlar direk twitter veya youtube kanalına abone olurlarsa key geliyor.


    nick : Stuqidores

    Kardeşim ben youtube kanallarına abone oldum keyi gmail hesabıma mı yollayacaklar ve ekstra olarak yapmam gereken bir şey var mı ?
  • uzun zaman sonra tekrar gireyim dedim, baya geliştirmişler oyunu . bu oyunun geleceği çok iyi olacak .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.