< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro * * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS * |
|
bence çıkıp 25bin yaptım ben yaptım ben diyecek bir sonraki seçime hazırlık demesse güle güle dahada akpye oy atan olmaz galiba |
|
asgari ücret 10 ay boyunca açlık sınırının altında olacak size komik bir bilgi vereyim ticaret bakanlığı bugün şöyle bir uyarı gönderdi esnaflara: "2025 yılı başında yeniden değerleme oranı olan %43,93 oranında bütün denetim cezalan arttırılarak uygulanacaktır. Bu konuda vatandaşlarımızla tüketicilerimizi mağdur etmeyi amaçlayan fahiş fiyat uygulamaları yeni ceza tutarları üzerinden en ağır bir şekilde cezalandırılacaktır.” |
|
olmayacak olan olaydır. dün halk için yoklama çektiler. twitterda, ekşide, burada konuşuldu, bir işe yaramayan chp yönetimi de diyeceğini dedi oturdu. bugün sesler iyice kısılır. yarın faiz indirilir. sonra bu ücret ile devam edilir. |
|
Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //
Ne Mutlu Türküm Diyene! |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
Zannetmiyorum çünkü reis dün mesaj atmış 2025 asgari ücret herkese hayırlı olsun diye yükseltecek olsa bu mesajı atmaz şaka gibi milyonlarca insana sahte olduğu halde mevcut enflasyon üzerinden değil sözde seneye düşecek hayali bir rakamdan zam yaptılar üstelik bir gün öncesi bakan çıkıp perşembe cuma komisyon toplanacak dedikten sonra dün oldu bittiye getirip apar topar açıkladılar ve millete ne haliniz varsa görün dediler. |
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
|
|
|