Şimdi Ara

Ozur dileme konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar fenerbahce basketbol bolumunde
    " geng " isimli arkadasla yasadigimiz konusma sonucunda kendisine bazi kotu sozler sarfettim , bu konuda kendisinden ozur diliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar, forumun Fenerbahçe Basketbol başlığında tahmini iki sene kadar önce tatsız bir hadise yaşandı, konuyu açan üye arkadaşımızın küfürlü yazıları vardı, o günden beri Fenerbahçe Basketbol başlığına yazmıyorum.

    Konuyu açan üye arkadaşımızı savcılığa vereceğimi söylemiştim ve savcılık başvurusunu da bu başlıkta paylaşmıştım. Biliyorsunuz mahkeme süreci uzun bir süreç, ancak sonuçlanabildi ya da sonuçlandırdık diyelim. Dosya Bilişim Suçlarında Ağır Ceza Mahkemesindeydi.

    Resmi makamlardan beni aradılar, anlaşıp anlaşma yoluna gidip gitmeyeceğim soruldu, benim de bazı isteklerim oldu bu arkadaşımızdan konu ile ilgili, arkadaşımız beni aradı, böyle bir konu yaşandığı için üzüntü duyduğunu ifade etti, foruma da bu başlıkta konu açarak özür dilediği için teşekkür ediyorum, bunun dışında ufak bir isteğim daha oldu, bu da yerine getirildi, küfürün bir karşılığı olmalıydı, ufak bir maddi isteğim oldu, bunu da üniversite öğrencisi bir arkadaş kullanacak, buda yerine getirildi.

    Linqs nickli arkadaşımıza geçte olsa yaptığı bir hatadan döndüğü için ve olgun tavrından dolayı teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 29 Mart 2018; 9:26:0 >
  • Konu ile ilgili olarak Fenerbahçe Basketbol bölümüne mesaj atılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.