Şimdi Ara

Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
1
Favori
39.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratcelen

    Herkese Selam. Bu ürünü Kadıköy de 1850 YTL ye Kredi kartlarına 5 Katsit Yapan. Bir firmada buldum.


    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=MB87-P-011

    Alırken görmek şart tabi. Hipernex de de mevcut...

    3GB Ram, Numerik Tuş takımı, Bluetoot, HDMI büyük avantaj. Uzaktan kumadanın olduğunu yazmışlar. Bugun arayıp kesin olarak soracağım.


    Packard Bell'in İthalatçı Firması http://www.koyuncu.com.tr. Merkez Sarıgazi, Servisleri m. Köyde mevcut. bugun aradım fakat telefonlara bakan olmadı. Ürünü Görmek istedim. Merak ettiğim bir konu var. touchpad'de scroll özelliği varmı. işaret koymamışlar. bu konuda kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

    Birde anladığım kadarıyla Sessiz çalışmıyan bir alet. Doğrumu? Sayfalar ilerledikçe bir çok kişide Isınma problemi olduğunuda farkettim.


    Ölü pixel problemi yaşayan oldumu ? Ölü pixel garanti şartları nedir bilen varmı.

    Herkese Teşekkürler...






    gold ta 1560 ytl bugun baktım kararsız kaldım nasıl bir marka diye ama yarın sanırım alcam




  • Arkadaslar bende bilgisayarimi xp yaptim malesef ses surucusu calismadi yardim edebilecek olan var mi
  • pb me35 t-024 aldım..core 2 1.6 2 gb ram 160 hd ati x1250 ekran kartı özellikleri felan iyi ama kısayol ve medya tuşları yok kart okuyucu bile yok
    bu iş çok canımı sıktı ama performanstan çok memnunum maşallahı var gayet hızlı ..xp'ye çevirdim tam randuman alamadım donanımlar vista uyumlu..Bazı ufak tefek eksiklikleri kafaya takmam diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim..fiyatı da gayet uyhgun 1.150-1.200 ytl civarında..
  • arkadaslar su cihazı kullanan var mii

    almayı düşünüyorum


    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1234.0065
  • arkadaşlar bendede mb85 p013 modeli var xp kurdum bütün driverleride oldu ancak bekleme modunda ekran kapandıgı zaman tekrar geri gelmior... çok araştırdım bir cözüm bulamadım:( bende tekrar wistaya döndüm fakat makinanın recovery cd si böldüğüm hard diski tekrar birleştirdi... birleştirmemesi için neyapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim
  • ARKADAŞLAR BENİM BU NOTEBOOKLA BAŞIM DERTte




    EKRAN KARTI HİÇTE İYİ VERİM VERMİYOR. AYRICA OYUNLAR GAYET SIKINTILI MODELİNİ TAM OLARAK BİLMEDİĞİM İÇİN İLK GÖRDÜĞÜM KONUYA YAZMA GEREĞİ DURDUM.. EASYNOTE MB66-P-024
    AYNI ZAMANDA VİSTA DERECELENDİRMESİNDEDE OLDUKÇA DÜŞÜK KALIYOR.
    İLK ALDIĞIMDA SES OLMAMASINA RAĞMEN ARTIK FANLARI DAHA ÇOKÇALIŞMAYA BAŞLADI ( FORMAT ATMAM YADA XP YÜKLEMEM HİÇ BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEDİ.)
    AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE AMERİKADA ÜRETİLEN PACKARDBELL İLE BURADAKİ PACKARDBELL İN ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR...
    USA NIN YÜZDE YETMİŞİ PACKARBELL KULLANIRKEN ACABA BU SORUNLARI YAŞIYORLARMI. AYRICA TUŞLARI ZAMANLA SİLİNECEKTİR. ZAMANLA HEP BERABER GÖRECEĞİZ. SERVİS GARANTİSİNDENDE EMİN DEĞİLİM. AYRICA İÇİNDE ÇIKAN KULLANIM KLAVUZU MİLLATTAN ÖNCE KALMA VE YETERLİ DONANIMI MEVCUT DEĞİL. GÖRÜNTÜ OLARAK ŞIK LCD Sİ İYİ ÖLÜ PİKSEL GARANTİSİ VARMI BİLİNMEZ AMA BENCE HERŞEY GÖRÜNTÜ DEĞİL. BUNU BABAMA YOLLAYIP SONY VEYA TOSHIBA DAN ŞAŞMAMAK GEREKTİĞİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIM...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ynk -- 7 Ocak 2009; 12:42:35 >




  • arkadaşlar ben bilgisayarımı servise gönderdim daha geleli bi hafta olmadı ama bigün çalışırken aniden mawi bi ekran çıktı kapatıp tekrar açtım açtığımda ise ekran bozuk bozuk çözünürlük 640*480 de we renkte 4 bitte kaldı we değiştiremiorum. başka bir vista yükledim yeni sürücü yükledim ekran kartı için ama sorun hala giderilmedi. özelliklere girdiğimde ekran kartı yongası cartu curtu yok olarak yazıo. ne yapmam gerekiyor?? lütfen yardım yoksa deliricem uğraşmaktan:S güvenli kipte açmayı dene dediler güwenli kiptede açılmıyor makina...
  • Arkadaşlar bende çok memnunum bu laptopdan ancak bir problem var! HD çıkışından philips 7403 tv ye hd kabloyla bağlantı yaptım. Görüntü gelmiyor yani hiç algılamıyor bile. DVi dan hd adaptörle görüntü aktardım ancak bu sefer de ses yok. Buarada olayın başına dönecek olursak bilgisayarı electrroworld e götürdüm philipslerin aşağı yukarı tüm modellerinde görüntü aktarmayı denedim desteklenmeyen görüntü formatı dedi. Samsung ve sonylerde ise görüntü aktarımda sorun yok ama ses aktaramıyordu. Bensde arızalıdır diye koyuncu oğluna götürdüm. Yaklaşık bir hafta sonra bilgisayarımı formatlayıp geriverdiler. donanımsal bir arıza olmadığını yazılım problemi olduğunu söylediler. Bende şimdi bağlıyorum philipse hdmi dan hiç görüntü aktaramıyor, dvi dan denediğimde de sessiz aktarıyor!!! Böyle sorun yaşayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.




  • Arkadaşlar benim GPU sıcaklığım servisten geldikten sonra 70 derecelerde gezmeye başladı.Bu sıcaklık normalmidir acaba sizlerin GPU sıcaklığı nedir acaba bilgi verebilirmisiniz??
  • Arkadaslar ben de mb 85 kullanıyordum ancak bi sekilde sorun oldu ve servise verdim. onlar da anakartı mb 87 ile degistirip geri verdiler. ancak sonrasında vista'dan xp'ye dondum. xp'yi sorunsuz kurdum ancak ses kartının driverini kuramıyorum. indirdigim butun driverlar uyumsuz cıkıyo. simdi ben ne yapayım. mb 87 ses driveri mi kurayım yoksa mb 85 driveri mi? yardımcı olursanuz sevinirim. arti driverları elinde olan varsa bu konuda da yardıma hayır diyemem.
    simdiden saolun....
  • bir problemim var.. daha önce yaşayan var mı acaba?

    makinayı actıgımda karsıma 6 tane kucuk ekran geliyor. makina acilir gibi oluyor windows ekranına gelmeden hemen once siyah bir ekranda kaliyor ama makina arka planda calismaya devam ediyor.

    bir fikri olan var mı acaba?







  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardcoretavsan

    bir problemim var.. daha önce yaşayan var mı acaba?

    makinayı actıgımda karsıma 6 tane kucuk ekran geliyor. makina acilir gibi oluyor windows ekranına gelmeden hemen once siyah bir ekranda kaliyor ama makina arka planda calismaya devam ediyor.

    bir fikri olan var mı acaba?





    pilini cikartip tekrar acmayi dene bu sorun tahminime gore ya ekran karti yada lcd sinde kaynaklaniyor bu sorunu yapmaya baslamadan once son yaptigin
    ayarlari geri almayida onerecem bios ayarlinida Defaulta cek bunlardan baska aklima bir sey gelmiyor
    kolay gelsin




  • pilini cikararak da denedim ancak bir sonuc alamadim..

    bio pili gibi bir pilden bahsediyorsanız alt taraftaki kapagi kaldirdim ancak oyle bir pil bulamadim. bio pili sanırım wifi adaptorunun altında ?! emin degilim.
    yardım icin tesekkurler.
  • bio pilini bile soktum taktim, ayrıca bio ayarlarını default olarak degistirdim. yine bir sonuc alamiyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardcoretavsan

    bio pilini bile soktum taktim, ayrıca bio ayarlarını default olarak degistirdim. yine bir sonuc alamiyorum..

    iki rami cikarip bir daha tak bu sorunu yapmaya baslamadan once son yaptigin islemler nedir eger hatirliyorsan o ayarları geri almayi dene yazilim yukledikten sonra bu hale geldiyse kaldirmayi dene.
    Bide resimde siyah ekrandaki yazilari buraya yazabilirmisin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmax -- 3 Ocak 2010; 9:40:42 >
  • Aynı sorun geçen ay kuzenimin laptopunda oldu maalesef.Biz Vatan Comp. dan almıştık, servise gönderdiler yaklaşık 500$lık bir tamir masrafı çıkardılar.Tabi ki de kabul etmedik,laptop tekrar elimize geçince ben tüm diski formatlayıp sırasıyla Windows Xp ve Vista kurdum.İkisinde de başarı alamadık, arka tarafını açıp ramleri ve hddyi kontrol ettim değişiklik olmadı.Büyük ihtimalle sizin de ekran kartınız bozuk,şu an ucuza tamir ettirebileceğimiz bir tamirci arıyoruz :(
  • siyah ekranda onemli birsey yazmıyor, makinayi surekli kapatip actigim icin artik acilirken soru sormaya basladi.

    secenekler standart
    "windows olagan baslasın" ya da "tarama yapılsın"


    quote:

    Orijinalden alıntı: enigmax

    quote:

    Orijinalden alıntı: hardcoretavsan

    bio pilini bile soktum taktim, ayrıca bio ayarlarını default olarak degistirdim. yine bir sonuc alamiyorum..

    iki rami cikarip bir daha tak bu sorunu yapmaya baslamadan once son yaptigin islemler nedir eger hatirliyorsan o ayarları geri almayi dene yazilim yukledikten sonra bu hale geldiyse kaldirmayi dene.
    Bide resimde siyah ekrandaki yazilari buraya yazabilirmisin
  • selam,
    simdi cok uzuldum iste..

    durumdan beni de haberdar ederseniz sevinirim.



    quote:

    Orijinalden alıntı: jedaynayt

    Aynı sorun geçen ay kuzenimin laptopunda oldu maalesef.Biz Vatan Comp. dan almıştık, servise gönderdiler yaklaşık 500$lık bir tamir masrafı çıkardılar.Tabi ki de kabul etmedik,laptop tekrar elimize geçince ben tüm diski formatlayıp sırasıyla Windows Xp ve Vista kurdum.İkisinde de başarı alamadık, arka tarafını açıp ramleri ve hddyi kontrol ettim değişiklik olmadı.Büyük ihtimalle sizin de ekran kartınız bozuk,şu an ucuza tamir ettirebileceğimiz bir tamirci arıyoruz :(
  • ekran ile ilgili cok enteresan bir durum yasadim bugun.

    yukarda yazdıklarımdan sonra bir daha acmayı denedim makinayı, yine 6 parcali bir ekran karsiladi beni.
    daha sonra baska bir monitore bagladim ve ona gecis yaptim, duz goruntuyu verdi. notebook ekranına dondum bu sefer hicbir goruntu vermedi.

    toplamda bu sekilde 2 defa kapatıp actim, en sonunda bagladigim diger ekranda sistem kurtarma penceresini calistirdi.. bir sonuc alamadı makinayı yeniden baslattim ve notebook ekranı duzgun geldi.. umarım boyle kalmaya devam eder.

    jedaynayt bu yontemi de bir dene, daha once denemediysen..
  • aynı sorun bende var yakınımın bir laptopu M85 p 006
    ekran kırıkmış gibi görünüyor 800^600 8Bit renk var nerdeyse win7 kurdum düzeldi o 6 ekran kurtuldum sonra kapatıp açınca yine aynı sorun..Ramleri çıkarttım değiştirdim yine olmadı büyük ithimalle ekran kartı bozuk
    acaba ekran kartını çıkartsam onboard intel 965 sürücülerini kursam olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.