Şimdi Ara

Özgüven ve Sosyal Fobi Konusuda Psikolojik Yardım Alıp da Faydasını Gören?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
3.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı?Çok canım sıkkın lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 5 Eylül 2012; 23:17:30 >

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Var mı?Çok kötü durumdayım lütfen yardım edin.

Bana tek yardım internetteki makaleler ve kitaplardı .Ama bi tavsiye sana, bir şey yapmadan önce kafanda kurgulama, önceden planlama, düşünme, anlık olsun her şey, bir anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sserdar93

Her sey kafada.bir kere yendin mi gerisi gelir

Olmuyor işte ne yazık ki.

quote:

Ya 1 kere.bak sadece 1 kere as kendini ozguven dolu bir sey yap.gerisi nasil gelecek bak gor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.E. -- 5 Eylül 2012; 23:37:01 >
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bence bir psikoloğa görün.Ve bu meseleyi takıntı yapma.Taktıkça iyiye gitmeyecek durum.
  • quote:

Var mı?Çok canım sıkkın lütfen yardım edin.

gelecek hakkında kaygılarınmı var ?
  • quote:

quote:

Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü bırak ne de olsa sen kendin için yaşıyorsun etrafındakilerin düşünceleri için yaşıycaksan hayatta olmanında pek bi anlamı kalmıyor zaten . Bak kılişe bi öneridir bi hobi bulup onunla uğraşmak, bunu deneyebilirsin mesela ben vücut geliştirme yapıyorum kendimi iyi hissettiriyor

Ne bi kız arkadasım oluyo.Kızlarla bie doğru düzgün ilişki, sohbet kuramıyorum.

Nolur bu durumda olupta kurtulan varsa yardım etsin.
  • quote:

Ben de 3 aydır yapıyorum ama bir yere kadar işte daha tam etkisini göstermedi

3 ayda nasıl bişi olmayı planlıyodun ? terminatör falan mı .

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

Yani evet hocam lise 3'teyim yeni bir dersaneye geçtim.Çok kalabalık ve genelde herkes birbirini tanıyor.Benim ise şansıma hiç samimi arkadaşım yok orada.Yeni arkadaş edinsem herkes başkasıyla olmayanlar da muhabbet edemeyeceğim kadar asosyal.

Şu ana kadar sadece 1 kız arkadaşım oldu o da çocuksu bir duyguydu yani kız arkadaş bile denemez 6. sınıfta mı neydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kbe33#

quote:

Ben de 3 aydır yapıyorum ama bir yere kadar işte daha tam etkisini göstermedi

3 ayda nasıl bişi olmayı planlıyodun ? terminatör falan mı .

Yok hocam o değil de kollarım şekilli ama hala ince o konuda sabırlıyım takviye falan da almıyorum çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

Yani evet hocam lise 3'teyim yeni bir dersaneye geçtim.Çok kalabalık ve genelde herkes birbirini tanıyor.Benim ise şansıma hiç samimi arkadaşım yok orada.Yeni arkadaş edinsem herkes başkasıyla olmayanlar da muhabbet edemeyeceğim kadar asosyal.

Şu ana kadar sadece 1 kız arkadaşım oldu o da çocuksu bir duyguydu yani kız arkadaş bile denemez 6. sınıfta mı neydi.

Sonuçta yeni bir dershane orda yabancısın bir süre sonra oraya alışacaksın orasıda sana . birde sadece 1 kız arkadaşım oldu dedin ya sen aşık olmaktan mı korkuyosu yoksa bunu söylemekten mi ?

• quote:

Sonuçta yeni bir dershane orda yabancısın bir süre sonra oraya alışacaksın orasıda sana . birde sadece 1 kız arkadaşım oldu dedin ya sen aşık olmaktan mı korkuyosu yoksa bunu söylemekten mi ?

Doğrusunu isterseniz ergenlikten önce kızlarla iletişimim gerçekten iyiydi.Anlaşabildiğim kızlarla "tabi o yaşımıza göre muhabbetlerle" gayet samimi olarak konuşurduk.Ergenlikte yani 8. sınıfta çıktı bu mesele bir anda kızlarla iletişimim çok zayıfladı sanki karşı cins olduklarından dolayı belli bir mesafe olmalı gibi düşünmeye başladım.Arada sırada boyumun kısalığını taktım kafama (hala da takıyorum)

Söylemekten korkuyorum yani ilk tanışma muhabbet etme falan hocam.Bu demek değil ki hiç kız arkadaşım yok var tabi konuştuğum falan ama iş ciddi konuda olup tanışmak için zorlamam gerekince tıkanıyorum.

Dersane ortamı konusunda da haklısınız belki de sonuçta daha 3 gün oldu ama öyle takılabileceğim biri olmaması (veya benim daha henüz bulamamam) canımı sıkıyor.İnşallah haklısınızdır.

Bu konularda pek şanslı biri de değilimdir.Hayat boyunca yaşadığım şanssızlıkları söylesem kimine göre dağ kimine göre basit bir tepe.İnsan kendi şansını oluşturmalı fakat bir yerden sonra gücün yetmiyor ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 6 Eylül 2012; 0:16:56 >

• quote:

quote:

Doğrusunu isterseniz hocam ergenlikten önce kızlarla iletişimim gerçekten iyiydi.Anlaşabildiğim kızlarla "tabi o yaşımıza göre muhabbetlerle" gayet samimi olarak konuşurduk.Ergenlikte yani 8. sınıfta çıktı bu mesele bir anda kızlarla iletişimim çok zayıfladı sanki karşı cins olduklarından dolayı belli bir mesafe olmalı gibi düşünmeye başladım.Arada sırada boyumun kısalığını taktım kafama (hala da takıyorum)

Söylemekten korkuyorum yani ilk tanışma muhabbet etme falan hocam.Bu demek değil ki hiç kız arkadaşım yok var tabi konuştuğum falan ama iş ciddi konuda olup tanışmak için zorlamam gerekince tıkanıyorum.

Dersane ortamı konusunda da haklısınız belki de sonuçta daha 3 gün oldu ama öyle takılabileceğim biri olmaması (veya benim daha henüz bulamamam) canımı sıkıyor.İnşallah haklısınızdır.

Bu konularda pek şanslı biri de değilimdir.Hayat boyunca yaşadığım şanssızlıkları söylesem kimine göre dağ kimine göre basit bir tepe.İnsan kendi şansını oluşturmalı fakat bir yerden sonra gücün yetmiyor ki.

Ergenlikten önce ve sonra kızlarla olan iletişim değişikliği tamamen doğru. Dershane konusu bak ben dershanenin ilk günü kimseyle doğru düzgün konuşamamıştım ve kimseyle konuşamadığım için eve döndüğümde ağladım . şans demişken bir şeyi başaramaman şanslı olmadığın anlamına gelmez sonuç ta tam sen başarırken şans karşına çıkıp dur yapma mı dedi . hayatındaki kontrol tamamen senin elindeğken böyle saçma sapan şeylere kafanı yorup negatif düşünme istediğin şey olmadıysa mutlaka bir nedeni vardır .Bazen en çok istediğin şeyler hiç beklemediğin bir anda gerçekleşir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.