Şimdi Ara

P150HM KULLANICILARI KULÜBÜ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
4
Favori
32.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

    14-21 aralık tarihlerini duyduğum iyi oldu.@ azengin! Teşekkürler.

    Satış sürecinde 2 haftalık sürede en az 10 kere arayıp sabırla yardımcı olmaya çalışan Kadir beye tekrardan tşk ediyorum .
    Henüz ürün elime ulaşmasada müşteriye tek kanaldan satmaktansa farklı tekliflerle yönlendirmeleri oldukça olumlu bir tutum kanımca. Şimdi ismi duyulmuş x firmanın internetten ürününü almış olsaydım ne servisi hakkında nede müşteri ile iletişimleri hakkında bilgi sahibi olacaktım . Şurda bir firmanın Genel müdürünün ; müşterilerinin forum ortamında taleplerini sıkıntılarını feedbacklerini göz önünde bulundurarak indirim kampanya vb olanakları sağladığını ilk kez görüyorum (En olumlu gördüğüm şey ise ES işlemcileri , gelen talepler doğrultusunda 3 yıl garanti sürelerini uzatmalarıydı )
    Şimdiden Teşekkürler Monster Notebook.. Umarım ürünü aldıktan sonraki süreçtede müşteri ilişkilerinin aynı şekilde sürmesini ümit ediyorum

    Sağlıcakla kalın


    Size her yönüyle katılıyorum.
  • Arkadaşlar ürün Driver'larına buradan ulaşabilirsiniz:
    http://www.clevo.com.tw/en/e-services/download.asp
    Tek yapmanız gereken listeden P15x/P15xHM1 Series'i seçmek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 29 Kasım 2011; 17:36:45 >
  • Almak isteyen arkadaşlara duyurulur: Bugün belirli saatlerle sınırlı değil gün boyunca %10 indirim var. Kampanyalar yarın sona erecek almak isteyenler kaçırmasın!
  • Arkadaşlar özellikle azengin bu konfrgasyon için ne kadar ödeme yaptınız.Bende kararsızım:2 ay daha bekleyip 330 tl eksikmi alsam yoksa 20 aralıkta teslim alıp 330 fazlamı versem..Halen kullandıgım bir masaüstü pc mevcut..Fan sesinden bıktıhgım için monster düşünüyorum.

    Azengin sizin bu konfrgasyon tam kaç kg olucakmış...Keşke 3 kg altı olsa idi...3 kg üstü olunca masaüstünden pek farkı kalmıcak gibi:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voyager_71

    Arkadaşlar özellikle azengin bu konfrgasyon için ne kadar ödeme yaptınız.Bende kararsızım:2 ay daha bekleyip 330 tl eksikmi alsam yoksa 20 aralıkta teslim alıp 330 fazlamı versem..Halen kullandıgım bir masaüstü pc mevcut..Fan sesinden bıktıhgım için monster düşünüyorum.

    Azengin sizin bu konfrgasyon tam kaç kg olucakmış...Keşke 3 kg altı olsa idi...3 kg üstü olunca masaüstünden pek farkı kalmıcak gibi:)


    3,1 kg. Ancak çoğu Notebooktan 600gr kadar farklı. Şu an için sizi idare edeceğini düşünüyorsanız ve sabırsız değilseniz 2 ay ertelemeli alabilirsiniz. Eğer birikmişniz varsa 0216 449 49 30 numarasından Fokus Bilgisayar ile görüşüp bir kısmını nakit ödeyerek taksit tutarı miktarını azaltabilirsiniz. Bu konfigrasyon %10 indirmle 2985 liraya liraya geliyor. 2820QM ve 6970 seçerek fark olmadan 6990'a sahip olabilirsin.
  • o KAMPANYA BİTMİŞ SANIRIM.Birde bugün sözde %10 indirim var.İlk etapta 2500 tl lik fiyatdan %10 indirim yapmışlar.Diger eklenen ürünlerde indirim yok.Liste fiyatından alıyoruz.....Aynı sistem 3067 ye geliyor
  • Evet 3067'e geliyor. Ancak indirminiz toplam fiyat üzerinden yapılıyor. Bir de 6990 hediyeli kampanya 30 Kasım'a kadar devam ediyor.
  • İşte sıkıntı orda.indirimli fiyat 3067 gözüküyor..
    Ekrankartı kampanyası hakkında kesin bilgin varmı_Ben hep 25 kasım son şeklinde okudum...
  • Sizinle Facebook'ta Pazar günü indirimlerin ne zaman başlayacağı, Pazar olduğu için o gün indirim yapamaycaklarını falan konuşmuştuk.
    İşte o yazının 3-4 satır altında şu ibare yer alıyor:
    ‎"30 Kasım geceyarısına kadar siparişlerini 2820QM ve 6970M Ekran Kartı ile almayı tercih eden müşterilerimize 6990M Ekran kartı Hediye !.."
  • Evet..şimdi gördüm..Fakat bu %10 indirim olayına hala bir açıklama yapmadılar.. %10 indirim sadece sabit fiyat olan 2500 tl üzerinden yapılmış.Diger parçalarda indirim yok..Bu yüzden fiyat artıyor.
    BUNLAR ÇOK BASİT ALICIYI KANDIRMAYA YÖNELİK ŞEYLER GİBİ GELDİ BANA.YOKSA BENİMMİ GÖREMEDİGİM BİRŞEY VAR.SİZ %10 İNDİRİMLE TOPLAM NE KADAR ÖDEDİNİZ.

    Şu an aynı konfigrasyon 3067 tutyor sözde %10 inidirmle:(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager_71 -- 29 Kasım 2011; 20:01:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voyager_71

    Evet..şimdi gördüm..Fakat bu %10 indirim olayına hala bir açıklama yapmadılar.. %10 indirim sadece sabit fiyat olan 20500 tl üzerinden yapılmış.Diger parçalarda indirim yok..Bu yüzden fiyat artıyor.
    BUNLAR ÇOK BASİT ALICIYI KANDIRMAYA YÖNELİK ŞEYLER GİBİ GELDİ BANA.YOKSA BENİMMİ GÖREMEDİGİM BİRŞEY VAR.SİZ %10 İNDİRİMLE TOPLAM NE KADAR ÖDEDİNİZ.

    Şu an aynı konfigrasyon 3067 tutyor sözde %10 inidirmle:(

    Ben 2985 ancak arada bir farklılık olmuş nedense. İsterseniz 2 ay ertelemeli alın. Veya birikmişniz varsa taksit yapacaksanız taksitleri azaltmak açısından bir kısmını (600-700) nakit ödeyebilrsiniz.
  • Aradım ama telefonlara açan yok.Bu olayı sormam lazım.Fazladan 85 lira ödemek istemiyorum...

    Bence tamamen müşteriyi yanıltmak için yapılmış...Tüketici haklarına aykırı hareket ediyorlar.%10 indirim gösterip sadece başlangı. fiyatına indirim uygulamak etik degil.İnsanlarda ürünü gerçekten %10 indirimli aldıklarını sanıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azengin

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdi1855

    sonunda parayıda ödedim 2 ay beklemek kaldı geriye o da sorun değil benim için

    Hayırlı olsun.

    Te_ekkürler _uan laptobum olduu için 2 ay beklemek s1k1nt1 deil benim için hd 6970 m yapt1m sadece ekran kart1n1 haftayada hdd yi 750 gb yap1cam
  • Sizin adınıza buna üzüldüm. Büyük ihtimalle Fokus Bilgisayar şu anda kapalı. Keşke bugün iyi bir fiyatla ürünü alabilseydiniz...
  • Evet taksit kampanyasınında olması ilgimi çekmişti..12 taksitde alırım diye hesap ediyordum ama malesef.Bu %10 indirim olayı migdemi bulandırdı...
  • Peki o zaman siz biraz düşünün.
  • Sitedemi sıkıntı var yoksa başka birşeymi anlamadım.Facebookta world kart ile 12 taksit yazmışlar ama sitede 12 taksit yapmıyor.Vade farkı alıyor

    MONSTER Notebook
    Kampanya kapsamında AXESS, BONUS, WORLD karta 12 Taksit, HSBC karta 10 taksit, MAXIMUM karta 9 ve BANKASYA karta 8 taksit uygulanacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voyager_71

    Sitedemi sıkıntı var yoksa başka birşeymi anlamadım.Facebookta world kart ile 12 taksit yazmışlar ama sitede 12 taksit yapmıyor.Vade farkı alıyor

    MONSTER Notebook
    Kampanya kapsamında AXESS, BONUS, WORLD karta 12 Taksit, HSBC karta 10 taksit, MAXIMUM karta 9 ve BANKASYA karta 8 taksit uygulanacaktır.


    kardeşim sölediğin kampanya mail order ödemelerde geçerli yani eğer kampanyayı kacırmak istemiyorsan sistemini şimdi sipariş ver ödeme şeklini mail order seç ve kampanya kapsamına gir sadece bugün, mail order sistemi ise telefonla veya magazadan kredi kartı ödemesidir, limit sorunu varsa da birden fazla kart ile de taksitli ödeme yapabilirsin. %10 indirim ise brüt tutar üzerinden total rakama yapıyor yani parça değiştirdiginde indirime dahil olması lazım sonra kdv yi ekliyor. manuel olarak pcnin hesap makinesinden hesap yapıp kafanı rahatlatabilirsin.
  • İşte sıkıntı orda.İndirime dahil etmedigi için dün %10 indirimle alanda 85 lira daha fazla ödemem gerekiyor.
    Facebook sayfasında mail order kampanyasından ayrıca bahsedilmiş.‎29 Kasım Salı günü Mail Order ile veya Kadıköy mağazamıza gelerek verilen siparişlerde kredi kartına 6 taksit yerine 12 Taksit fırsatı !..
    Benim bahsetdigim ise ayrıca yazılmış olan kredi kartlarına 12 ve 8 taksit olarak yazdıkları:Kampanya kapsamında AXESS, BONUS, WORLD karta 12 Taksit, HSBC karta 10 taksit, MAXIMUM karta 9 ve BANKASYA karta 8 taksit uygulanacaktır.


    Birnde kredi kartları tek tek belirtilmiş ve hangi karta kaç taksit oldugu, digerinde ise mail ordar ile kart ayrımı yapmadan 12 taksit yapılacagı belirtilmiş...

    Eger uyguladıkları işlem bundan farklı ise yine müşteriyi yanıltıyorlar..

    %10 kampanyasınıda da ilk sabit fiyatlı ürüne %10 indirim yapmış.Sonrası için ekstra indirim yapmıyor.Liste fiyatından ekliyor..O yü<den dün %10 inidirmle alanlar ile bugün alanlar arasında fark var..Bugünki indirim normalde %7 ye falan geliyor anlayacagınız..tamamen yanlış bilgilendirme oldugu kanısındayım
  • aynen kardeşim şimdi tekrar baktım indirimi sabit fiyatda yapmışlar dediğin gibi değiştirdiğin parça üzerine ekliyor ama tahminim vade farklarını kaldırdıkları için böle yapmışlardır. Eğer nakit veya tek çekin almayı planladıysan geçmiş olsun 85 lira civarında fazla vericeksin ama 7 ve üstü taksitli alacaksan her türlü kardasın yine çünkü ben 1 hafta önce aldım 12 taksit yaptırdım ve 150 lira vade farkı kaçtı. bu kampanyadan alsaydım 85 lira fazla ödemiş olurdum yani 65 lira cebimde kalırdı bir de bu açıdan bak. ama dediğim gibi cash almaya niyetlendiysen geçmiş olsun kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.