Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
4
Favori
41.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @bugrasenkozalak ürünü bence iyice araştır derim. bir de Cooler Master Notepal U2/Dual bu ürünü bulabileceğim bir mağaza var mı ?
  • merhaba arkadaşlar. üniversiteye başlıyacağım ve oyun amaçlı laptop bakıyorum. fiyat olarak max. 1500 civarı bir şey olması gerek. internette araştırırken PACKARD BELL TJ75-JO-283TK modelini buldum. Özellikleri;

    Core i5 480M 2.66 GHZ

    Bellek 6 GB

    Disk Kapasitesi 640 GB

    Ekran Boyutu 15,6″

    Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768

    Ekran Kartı ATİ HD 5650 1 GB Paylaşımsız

    İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium

    DVD RW

    oynadığım oyunlar Call of Duty 2 ve 4 (online) sizce nasıl bir performans alırım ?

    referans olarak şunu söyleyebilirim, evde ki sony vaio da denedim oyunları. ve %70 istediğim performansı aldım özellikleri, İntel Core i3 CPU M330 @2.13 GHz, NVIDIA GeForce 330M ekran kartı ve 4GB DDR3 1033 Mhz ram.

    bu 2 laptop u kıyaslarsanız sizce PACKARD BELL TJ75-JO-283TK nasıl performans verir ?
  • Arkadaşlar packard bell laptobun şarj girişi birden çıktı sonra duman çıktı o taraftan pc çalıyor şu an ancak şarj olmuyor ne olmuş olabilir garantisi devam ediyor, bataryayı takmadan üstündeki ışık yanıyor ama pcye taktığımda o ışık sönüyor ve bataryada kapanıyor sarj da olmuyor çözüm nedir ? duman çıktığı için birşeyler yandı ama ne ?
  • Arkadaşlar tj75 marka laptopumda Atheros AR5B93 marka network adapter var.Her yerde wireless tan internete girmeme rağmen yurtta internete giremiyorum.Kabloyla bağlanabiliyorum ancak wireless tan girmeye çalıştığım zaman sağ alt köşede ünlem işareti çıkıyor ve "Sınırlı Erişim" yazıyor internete bağlanamıyorum.Bu sorunu sadece yurtta yaşıyorum ve diğer arkadaşlarım rahatça internete girebiliyor onlarda sorun yok.Bu sorun neden kaynaklanır ve çözümü nedir arkadaşlar?Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
  • Bende de TJ75 var. Almayın arkadaş. Bir Witcher 2 oynayayım dedim. Oyun sırasında kucağıma bir aldım az kalsın fırlatıyordum pcyi. Soba gibi bu ne abi ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLue1xiR

    Arkadaşlar packard bell laptobun şarj girişi birden çıktı sonra duman çıktı o taraftan pc çalıyor şu an ancak şarj olmuyor ne olmuş olabilir garantisi devam ediyor, bataryayı takmadan üstündeki ışık yanıyor ama pcye taktığımda o ışık sönüyor ve bataryada kapanıyor sarj da olmuyor çözüm nedir ? duman çıktığı için birşeyler yandı ama ne ?

    yardımcı olun lütfen!!
  • ısınma sorunu olanlar laptopun arka ve alt kısımdaki deliklerinden kompresör ile tozları uzaklaştırsınlar ben ayda bir yapıyorm yoksa çok ısınıyor ancak cızırtı problemi hala çözülemedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLue1xiR

    quote:

    Orijinalden alıntı: BLue1xiR

    Arkadaşlar packard bell laptobun şarj girişi birden çıktı sonra duman çıktı o taraftan pc çalıyor şu an ancak şarj olmuyor ne olmuş olabilir garantisi devam ediyor, bataryayı takmadan üstündeki ışık yanıyor ama pcye taktığımda o ışık sönüyor ve bataryada kapanıyor sarj da olmuyor çözüm nedir ? duman çıktığı için birşeyler yandı ama ne ?

    yardımcı olun lütfen!!

    Tek çare servis ve 1 ay süre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rcelik21

    ısınma sorunu olanlar laptopun arka ve alt kısımdaki deliklerinden kompresör ile tozları uzaklaştırsınlar ben ayda bir yapıyorm yoksa çok ısınıyor ancak cızırtı problemi hala çözülemedi

    aynen ben de ayda 1 çrktiriyom makineyle bi sorun olmuyor yaz ayında bile soğutucu kullanmadım ben ayrıca cızırtı sorunu da önceki sayfalar da verilen yamayla hallettim ben de bi daha sorun olmadı bu cızırtı
  • cızırtı yamayla halledildi ancak yüksek performansta kullanmak zorunda olduğumdan pc fanı sürekli çalışıyor bu da gürültü yapıyor
  • Arkadaşlar packard bell tj-75 laptopumda windows 7 kullanıyorum.Ancak daha önceden yaşamadığım bir sorun yaşıyorum 2 haftadır windows çok ağır açılıyor.Hard disk açılışta sürekli bir işlem yapıyor sonra kendine geliyor.Bir kaç kez disk birleştirme yaptım düzelmedi.Bunun sebebi nedir acaba?
  • Arkadaşlar packard bell tj75 marka bilgisayarım PES gibi oyunlar oynamak istedigimde yukarı yön + sol yön + s veya d gibi tuşlara bastıgımda işlev görmüyor.Ayrı klavye taktıgımda sorun olmuyor ama yanımda ayrı klavye taşımak sorun oluyor.Lütfen bunun çözümü için bana yardımcı olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslan_34

    Arkadaşlar packard bell tj75 marka bilgisayarım PES gibi oyunlar oynamak istedigimde yukarı yön + sol yön + s veya d gibi tuşlara bastıgımda işlev görmüyor.Ayrı klavye taktıgımda sorun olmuyor ama yanımda ayrı klavye taşımak sorun oluyor.Lütfen bunun çözümü için bana yardımcı olun.

    Anakarttan kaynaklanıyor diye biliyorum, ben de çözümünü araştırdım ama bir şey bulamadım tek çare ayrı bir klavye gibi gözüküyor.
  • merhaba arkadaşlar. packard bell tj75 281 tk ürüne sahiptim. fakat daha sonra bilgsiyarımı alalı 6 ay olmuştu ki eve hırsız girip bilgisayarımı çaldı :(. bilgisayarı güçkaynağı ile kullandığım için bataryasını hiç takmadım ve 3-4 defa kullandım. şu an ben de packard bell tj75 281 tk nın sıfır bataryası var. almak isteyenler olursa es-700@hotmail.com adresinden bana burdan ulaşabilirsiniz. fiyat 100 tl.
  • Beyler benim boşluk tuşunun dişlileri kırıldı. Garantiye verirken sorun çıkmaz umarım.
  • Dizüstünün içini açan oldu mu? Fanı temizlemek için açayım dedim fakat arka taraftan bir şey tutuyor ve tam olarak açamıyorum. Dizüstünü düşürdüm bu yüzden arada bir ekranda renkler karıncalanıyor ve sonra da dalgalanma oluyor ekranda, herhangi bir reset ya da donma söz konusu değil. Touchpad de çalışmıyor şu anda, içini tam olarak açabilsem bakacağım da açamadım bir türlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslan_34

    Arkadaşlar packard bell tj-75 laptopumda windows 7 kullanıyorum.Ancak daha önceden yaşamadığım bir sorun yaşıyorum 2 haftadır windows çok ağır açılıyor.Hard disk açılışta sürekli bir işlem yapıyor sonra kendine geliyor.Bir kaç kez disk birleştirme yaptım düzelmedi.Bunun sebebi nedir acaba?

    başlat menüsünden msconfig yaz çalıştır orda başlangıç bölümü var açılıştaki işlemci sayısı 4 ise o sorun oluyor sanırım ben o seçeneği kaldırdım düzeldi aynı sorun bende de vardı, pc açılınca 2 dakka beklediğim oluyodu
  • Arkadaşlar bende de TJ-75 var alalı 1 sene kadar oluyor. Oyun performansı çok iyi fullde açamadığım oyun yok ama buna ek olarak biraz ısınıyor tabi. Isınma sorununun %50 si tozlanmadır. Tozlandıkça fanın etkisi azalır. Hava çıkış yerinden 4-5 kere güçlü bir şekilde üflerseniz sorun kalmayacaktır. Ben denedim tozlu halde oyunda 103 dereceleri görüyordu, hatta bazen PC kapanıyodu sıcaklıktan. Bu işlemi uyguadım ve PC tam yükte iken 75-80 derece arasına sabitlendi. Standby konumunda ise 30-40 derece civarı. Isınma sorunu olan arkadaşlara tavsiyemdir %100 etkili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_53 -- 11 Aralık 2011; 13:33:29 >
  • ekle benide :)
  • Speed fan'dan ekran kartı sıcaklığını gösterebilir bir arkadaş? Bende sürekli ateş simgesi var nedense.


  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.