Şimdi Ara

ÖZGÜRLÜKLERİ KISITLAYAN AKP (AHLAK BÜROSU STYLE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başbakanın Benim İnternetime Karışmaya HAKKI YOK!

Eşşek yüküyle para vermiş olduğum kıçı kırık bir internet hizmetini sonuna kadar kullanamıyorum.

Tayyip benim hangi siteye girmem gerektiğine karar veriyor.

Son olarak younow yasaklandı.

Daha önce pek çok ünlü web sitesi (youtube, facebook, blogger, wordpress, xat.com ve daha niceleri) yasaklanmıştı

AKP BU YASAKLARI HİÇ BİR SORGU SUAL OLMADAN TEK BİR TIKLA SEBEP GÖSTERMEDEN KAFASINA GÖRE YAPABİLİYOR

BENCE BU ÖZGÜRLÜKLERE AYKIRI OLDUĞU GİBİ AYNI ZAMANDA TİCARETE DE AYKIRIDIR. ORTADA PARASINI VERDİĞİMİZ BİR HİZMET VAR AMA KISITLANIYOR.

GEZİ PARKINDAKİ GİBİ OLAYLARIN ÇIKARILMASI ŞART. BEN P0RN İZLEYİP İZLEYEMECEĞİMİ DEVLET BÜYÜKLERİNE SORMAM. İZLEMEK BENİM HAKKIMDIR. BEN ONLARIN KORKU FİLMİ YADA KOMEDİ FİLMİMİ İZLEMELERİ GEREKTİĞİNE KARIŞMIYORUM.

Younow - Sohbet ve canlı yayın sitesiydi ve belli ki insanların orada bilgi alış verişi yapmaları, sohbet etmeleri, TÜRBANSIZ BACILARIN CANLI YAYIN YAPAMLARI onları sinirlendirdi ve sonuç olarak AHLAK BÜROSU devreye girdi.

Komunist ile yönetilen Kuzey Kore'de de devlet insanların hangi sitelere girmesi gerektiğine karar veriyor. Yani hiç bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meksika erkeği -- 26 Mart 2016; 10:27:58 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Boş yapma

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Boş yapma

maks 16

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

isyeannnnnnnn

maks 16

16+10

ayrıca 2 üniversite okuyor ve 4 dil biliyorum

Orijinalden alıntı: POWER64

Bunlardan çıkan nesil ortada işte. Özgürlük denilen şey bir nesli yok ediyorsa o ambalajı iyi bir zehirdir.
    Yukarıdaki zihniyetin yetiştirdiği nesil sapıkta olur, tecavüzde eder, her bir haltı da yer.
    Aynı şey çok uçlardaki din kisvesine bürünen kesim için de geçerlidir.
    Bunları yasaklarla değil iyi bir eğitimle engelleriz fakat çocuklar iyiyi kötüyü ayırt edemez.
    Öncelikle şu iğrenç televizyon kanallarından başlamalılar bence.

Önceki nesillerin yaptıklarını her gün duyuyoruz. Bakalım böyle yetişen nesil ne yapacak.

Ben özgürlük arttıkça tecavüzün ve sapıklığın düşeceğini düşünenlerdenim. Yasak olan şey cezbedicidir. Geçen gün tecavüzcünün biri hayatımda elime kız eli değmedi diye bağırıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• POWER64 kullanıcısına yanıt
    P0RNOMA DOKUNMA

Bunlardan çıkan nesil ortada işte. Özgürlük denilen şey bir nesli yok ediyorsa o ambalajı iyi bir zehirdir.
    Yukarıdaki zihniyetin yetiştirdiği nesil sapıkta olur, tecavüzde eder, her bir haltı da yer.
    Bunları yasaklarla değil iyi bir eğitimle engelleriz fakat çocuklar iyiyi kötüyü ayırt edemez.

Sizden çıkan nesildede Sübyancı Hırsız Dalkavuk dolu yalan mı?O resimdeki insanlar çocuk mu şey ediyorlar yoksa hırsızlık mı yapıyorlar.Elalemin karısını şey edip çocuk mu peydahlıyorlar kimsiniz de kime Ahlak dersi veriyorsunuz?Ben eşcinsellerden korkarım ama kimseyede iradesi dışı birşey yaptıklarınıda görmedim.Heleki çocuklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 26 Mart 2016; 11:59:08 >

• quote:

"Yukarıdaki zihniyetin yetiştirdiği nesil sapıkta olur, tecavüzde eder, her bir haltı da yer. "

niyeyse sağcı faşist müslümanlar genelde bu fiilleri gerçekleştirenler.

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Sana aksi yönden biz de başka ülkelerden bolca örnek verebilirim. Yazdıklarımı iyi oku bence cımbızlamadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu konuda kendime söz söyletmem. Hayatımda çok fırsatım olmasına rağmen ahlaki anlayışıma aykırı bir ilişkim olmamıştır. Bunu bekar ve tek yaşadığım yıllarda da yapmadım. Ben dindar olarak bunu yanlış buluyordum ki öyle aşırı dindar da değilim.
    Ateist arkadaşım (ortağım) vardı o da ahlaki açıdan bir insanların amaçsızca hayvanlar gibi ilişkiye girmeyi ters buluyordu. Namus kavramı dinle alakalı değildir. Saygıyla, karşıdakine nasıl baktığınla, seviyenle, kendine olan saygınla, hayat görüşünle alakalıdır.
    Yabancı filmlerde bile namus kavramının ciddiyetle işlendiği yapımlar vardır.
    Sosyal arkadaşlığımız bolca oldu ama biz bazı şeyleri ahlaki olarak yanlış bulduğumuz için yapmadık.
    Bundan dolayı ne eksik kaldık, ne sapık olduk ne de bir başarısızlığa uğradık.
    Bunlar topluma empoze edilen iğrençliklerin normalleşmesinin yansımasıdır.

• Konuyu acan arkadas bence fake veya bir amac icin aciyor. Gecen gun bende yazmistim yurt disina gitme topigine. Samimi bulmustum ama yanilmisim. Zira baska bir gun Akp yanlisi diger bir gun solcu. Bukelamin gibi her gun degisiyor. Dikkat edin. Zira amacinin ne oldugu muamma.

Orijinalden alıntı: 2000watts

Konuyu acan arkadas bence fake veya bir amac icin aciyor. Gecen gun bende yazmistim yurt disina gitme topigine. Samimi bulmustum ama yanilmisim. Zira baska bir gun Akp yanlisi diger bir gun solcu. Bukelamin gibi her gun degisiyor. Dikkat edin. Zira amacinin ne oldugu muamma.

Benim tuttuğum belli bir parti yok. AKP'nin sevdiğim yönleri olduğu gibi sevmediğim yönleri de var. Kendimi yakın gördüğüm partiler var HEPAR ve LDP gibi. Fakat hiç bir partiyi desteklemiyorum hatta son seçimde boş oy attım. Tek istediğim özgürlük.

belki de yukarıdaki resimdekiler türkiyenin en masum kesimidir
    neden biliyor musun ?
    istediklerini en cesur şekilde gösteriyorlar.

Fakat diğerleri naapıyor
    ellerinde kuran dillerinde Allah
    ama akılları dünyada akılları parada

Bütün pislikler mübah onlara degil mi ?

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Onu arkadaşa yazdım. O tarz yaklaştığı için.

• Benim gözümde bunlar da diğer ahlaksızlar da aynıdır. İlk yorumumda yasakcı zihnyete de yazdım zaten. Laf cımbızlama olayını çok iyi yapıyor arkadaşlar. En iyi yaptıkları şey zaten zerreden genel saldırmak.

Benim gözümde bunlar da diğer ahlaksızlar da aynıdır. İlk yorumumda yasakcı zihnyete de yazdım zaten. Laf cımbızlama olayını çok iyi yapıyor arkadaşlar. En iyi yaptıkları şey zaten zerreden genel saldırmak.

bireysel talepler toplumu ilgilendirmez
    insanların vajinasına da mı karışacaksın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.