Özgür Özel'den asgari ücret yorumu: 3 ayda bir güncellenmeli https://www.ensonhaber.com/gundem/ozgur-ozelden-asgari-ucret-yorumu-3-ayda-bir-guncellenmeli< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OZGUR OZELDEN FAKIRLIGI BITIRECEK EKONOMI TAVSIYESI

-
-
komik adam tahminin en fazla 3 ay sonra alım güçleri yine bugüne döncek :)
dolar 100 e vurur herhalde 3 ayda bir güncellemeyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2023; 12:40:49 > -
Genel başkanı Kılıçdaroğlundan izin almış mı bunu söylerken?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bı tipitipide başkan yaptılar
Ne kadar vizyonlu bir lider ya. Asgari ücreti 50 bin lira yapalım en iyisi. Para basma makinemiz mi yok basarız problem yok. Dolar filan da basalım amerikayı geçelim zengin olalım.
-
Ülke gündemini gereksiz işgal eden chp neden var ki?
Bu tavsiyesi gerçek olursa milletvekili Özgür Özel'in maaşı 300 bin lira olacak. Vekil emeklisi maaşını es geçtim. CHP'yi hiç hesap etmedim bile, İş bankasını hiç aklıma getirmedim bile. Özgür Özel'in yerinde ben de olsam aynı şeyi isterim. Aylık dönen minunum para 1 milyon liradan aşağı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 29 Aralık 2023; 17:13:33 >
Ülkenin sağlam bir resete ihriyacı var.
Bence genel başkanının muhtar yardımcısı önerisi çok daha hızlı şekilde zenginleşmemizi sağlayacak bir öneri, o uygulansın.
-
halk tv
CHP'li Özgür Özel Halk TV'de açıkladı! Yoksul aileye her ay bir tam altın!https://halktv.com.tr/gundem/chpli-ozgur-ozel-halk-tvde-acikladi-yoksul-aileye-her-ay-bir-tam-altin-731533h
Ben oyumu tam altından yana kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adama sallamanız, garip aslında.Bütün gün misyoner kabulsunuz.Değişik bir şey olsun deyince ooooOoooOOOO.Ya bir deneyin belki güzel olacak ALalalal
-
Yooo değil.
Genel başkanından izin almadan konuşamayan adamı parti başkanı yaptılar.
Geldiği gibi ölü-diri-taş demeden bölücü güzellemesi yaptı. Daha yazılacak çok şey var da gerek görmüyorum artık.
-
İyi ki seçilmemiş bu işbilmezler.
-
bu bana mantıklı geldi tl yetmez dolarda basalım abi röportaj adamın bi videosu vardı onu hatırladım
-
Tabii enflasyonu düşürmek zor ve oy kaybettirebilir değil mi? En önemlisi de enflasyonu düşürecek bilgisinin olmaması
128
-
Mevcut enflasyonun devam etmesi halinde olması gerekeni söylemiş.
işsizlik için muhtarlara maaşlı muhtar yardımcısı projesinden sonra ekonomi vizyonlarını anlamıştım. CHP gerçek Atatürkçülerin yönetimine geçemeyip Atatürk'ün temel ilkelerine uygun çözümler üretmedikçe bir şey olmaz. Keşke devletçilik ilkesi nedir diye bir okusalar.
-
Gayet mantıklı bir öneride bulunmuş. Enflasyon çift hanelerde seyrettiği sürece yapılması gereken eşel-mobil sistemine geçmektir. Asgari ücrete yılda bir veya iki kez yapılan zamlar hem fırsatçı esnaf tarafından hem de işverenler tarafından anında mal ve hizmetlere yansıtılıyor. Oysa asgari ücret aylık güncellense, aylık %4-5'lik artış göze batmaz ve fiyatlara hemen yansımazdı. Ama burada sorun TUİK, Bu naylon kurum yalan enflasyon rakamları açıkladığı müddetçe, enflasyon vergisi ödemeye mahkumdur ücretliler ve emekliler.
En Beğenilen Yanıtlar

Genel başkanı Kılıçdaroğlundan izin almış mı bunu söylerken?
|
Ne kadar vizyonlu bir lider ya. Asgari ücreti 50 bin lira yapalım en iyisi. Para basma makinemiz mi yok basarız problem yok. Dolar filan da basalım amerikayı geçelim zengin olalım. |
Benzer içerikler
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- filistin türkiye"ye ne yaptı
- 2025 düğün masrafları
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- paramount plus türkiye
- togg kaç adet satıldı
- disney plus üyelik paketleri
- gizli numara
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X