< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 18 Haziran 2023; 12:50:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Lider kim oluyor tam olarak ? Ayrıca lider neden dışında değişimin ? 13 yıldır girdiği 12 seçimi kaybeden ve 75 yaşında ki KK mi lider şimdi ? Ne yapacak bu kadar yenilginin üstüne kadrolarını yenileyip 80 yaşında mı kazanacak seçimi !!! Ve ben artık aday olmayacam dediği söyleniyor Cumhurbaşkanlığına.... Cumhurbaşkanlığı hedefi olmayan muhalefet lideri mi olur ? Not: Ayrıca bakın görün bu sözde yenilenme diye tasviye edilen isimlerin hepsi farklı görevlerle ilerleyen süreçte gene doluşacaktır parti içersine... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 18 Haziran 2023; 13:18:44 > |
|
Lider, partinin sahibi oluyor. Lider olan her köşe başına kendine biat etmiş insanları getiriyor ve emri hak vuku buluncaya veya bir kaset veya skandal patlak verinceye kadar orada kalıyor. O istemezse kurultay olmuyor, o istemezse gitmiyor. Benim fikrim bellidir. Bu sadece siyasi parti için değil her dernek, kurum, kuruluş, şirket için de geçerlidir. Bir insan başarılı bile olsa bana göre 2 dönem sonunda yerinden kalkmalıdır. Yeni fikir, yeni ufuk, yeni nefes lazımdır hatta elzemdir. Biz biraz ortadoguluyuz bu konularda. Güç bir süre sonra insanı zehirliyor, hem o kişiye hem partisine zarar veriyor. Yeni birşeyler koyamıyor ortaya. Ecevit de yaşadı aynı şeyi, vaktinde ayrılmayı bilemedi ve hem partisine hem kendine zarar verdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|