Şimdi Ara

p 965 neo-f

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşımda p4m890ml msı anakart var p965 platinum pahalı geldi p 965 neo-f almaya karar verdik düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_fair -- 23 Ocak 2007; 14:38:17 >

• kullanıyorum fazla overclock olmaması dışında bir sorunu yok 350 fsb gördüm ben 360 da açmadı pc yi belki ram cpu gibi nedenlerdendir ama üstüne gitmedim fiyatına göre iyi bir anakart
  • p4m890ml msı anakart ile 280 e bile çıkamıyorduk (via cipsetli) p965 neo-f daha tatmin edici olur
  • core 2 duo işlemcilerin normal fsb si 266 oldugundan 350 fazla yüksek kalmıyor (aslında 1,86 yı 2,45 yapıyor bana yetiyor bile ) ki siz sanırım 200 fsb li bir işlemci kullanacaksınız ki ozaman 350 fsb size biraz yüksek bile kalır
  • bende e6600 var bu anakart işimi görür sanıyorum
  • overclocku fazla abarmam yada hiç yapmam diyorsan tabiki görür işini
  • COrleone[TUR] cevapların için çok teşekkür ederim aşırı derecede o.c. yapma taraftarı değilim
  • bende p965 neof var o.c ile uğraşmadığım için hiç bir sorunum yok ama yazılım olarak yetersiz geliyor bana msi
  • güncel bioslarda sorunlar çıkabiliyor eğer oc yapaıyorsanız ama yok ben kasayı toplarım bios-oc falan bana yaramaz diyorsanız alınabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.