Şimdi Ara

Dolandırıcı Vodafone (Her akşam 8'de internetin yavaşlatılması) İnternet pert (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
3
Favori
10.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşuna tartışmayın.

    Vodafone net kullanıyorum. Warzone packetloss için yapmadığım şey kalmadı statik ip bile denedim fakat statik ip çözüm değil. Sonrasında port açmayı denedim başaramadım sanırım vodafone verdiği modemden (huawei hg531s v1) kaynaklı farklı bir modemle deneyeceğim ama şuna nat type open değil. Gerçi open olsa bile fark yaratcağını sanmıyorum.

    Packetlossun tek çözümü şuan için vpn yok ttnete geçerim yok turknete geçerim diye uğraşmayın eğer şuan packetloss alıyosanız diğer isslerlede alacaksınız.

    şuan birbirimize tek yardımcı olacağınız konu hangi vpn daha iyi

    Kaspersky kullanıyorum 0 packetloss 90-100-110 ping
    Nordvpn ( kullanmayın nedense fark yaratmadı )
    Haste programını kullanacağım buraya gelişmeleri yazarım.

    Bu arada konuya bende sorun yok gibi boş boş yorumlar yazmayın çözüm odaklı yazın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undis

    Öyle diyorsanız diyecek bir şeyim yok. Dediğim gibi siz de şanslısınız o zaman. Çünkü çok sayıda kullanıcı birisi de benim keza cinnet noktasındayız. 10 gündür sonuçlanmayan şikayet kaydım var. Çözemedikleri için kapatmıyorlar. Rezalet bir durum. Demek ki Vodafone'un sorun yaşatmadığı yerlerde var. Siz hangi altyapı ile kullanıyorsunuz Vodafone'u?

    Alıntıları Göster
    Benim 20 Şubat 2020'de açtığım kaydı 20 gün kapatamadılar, çünkü çözmediler. 11 Mart ve 27 Mart'da açılan kayıtları yine kapatamadılar çünkü çözmediler.

    20 Şubat-31 mart arasında netyardim@vodafone.com adresine attığım yaklaşık 25 taneydi sanırım, sayısını şu an net hatırlamıyorum mail ile açılan kayıtları kapatamadılar, çünkü çözmediler.

    1 ay içerisinde tek söyledikleri statik ıp almanız gerekiyor oldu, onuda ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Verdikleri statik ıp patladık internet tamamen kesildi, ıp çalışmadı. Bu kadar beceriksiz ve bilgisizleri bünyesinde barındırıyormuş vodafone haberim yokmuş.

    Şikayetvar.com'a girin bakın 13 bin şikayet var ve bu şikayetlerin yarısına cevap yazmışlar, çözülen şikayet çok az.

    Sözleşmemin bitmesini dört gözle bekler oldum. Abone olduğum güne lanet edeceğim aklıma gelmezdi. 9 ay sorunsuz giden internet son 1 aydır rezil durumda.

    Vodafonenet'de uzak durun, herkese söylüyorum stres yaşamak istemiyorsunuz uzak durun arkadaşlar.




  • FearDive kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Denediğiniz her şeyi sırasıyla bende denedim. Fakat sanırım sizden bir adım öndeyim. Modem değişikliği de sağlattım. Huawei modemi Zte ZXHN H267A modem ile değiştirttim, ayrıca farklı bir ont cihazıda taktırttım. Fakat tahmin edebileceğiniz gibi hiçbir düzeltme sağlamadı. Ben hali hazırda Betternet kullanıyorum. 150 200 arası ping veriyor. Kaspersky kullanacağım şimdi sizin tavsiyenizle. Benim için son bir şey kaldı, o da binada ki portumu değiştirtmek. Ayrıca taahhütsüz 100mbit kullanıyorum. Neden başka firmalarda da paket loss alacaksınız dediniz onu anlamadım. Çünkü ben ISS değiştirmeyi düşünüyordum.

    Edit: Bu arada söylemeyi unuttum. Haste'i ben denedim. 100 120 arası ping, %1 %2 arasında değişen paket loss. Fena sayılmaz.
    Edit2: Haste programını yanlış ayarlıyormuşum. 70 ms sabit 0 paket loss.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undis -- 1 Nisan 2020; 4:6:41 >
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Darısı başıma diyorum. Benim altyapı superonline. Anlıyorum ki bunun ISS kaynaklı bir yönlendirmeden daha öte altyapısal bir problemle alakası var. Sizde sorun görülmemesi bana bunu kanıtlıyor. Sanırım son denemediğim adım olan port değişikliği talebinde bulunacağım. Teşekkür ederim ss ve destek için.
  • undis kullanıcısına yanıt
    Çünkü bölgesel sıkıntılar mevcut aynı bölgede hem ttnet hem türknet kullanan arkadaşlarımın hepsi packetloss alıyor.
  • Vodafone'dan uzak durun.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Bunun herhangi bir iss ile alakası yok bölgesel sıkıntı altyapı ttnet o bile aynı durumda şuan net olarak yoğunluğu kaldıramadı, bu nedenle ttnet üzerinden hizmet veren tüm issler patlıyor.

    Şuan tek şans port değiştirmek, onun için ttnet,superonline,turknet vs. bekletiyor bizde bekliyoruz.


    Bu arada statik ip olayını iptal ettir fark yaratmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearDive -- 1 Nisan 2020; 13:34:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FearDive

    Bunun herhangi bir iss ile alakası yok bölgesel sıkıntı altyapı ttnet o bile aynı durumda şuan net olarak yoğunluğu kaldıramadı, bu nedenle ttnet üzerinden hizmet veren tüm issler patlıyor.

    Şuan tek şans port değiştirmek, onun için ttnet,superonline,turknet vs. bekletiyor bizde bekliyoruz.


    Bu arada statik ip olayını iptal ettir fark yaratmadı.
    1,5 aydır sorun yaşıyorum yeni bir şey değil. Statik ıp’yi becerip tanımlayamadılar şu an iptal durumda, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Vodafone beni özel bir birimine aktardı. Süreçle ilgili eğer bu birimden sorunumla ilgili çözüm çıkarsa, buradan şikayet kaydımın numarasını ve sorunun ne olduğunu ve nasıl çözüldüğüyle ilgili bilgileri vereceğim ki herkes faydalansın. Süreç bitince burdayım.
  • Bekliyoruz
  • Vodafone genel olarak fiyasko. 1 hafta önce birden internet gitti. Arıyorum altyapı onarım için şu an işleminizi gerçekleştiremiyorum diyor sonra mesajla onarım için tarih veriyorlar bugün ertelenen kaçıncı randevu bilmiyorum ve 14.04 tarihinde altyapı onarım için geleceklerini söylüyorlar yani 12 gün sonra! Ay sonu utanmadan gelip fatura vermeyi bileceklerine hiç şüphem yok. Burası Türkiye tabi kimin umurunda.
  • Olay artık packet loss'tan falan çıktı 1 haftadır hergün 22:00 - 00:00 arası oynadığım oyunların server'larına bile giremiyorum. Hızın 8 mbit'e düşürülmesi dışında başka kısıtlamalarda var. Saat hiç şaşmıyor 22:00 çat disconnect. 2 saat kilit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı Vodafone (Her akşam 8'de internetin yavaşlatılması) İnternet pert

    20mbit %30 loss
  • 22:00 - 00:30 arası bazen 01'e kadar Vodafone bu halde. Dediğim gibi iş artık packet loss tan çıktı server'lara dahil giremiyorum. 3 farklı oyunda 2 haftadır oyun başlamıyor. Superonline - TTnet li 4 arkadaşım sorunsuz oynamaya devam ederken benim sürem 22:00'da bitiyor. Video streaming hizmetlerinden bahsetmek bile istemiyorum.Arama motoru dışında hiçbir şey kullanılamaz halde. Yoğunluk mazeretini asla kabul etmiyorum. İnterneti kullanılamaz hale getirmeye hakları yok. Yoğunluk varsa çözüm üreteceksin,üretemiyorsan
    faturada indirime gideceksin. Ben ne kadar daha böyle devam edeceğim. Görünen o ki en az Eylül'e kadar virüs ve ev hapsi devam edecek aylarca akşam 22:00'dan sonra internetim böyle kullanılamaz hale mi getirilecek.

    Dolandırıcı Vodafone (Her akşam 8'de internetin yavaşlatılması) İnternet pert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Cok garip dediginiz saatlerde bende csgo oynuyorum tt kullananlat 50 60 ping 0 loss aliyor ben 30'40 0 loss aliyorum.
    Yani ya sizin bolgenizde yada sizin modemde veya cihazda sorun var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar vpn ile cozulecekse kendi vpn sunucunuzu kurma konusunda yardimci olabilirim ben suan hetzner den sunucu kiraladim ve 1 senedir kendi vpn sunucumu kullaniyorum 70 ms aliyom ve aylik2.5 euro oduyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür internetim yok sizin ki gene iyimiş :D
  • Arkadaşlar Vodafone yaptığı çalışmalar sonucun da hiçbir sorunuma çare olamadı. Malesef özel birimmiş falanmış fıs fos başka bir şey değil. Ben karar verdim 100mbit olsa da böyle bir interneti kullanmam. ISS değiştireceğim. Çok samimiyetle sorunu çözecekmiş gibi yaklaşarak bir şey yapmıyorlar. Faturamda indirime gideceklermiş. İstemiyorum dedim, 2 katını alın sorunu çözün. Acizliklerine bakın çözemiyorlar indirim yapıyorlar.
  • Şuanda benimde internetim gitti cayma bedeli olduğu halde bende iptal ettiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.