Şimdi Ara

P90X Maceram ( Güncel )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
11
Favori
19.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bilen bilir P90X programını, bende başlamaya karar verdim. Öncelikle programı buraya koyayım.

     P90X Maceram ( Güncel )


    Bu da şuan ki halim.

     P90X Maceram ( Güncel ) P90X Maceram ( Güncel ) P90X Maceram ( Güncel ) P90X Maceram ( Güncel ) P90X Maceram ( Güncel ) P90X Maceram ( Güncel ) P90X Maceram ( Güncel )

    Beslenme

    Kurallar

    Tuz-Şeker-Unlu Mamüller-Tatlılar-Yağlı Yiyecekler-Abur cubur yasak. Ekmek Sabahları 1 dilim. O da Kepek-Çavdar türü ekmek olacak.


    Sabah

    - 1 bardak yağsız süt ( Şekersiz çay )
    - 4 yumurta, 2 tane sarısından yenilecek. 4 beyaz.
    - 1 dilim ekmek
    - Yeşil zeytin
    - Light Beyaz Peynir
    - Mümkünse taze sıkılmış meyve suyu
    - Bol salata
    - Fındık ezmesi

    Ara öğün ( Spor öncesi )

    Yulaf ezmesi, Meyve

    Öğle

    - Ton balığı
    - Bol salata
    - Mümkünse 1 kase mercimek çorbası

    Ara Öğün

    Meyve, salata, bir avuç fındık, yoğurt

    Akşam

    - Bol salata
    - Akşam yemeği bir tabak, 1 kase çorba

    Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 10 Eylül 2012; 0:54:11 >







  • Hadi bakalım hayırlı olsun, umarım bırakmaz devam edersin diyorum. Daha önce spor geçmişin varmı ? P90 x ağır bir program çünkü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1OO1

    Hadi bakalım hayırlı olsun, umarım bırakmaz devam edersin diyorum. Daha önce spor geçmişin varmı ? P90 x ağır bir program çünkü

    2 haftalık bir maceram oldu sadece, yani pek bir geçmişim olduğu söylenemez Devam etmememin sebebi spor salonuydu, ilgi alaka sıfırdı, ne bir beslenme listesi verdiler ne bir şey. Bende sıkıldım haliyle bıraktım. Şimdi bu programı görünce başlıyayım dedim. Ama kendime güveniyorum, dediğin gibi zor bir program, ilk 2 haftayı atlattık mı gerisi gelir diyorum, bakalım hayırlısı Teşekkürler yorumun için.




  • P90X iyi bir program, amacında başarılar diliyorum. Konuyu takip edeceğim.
  • Takipteyim, ben de başlamayı düşünüyorum 2. 3. gün bırakıyorum
  • Evet bugün başladım, biraz geç bir saatte başladım ama sonuç olarak başladım Felaket zor bir program, birde en zorunu seçtim programda, doğal olarak bitik durumdayım. Barfix demirini henüz almadığımdan barfix hareketlerini pas geçtim, doğal gaz borusuna asılayım dedim başta boru çıktı yerinden Tabi bir çok kısmıda yapamadım, bu gayet normal ama, sonuçta spor geçmişim yok henüz ham durumdayım. Yapamamaktan kasıt atıyorum videoda 30 şınav çekiyorsa ben 10-15 çektim. Öyle 30 çekip bırakmakta yok, adam 30 şınav diyor, şınav bitiyor barfikse, ona da 20 diyor, hop barfiks bitti tekrar şınav. Sonra geçiyoruz dambıl kaldırmaya. Oradan tekrar şınava. 40 dakika la boru mu. Höh yani. Zaten hepsini yapacak durumda olsam vücudum böyle olmazdı. İşin kötüsü daha ikinci bir kısım daha var, 30 dakikalık daha sporum duruyor, şuan ara verdim biraz, geçeceğim tekrar. Yine yazarım deneyimlerimi.

    EDİT

    Bitti sonunda, ilk gün için iyi iş başardım diyebilirim keza çok zor bir program. %100 tüm hareketleri yapamasam da yarısını yaptım. Bu bile yetti ilk gün için. Yorucu da oldu. İlk hafta zor geçecek gibi gözüküyor. Hatta ilk ay Tabi ki pes etmeyeceğim. Aynen devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 28 Ağustos 2012; 17:41:56 >




  • Bende p90 başladım (yeni başlayan için ideal) onda bile yetişemeyip pause yapıyordum. Zaten tony ağabey egzersiz sırasındada söylüyo zorlamayın pause yapın biz burdayız diyo kaçmayız diyo

    Sende pause yap ara ara sonra ilerletince yetişirsin
  • Haklısın hocam, hiç kulak vermedim ben adama Pause yaparak gitmek en iyisi.
  • Merhabalar, Plyometrics programın çalışmasındayım, 15 dakika spor yaptım şuan biraz dinleniyorum, daha 44 dakikam var, 1001'in dediği gibi pause yapa yapa gidiyorum En azından hareket atlamamış oluyorum, kaldı ki 1 saat sürüyor program, sürekli yapmak imkansız Neyse terimi silip tekrar geçeyim spora.

    Edit : Sonunda bitti, bende bittim. Dünden beterdi bugün yaptığım program, çünkü tüm hareketleri yaptım bugün Dinlene dinlene gidince yapılabiliyormuş. Yarın ki program daha beter, 1,30 saat sürüyor. Kol kaslarına yönelik olacak yarınki program. Bir de karın kası. Ab Ripper ( Karın kası için) dün bayağı zorladı beni. Bakalım yarın ne olacak. Duşumu alıp öğlen yemeğimi yiyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 29 Ağustos 2012; 14:40:54 >




  • Vee bugünkü sporumu da bitirdim. Kol ve karın kaslarına yönelik hareketler yaptım programa göre. Karın kası ile ilgili hareketleri tam yapamamıştım ilk başladığımda ama bugün hepsini yaptım. Sanırım hamlığımı atmaya başladım. İlk gün ki gibi zorlanmıyorum. Shoulders and Arms yaparken bazen zorlandım. Ama şükür ki bir sakatlık olmadan atlattım bugünü de. Kendimi iyi hissediyorum, adeta iple çekiyorum her günü. Kesinlikle de tavsiye ediyorum bu programı. Haftalık programı bitirince ss atarım tekrar, her hafta ekleyeceğim. Geç kaldım biraz yemek için, spora dalıyoruz yemeği unutuyoruz valla, gidip duş alayım yemeğe geçeyim en iyisi.
  • İnşallah bende p90 ı bitirince p90x e geçerim. Ben sana sen bana destek olalım birbirimize
  • Oluruz hocam yemek olayımı düzeltmem lazım ama, iyi kahvaltı ediyorum, öğlen yemeğimi yiyorum,ara öğünleri kaçırıyorum, akşam ne yemek varsa ekmeksiz götürüyorum onu, eve geçemedim daha geçeyim iyice düzene sokayım.
  • Bugün Yoga yapmam gerekiyordu ancak bugün dinleneceğim, her yerim ağrıyor şuan. Beklediğim ağrılar bunlar. Malum yeni başlayınca spora, çekiyoruz başta ağrıları. Biraz deneyeyim dedim ama yok, gerçekten ağrıyor. O yüzden zorlamayacağım kendimi hiç. 7. gün rest hakkımı kullanmayıp x strech yaparım. Özellikle arka kol çok ağrıyor, soğuk bir duş alıp bir şeyler atıştıracağım.
  • Bugün bacak çalıştım. Barfiks demiri hala temin edemediğimden yine es geçtim barfiksi, bir de karın kası çalışması yaptım. Arka kol kısımlarım hala ağrıyor, sanırım çok fazla yüklendim oraya, umarım düzelirler.
  • p90x sana ağır gelir be hocam şu vücutla denemen bile hata bence
    hafif altyapı için uğraşsaydın sonra deneseydin p90xi

    neyse kolay gelsin kafanı karıştırmış gibi olmayım beni boşver harbiden bilen, bildiğine inandığın birine sor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öyle diyorsun da benden daha beterleri var, onlar bile başlıyor ve sonuç alıyorlar. Bende sorun olacağını düşünmedim açıkçası. Ağrılarımda geçti artık, daha rahat yapabiliyorum hareketleri.
  • Kenpo x olayına girdik bugün. Yumruklar, tepikler havalarda uçuştu. Rocky gibi hissettim kendimi vallahi, birde terler aktı böyle vücudumdan oluk oluk, havlu falan attım boynuma, ahahah Zevkli geçti bugün yaptığım spor, tek memnun kalmadığım şey yulaf ezmesiydi Aman Allah'ım o nasıl iğrenç bir tat. Sütle karıştırıp yiyeyim dedim, yemez olaydım, son üç kaşık kala döktüm vallahi, çıkarırdım yoksa bir kaşık daha alsaydım. Protein ve karbonhidrat olarak zengin bir besin en azından günde 100 gr almayı düşünüyordum ama yok arkadaş olmaz bu yenmez böyle, yarın yoğurdun içine falan atacağım, muz falanda katarım, öyle arada kaynasın girsin vücuda. Ya da blenderdan geçirip toz halinde sütün içine atıp fondip yaparım. Başka türlü girmez vücuda o meret




  • Normalde dinlenme günüm bugün ama boş geçmeyeceğim, stretch yapacağım. Çünkü hafta içi boş geçtim bir günümü ağrılarım var diye, geçti hepsi şükür. Şimdi yulaf ezmesini toz yapıp süte karıştırdım, bir tatlı kaşığı bal attım. Tadına bakıyorum şimdi. Umarım iyidir.

    Edit : Yine aynı yine aynı, ama en azından çiğneme eziyetim yok, o yüzden rahatım. Yarın meye alıp, yoğurtla deneyeceğim, belki daha iyi olur.

    Edit 2 : Spor bitti, ton balıklı salata yiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 3 Eylül 2012; 15:49:58 >
  • kardeşim bunu yanında uykuda onemlı en geç 22 de yatmalısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forward 1905

    kardeşim bunu yanında uykuda onemlı en geç 22 de yatmalısın

    8-9 saat yatıyorum hocam zaten, 00.30 gibi yatıyorum fix. Daha da erken uykum gelmiyor vallahi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.