Şimdi Ara

packard bell hdmi lı netbook 777

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki ihtiyacı olan vardır. Axess olmadığından vatandan verdim siparişi. Hdmi çıkışlı, arada lcd ye bağlayıp bişiler de seyrederim diyen olursa yorumları okuyabilir.
    win7 ultimate edition ile 1080p de oynatabiliyormuş.
    Gelince deneyecem artık.
    PACKARD BELL Dot-MU-TK002
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=26834
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-nebo-dot-mu-tk002-nebo-intel-celeron-c743-1.3-1024mb-ddr2-160gb--11.6(1366-x-768)-cam-bt-win7sta/productdetails.aspx?I_ID=40859

• atom işlemci yerine ulv kullanmışlar muhtemelen 1080p ye kadar oynatır belki bazı filmlerde takılabilir.. deneyince haber verirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

atom işlemci yerine ulv kullanmışlar muhtemelen 1080p ye kadar oynatır belki bazı filmlerde takılabilir.. deneyince haber verirsiniz..

sabırsızlıkla bekliyorum. gelince hemen denemelerimi yapacam. sonra deneyimlerimi paylaşırım.
  • Win7 Starter ile gelmiyor mu?

Vatan'dan birkaç ay önce (yanlış hatırlamıyorsam) daha uygun fiyata 2 arkadaşım almıştı. Son derece güzel makina. N Wifi, Bluetooth, HDMI falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 17 Şubat 2010; 12:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Win7 Starter ile gelmiyor mu?

Vatan'dan birkaç ay önce (yanlış hatırlamıyorsam) daha uygun fiyata 2 arkadaşım almıştı. Son derece güzel makina. N Wifi, Bluetooth, HDMI falan..

hocam win starter ile geliyor. ama forumda okuduklarım hd filimlerde takılma yaşıyorlarmış. ultimate edition kurup denediklerinde takılma olmamış.
    o yüzden gelince bi deneyecem. sonra xp de deneyecem. hangisi daha verimli olursa artık.
  • Pil durumu nedir ki? Kaç saat gider acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

Pil durumu nedir ki? Kaç saat gider acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_36347737/tm.htm

burdaki okuduklarıma göre ortalama 5 saat civarlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

atom işlemci yerine ulv kullanmışlar muhtemelen 1080p ye kadar oynatır belki bazı filmlerde takılabilir.. deneyince haber verirsiniz..

bildiğim kadarıyla üzerinde intel gma 4500mhd ekran kartı var. donanımsal hızlandırmaya sahip. işlemcisi atom da olsa sonuçta bu ekran kartı ile 1080p filmler takılmadan seyredilebiliyor.
  • Bunun yerine aynı markanın, Eksen bilgisayarda 4400 işlemcili, HDMI çıkışlı, 15.6 HD LED makina vardı 888 TL'ye. Pazartesi sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bunun yerine aynı markanın, Eksen bilgisayarda 4400 işlemcili, HDMI çıkışlı, 15.6 HD LED makina vardı 888 TL'ye. Pazartesi sormuştum.

15.6 ekran boyutu mu?
  • Ürün hakkında 1080p leri bile sorunsuz oynattığına dair kesin kanıt:

Tek yapmanız gereken Splash Lite Player yukleyip Use Hardware Acceleration seçeneğini işaretlemeniz:

Alıntı:

Arkadaşlar diğer konuda bir arkadaşın mesajında bir oynatıcı ismi daha gördüm.Son çare olarak onu da deneyeyim dedim umutsuz bir şekilde.Hemen 15.7gb'lık 1080p filmi denedim diğer oynatıcılar gibi yavaştı.Daha sonra ayarlardan Use Hardware Acceleration seçeneğini işaretledim ve mükemmel bir sonuç elde ettim.Bütün yükü işlemciden alıp ekran kartına verdi bu seçenek ve işlemci kullanımı %10'u geçmiyordu.Daha sonra 10gb'lık bir 1080p daha denedim ve sonuç aynı yani artık 1080p problemi de ortadan kalktı.Oynatıcının ismi Splash Lite Player.Çok da güzel bir arayüze sahip.Özellik bakımından mütevazi olsa da yakında aspect ratio ayarı eklenecekmiş benim için zaten daha fazlasına gerek yok.Daha önce denediğim oynatıcılar da şunlardı boşuna bunlarla zaman kaybetmeyin derim.WMP,BS Player,KMPlayer,Media Player Classic,GOM,VLC ve bir iki tane daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 17 Şubat 2010; 17:41:25 >

• XP yüklenir mi bu netbook'a?
    1 GB RAM Windows 7 için yeterli olmayabilir. RAM artırımı sancılı olabilir. Sanırım tek slot var. Mevcut 1 GB'lık RAM modülünü çıkartıp yerine 2 GB'lık modül takmak gerekecek.

RAM artırmadan kullanabilmek için XP kurmak lazım. Ama driver'ları sorun teşkil edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmir99

quote:

Bunun yerine aynı markanın, Eksen bilgisayarda 4400 işlemcili, HDMI çıkışlı, 15.6 HD LED makina vardı 888 TL'ye. Pazartesi sormuştum.

15.6 ekran boyutu mu?

Evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasmir99

quote:

15.6 ekran boyutu mu?

Evet.

Bende bel ve boyun fıtığı başladı.notebook taşımam da gerekebiliyor. o yüzden minimum ağırlıkta ve fiyatta işimi görecek bi notebook bulamadığım için netbook a yöneldim.
    Param olsa alacağım alet şöyle bişey olurdu. Elbet bunlar da netbook fiyatlarını görecek bir gün diye umarak yaşamımı sürdürüyorum. :)
    http://www.hepsiburada.com/toshiba-satellite-r500-121-intel-core-2-duo-u7700-1.33ghz-2gb-160gb-12.1-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd96107

Netbook a gelince. Dün geldi. Cihaz süper görünüyor. Benim baya bi hoşuma gitti. 720p oynattı. ama 1080p de görüntünün ortasında bir kaymalar oldu. çok oynayamadım.
    hafta sonu daha detaylı test edip oynayabilecem.

• arkadaşlar millet lg x130 ile samsung n150ye kitlenmiş durumda. packard bell'i görünce ben de şaşırdım. fiyat-özellik kıyaslaması yaparsak diğer ikisine oranla packard bell daha uygun gözüküyor. :/
  • Aynı ürün metroda 749 tl wordcard sahiplerine yüzde 18 puan veriliyor yani 134,82 tl, ürün 614 tl ye gelirki bu fiyata çok uygun ve 12 ay taksitle üstelik, hatta şu anda carrefourdan 2 ay önce 520 tlye aldığım aynı netbook'un amd 64 l110 işlemcili olanı var, bunu satım metrodakini alacağım.

Notebook arayanlar içinde aşağıdaki üründe çok uyguna geliyor word ile 1040 tl

SAMSUNG R530-JT01 Notebook
    �1 GB GeForce 310M
    (512 MB paylaşımsız) ekran kartı
    �Intel i3-330 İşlemci 2,13 GHz
    �3 GB bellek �250 GB harddisk
    �15,6�LED HD (1366X768) ekran
    �Windows 7 basic �DVD-RW
    �Wi-fi, web kamera, kart okuyucu, HDMI

Bu arada kampanya 10.6.2010 ile 24.6.2010 tarihleri arasında geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustikal -- 13 Haziran 2010; 23:13:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustikal

Aynı ürün metroda 749 tl wordcard sahiplerine yüzde 20 puan veriliyor yani 134,82 tl, ürün 614 tl ye gelirki bu fiyata çok uygun ve 12 ay taksitle üstelik, hatta şu anda carrefourdan 2 ay önce 520 tlye aldığım aynı netbook'un amd 64 l110 işlemcili olanı var, bunu satım metrodakini alacağım.

Notebook arayanlar içinde aşağıdaki üründe çok uyguna geliyor word ile 1040 tl

SAMSUNG R530-JT01 Notebook
    �1 GB GeForce 310M
    (512 MB paylaşımsız) ekran kartı
    �Intel i3-330 İşlemci 2,13 GHz
    �3 GB bellek �250 GB harddisk
    �15,6�LED HD (1366X768) ekran
    �Windows 7 basic �DVD-RW
    �Wi-fi, web kamera, kart okuyucu, HDMI

Bu arada kampanya 10.6.2010 ile 24.6.2010 tarihleri arasında geçerli.

%20 worldpuan kampanyası hakkında bilgi verebilir misiniz? Puanlar geri alınıyor mu? Kampanya ne zamana kadar geçerli?

Teşekkürler

• Bende metro'dan cuma günü aldım kesinlikle atom işlemcili netbooklarla karıştırmayın onlardan çok daha iyi. Ayrıca forumda bir konuda arkadaş belirtmiş Splash Player ile 1080p'lerde sorunsuz çalışıyor birkaç ayar ile. Forumda aratırsanız kolayca bulursunuz. 1080p oynatma + hdmi ve 615 TL'ye geliyor bence gayet güzel bir fırsat netbook almayı düşünenler kesinlikle netbook yerine bunu almalı.

Puanlar yanılmıyorsam 30 Haziranda yatacak ve 12 Temmuz'a kadar harcama süresi var ayrıca %20 değil %18 Worldpuan veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeraistlin -- 13 Haziran 2010; 13:08:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.