Şimdi Ara

pac mı big mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • biggie smalls mı ?
    2pac mı?

    ikiside süper ötesi ama tupac bana biraz daha yakın



  • game
  • yetenek konusunda biggie daha iyiydi. hatta gelmiş geçmiş en yetenekli rapper biggie. bunu flowlarından, sözlerinden anlayabilirsiniz. biggie'nin toplasan 50 şarkısı yoktur, tekrar düzenlenen şarkılarını saymıyorum. buna rağmen ölümünden 14 yıl sonra bile tupac'la kıyaslanıyor. umarım anlamışsınızdır. ama genel olarak tupac mı biggie mi dersen, tabi ki tupac derim. tupac'ı efsane yapan başka şeyler var. biggie şarkılarında "oo yeaah, baby" havalarındayken tupac zor durumda olan siyahi kardeşlerine "keep ya head up" diyordu. sadece demekle kalmayıp maddi yardım da yapıyordu. söyleyeceğim çok şey var, cümlelerimi toparlayamadım. tupac her yönden efsanedir. biggie ise rap konusunda efsanedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

    game


    N.W.A ile 2pac dövmesi olan adam ikisinin arasında olamaz. Biggie saygı duyulacak birisi ama, Pac rapin ilerlemesinde büyük katkıda bulundu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen adam

    yetenek konusunda biggie daha iyiydi. hatta gelmiş geçmiş en yetenekli rapper biggie. bunu flowlarından, sözlerinden anlayabilirsiniz. biggie'nin toplasan 50 şarkısı yoktur, tekrar düzenlenen şarkılarını saymıyorum. buna rağmen ölümünden 14 yıl sonra bile tupac'la kıyaslanıyor. umarım anlamışsınızdır. ama genel olarak tupac mı biggie mi dersen, tabi ki tupac derim. tupac'ı efsane yapan başka şeyler var. biggie şarkılarında "oo yeaah, baby" havalarındayken tupac zor durumda olan siyahi kardeşlerine "keep ya head up" diyordu. sadece demekle kalmayıp maddi yardım da yapıyordu. söyleyeceğim çok şey var, cümlelerimi toparlayamadım. tupac her yönden efsanedir. biggie ise rap konusunda efsanedir.

    Ancak bu kadar güzel bir şekilde anlatılabilirdi. 2Pac'ı diğer rapçilerden ayıran da bu zaten.


    Örneğin bir Biggie, Dr. Dre, Nas, LL Cool J gibi isimler rap efsanesidir. Eminem, The Game gibi isimler de ileride bu isimlerle anılacaktır. Daha birçok isim vardır ki (özellikle oldskool rap döneminde) efsane olarak adlandırabiliriz. Ancak benim rap dinlediğim dönemlerde insanlara anlatmaya çalıştığım 2Pac'ın sıradan bir rapçi olmadığı, birçok konuda farklı olduğuydu. Yani ne bileyim annesinin bir Black Panther üyesi olmasından mütevellit Pac'ın zenci insanlara olan maddi manevi yardımları, şarkı sözlerinin daha duygusal olması, rapi bir müzik türü bir eğlence olmasının yanı sıra bir yaşam tarzı olarak belirlemesi ve rapin asıl hedefi doğrultusunda (zencilerin ırkçılığa tepki yöntemi) ilerlemesi... Bunlar 2Pac'ı 2Pac yapan şeylerdir.

    Söz konusu müzik ise, rap ise Biggie Smalls çok büyük bir rap efsanesidir. Ancak 2Pac dünyada yaşamış büyük insanlardandır. Yani rock'n'roll dünyası için şöyle bir kıyaslama düşünün: John Lennon ve herhangi bir rock efsanesi. Hangisi dersiniz?




  • uzun uzun lafa gerek yok dinliyoruz çünkü farklıyız, biginin hipnotize şarkısının beatine aynı sözleriyle kayıt almayı düşünüyorum
  • güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makavel1

    biggie smalls mı ?
    2pac mı?

    ikiside süper ötesi ama tupac bana biraz daha yakın

    müthiş bi hortlatma yapıyorum ve kesinlikle Tupac diyorum
  • Tupac

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fmelo33

    quote:

    Orijinalden alıntı: makavel1

    biggie smalls mı ?
    2pac mı?

    ikiside süper ötesi ama tupac bana biraz daha yakın

    müthiş bi hortlatma yapıyorum ve kesinlikle Tupac diyorum

    bende o zaman neden sordugumu bilmiyorum tabiki pac
  • Wiz Khalifa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.