Arkadaşlar Painkiller oynayacağım ama ilk oyunu hangisi ikinci oyunu hangisi bilmiyorum painkiller in tüm oyunlarını bilen varsa sırasıyla yazabilir mi?
Hocam gamespot sitesine gir ordan oyunları yaz ve tarihleri çıkıyor.Ona gore sırayla oyna...
Bu serinin sadece 1. sini oyna hani merak ettiysen 2 yide oyna gerisini oynama tamamen uzaklaşırsın oyun dünyasından o kadar kötü yapımalar yani...
Kötü demeyelimde oyun temasının dışına çıkılmış biraz.Ama dediğiniz gibi hiç birincinin yerini tutmuyor.
tüm serilerini oynadım en son resurrection'u bitirdim . oyunları aldığıma oynadığıma deymedi . bi süre sonra sıkıyor çok oynamak istiyorsan 1.sini oyna zaten diğerleri grafik felan hep aynı . hepsini oynamak zaman kaybı
bende hiç oynamadım bu oyunu 1.yi bi deneyelim bakalım
Painkiller : Black Edition oynayın. Yani Painkiller + Painkiller : Battle out of the Hell ek paketiyle.
Bu 2 oyundan sonra çıkanlar çöp. Painkiller hayranı olarak bu ikisinden başkasını kurmam bile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme