Arkadaşlar benim sorunum paintte herhangi bir imza yaparken arka planın beyaz gözükmesi . Bazı sitelerde Gördüm Donuk Ve Saydam butonları var ama onlar benim işimi görmüyor. Mesela Facebookta bir resim attımda arka planda Beyazlık görünsün istemıyorum.
Şekil-A ( Sorunum )
Benim İstediğim ( Gene Olmadı ) :
Yorumlarınızı Esirgemeyin
İyi Forumlar.
Güncel
Resmin üzerine yazarken, arka planın gözükmesini sağlayabilirsiniz. Win7 deki paintte "metin" menüsünde "saydam" olarak geçiyor.
painti bilmem ama photoshopta resmi hazırladıktan sonra arkaplan layerlarını silip. Resmi png olarak kaydetmen yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Masidar
painti bilmem ama photoshopta resmi hazırladıktan sonra arkaplan layerlarını silip. Resmi png olarak kaydetmen yeter.
Önerebileceğin ve güvendiğin bir photoshop programı varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Donanadam
quote:
Orijinalden alıntı: Masidar
Önerebileceğin ve güvendiğin bir photoshop programı varmı ?
Photoshop programın ismi zaten. Adobe Photoshop CS6 son sürümüdür.
Adobe PhotoShop kurarak her istediğinizi yapmak yerine neden Paint anlam veremiyorum.
O boş alanları "renkle doldur" ile tekrar tıklarsan dolacaktır zaten
adobe dowland asistans tan cs6 yı ındırıyorum fakat bi zaman sonra donuyor . indirmiyor 40 dakika kaldı dıyo 2 saat sonra gene 40 dakika kaldı dıyo ama inen mevla hep aynı 1.152 mb de kaldı :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme