Şimdi Ara

Pakistan 1,5 milyar dolarlık T129 Atak helikopteri siparişinden vazgeçti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
10.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onbirelliiki O kullanıcısına yanıt

    Verecek cevap bulamayinca arkamdan etiketlemeden yazmis ki "belki gormez de iyice madara olmam" diye düşünmüş herhalde  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Yalnız karacakız heykeli özel mülk kardeş, sahibide koyu solcu arkadaşım   Akp ile bağdaştırman abesle iştigal olmuş.

  • Özel mülk olduğunu bilmiyordum, duzelttiginiz için tesekkurler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr bu zamana kadar ne üretmiş. Kocaman balon, spekülasyon, goy goy. Bu işin partisi pürtüsü yok. Zihniyet goy goy üzerine oldumu istersen en ünlü bilim adamları tr de olsun çöp üretemezler. Tr milli takımının başına kimler geçmedi mesela yetenek, zeka hepsi var ama olay işi başarmaya gelince tırt. Dikkat edin millet parti pürtü farketmeksizin içerde birbirini gazlıyor hitap edilen iki kelimeden biri abicim ablacım çünkü hep sadece hizmet etmeye yönlenmiş kafa var. Yani köle vari hiç kendi ürününü koyamama yetisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatları abesle iştigal zaten, iki heykel kaldı onları da araştırarsak işin ucu kesin chp'ye kadar gidecek, kırmızı butonla heykel açıyorlar yahu aklıma geldikçe gülüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 9 Ocak 2022; 9:58:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rabia heykeli dikenler heykel diye başka partiye zırlayıp ortaya döktükleri samimiyetsizlikleri ve asıl dertlerinin ülkenin kurucu değerleri ve ülke düşmanlığı olduğu o kadar belli ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anap zamanı da ülke F-16 üretiyormuş. Üretilen F-16 bazı ülkelere satılmış hatta. Bugün gelinen noktada F-16 almak için ABD'ye başvurmayı düşünüyoruz.

  • Vazgeçen ülke Pakistan :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ulke 1950 de kurulmadi 1920 de kuruldu o 30 senelik surectede attiginiz tohumlarin mahsulünu 60 darbesiyle aldınız menderisi polatkani zorluyu babam asmadi sizinliler asti 70 li yilarda demireli gorevinden eden yine sizinkiler evrenin darbesi.. vs bunlari sizinkilerden bilen ve her darbenin chpye yaradığını bilen biliyor sen onlara bir sor istersen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş fırsat meselesi 90 lilarda yetki sizdeydi kapilara başörtülu ve köpekler giremez yazdınız ak partide iktidar olup serrinizden firsat buldukcada zamaninda ettiğiniz pisligi temizlemiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Verilecek cevap verilmiş ki yine yazmışsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta hata var Pakistan almaktan vaz geçmedi. Abd motor üreticisi olduğu için Pakistan satışına onay vermedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usermm1 -- 9 Ocak 2022; 12:20:43 >
  • por favor kullanıcısına yanıt

    Ya ben sizin Evergrande konunuzdaki entry'nizi görünce 500 lira atmıştım lrc'ye. O zamanlar hiç bilmiyordum coin işlerini denemek için atmıştım parayı. Sonra para nasıl çekiliyor öğrenmek için ben bu parayı %15 karla falan çektim ekimin ortasında :D . 2 hafta sonra da artmaya başladı coin. Artınca 1.20'den 1.80'den 2.20-3'lü fiyatlardan azar azar attım parayı. Şu an ortalamam 2.30 civarlarında. 5k kadar zararım var ama satmayacağım zaten. Uzun vade için tutuyorum. Shit coin değil zaten eğer coinin işlevini iyi kullanırlarsa ve partner söylentileri gerçekse çıkar diye umuyorum. Gözden çıkardım artık o parayı.

  • Ensüginhan kullanıcısına yanıt

    Ajan para biriktiriyorsan, uzun vadeli iyi getiri amacın varsa elbette lrc tutmaya devam et ama sana iki tavsiye daha yazayım sepetimden. Şu fiyatlardan ve daha da düşerse kademeli olarak Raven ve Eos biriktir. Bir kaç yıl elleme. Sonra hesabına bak.  

  • por favor kullanıcısına yanıt

    Onlara da bakayım hocam. Bu tarz yatırım falan konuştuğunuz bir grup falan var mıdır telegram olsun whatsapp olsun

  • Siparişin iptal edildiği haberi yalanlamış bu arada. kaynak: Tolga Özbek'in son videosuydu

  • 20 yıl önce yurtdışına çok Heykel satıyorduk 20 yıldır heykel üretmiyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt

    Dün gece Filipinler için üretilen 2 Atak helikopteri uçakla yola çıktı sen hala bişe üretilmiyor diye saçmalamaya devam et.

    Bu helikopterin dış gövdesinin gelişmiş tasarımını, aviyonik sistemlerini, görev bilgisayarını, yazılımını, atış kontrol sistemini ve kullandığı bütün mühimmatı Türkiye üretti.

    İlk tasarım İtalya'dan, motor İngiltere-ABD ortaklı şirketten, piyasadaki en iyi motor bu olduğu için seçildi. Ayrıca yerli motor geliştirmeye de devam ediliyor. Binlerce mühendis, tekniker, işçi çalışıyor bu projelerde. Bir b.k bildiğin yok anca salla.

    66 Atak'ın teslimi yapıldı TSK, Jandarma ve Emniyet'e. Bişe üretildiği yoksa bu 66 helikopter nereden çıktı?  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt

    Üretiyorsan fakir olamazsın hatta asgari ücrette 70 dolar hedeflenmez. Mesela almanyada bir ara işgücü açığı öyle bir seviyeye geldiki verimlilik artışından asgari ücretin artışı gündeme geldi sonra araya covid vs... girince bazı yöneticilerde yanaşmyınca askıya alındı. Mesela şu an Almanyada asgari ücret %20 azaltılsa millet 5 senelik sipariş yağdırır sıraya girer. Yahu silkele onları trump çini yuanı manipüle etmekle suçladı sırf para birimini değerlendirmiyorlar diye. Bazı kaynaklar çin yuanının serbest kalması halinde ortalama asgari ücretin 600 dolara çıkmasını bekliyormuş.

    Ama senin bakanların bize 70 dolsr hedefi gösteriyor. Çünkü üretimin tüketimi karşılayacağı nokta burası diye düşünüyor. Evet nebati 15 yıl önce bunu diyordu. Şimdide olsun o da benden size 150 dolar. Üreten değil fason imalat yapan ülke para birimi tıpkı pakistan gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.